opc_loader

Wensenlijst

Pas op voor namaakproducten!

Gebruik originele Earthing producten, pas op voor namaak!

Online zijn er aardingsproducten verkrijgbaar die goedkoper zijn dan de originele Earthing™ aardingsproducten. Zo is er ook een Nederlandse copycat actief met in Nederland geproduceerde namaakproducten. Deze producten hebben een duidelijk voelbaar, zichtbaar en meetbaar mindere kwaliteit. De aangeboden lakens zijn van dunnere en mindere kwaliteit katoen en het zilverdraad is ook dunner en zowel anders geweven als in een andere stoflaag geweven. Earthing Nederland heeft de lakens getest met haar meetapparatuur en heeft kunnen vaststellen dat ze veel minder het lichaamsvoltage naar beneden brengen dan de originele Earthing™ Aardingslakens. De werkzaamheid is minder en de lakens zijn ook minder duurzaam. Ervaringen met deze producten op de langere termijn zijn er niet omdat ze nog maar kort bestaan. 

Het aantal overstappers van deze in Nederland aangeboden namaakproducten naar de originele Earthing™ aardingsproducten groeit dagelijks. Jammer dat deze mensen door slimme misleidende marketing op het verkeerde been zijn gezet. Zoals vrijwel altijd weer zal blijken, goedkoop is duurkoop. 

Er zijn ook namaakmatten. Deze matten zijn van een ander materiaal dan die van Earthing™. De aansluiting is vrij klungelig en net zoals bij het Aardingslaken brengen ze veel minder het lichaamsvoltage naar beneden dan de originele Earthing™ Aardingsmatten. 

De aansluiting van de producten werkt op een andere manier, namelijk door middel van het aansluiten van een klemmetje. Er zit ook geen weerstand in de draad ter beveiliging tegen plotselinge elektrische spanning op het aardecontact, bijvoorbeeld door een elektrische storing of blikseminslag. Dit kan levensgevaarlijke situaties opleveren.

Metingen

Uit twee metingen bleek duidelijk dat de namaak aardingsproducten veel minder goed werken dan de originele Earthing™ Aardingsproducten. Bij deze metingen is gekeken naar het effect op het lichaamsvoltage, door vóór en tijdens het aarden door de aardingsmat of het aardingslaken, deze aan te raken met de vlakke hand.

Bij de eerste meting raakte de testpersoon zowel een Earthing™ Aardingslaken aan als een namaak aardingslaken en is gekeken naar het verschil in lichaamsvoltage. Bij de tweede meting is gekeken naar het verschil bij een Earthing™ Aardingsmat en een namaak aardingsmat. Geadviseerd wordt om een maximale wisselspanning op het lichaam te hebben van 100 mV. 

Meting met aardingslakens: 

Vóór het aarden stond er een wisselspanning op het lichaam van 770 mV
Tijdens het aarden met een Earthing™ Aardingslaken werd dit gereduceerd tot 50 mV.
Tijdens het aarden met een namaak aardingslaken werdt dit gereduceerd tot slechts 250 mV.
Het namaak aardingslaken liet een wisselspanning op het lichaam toe die 5 maal hoger was dan met het originele Earthing™ Aardingslaken.

Meting met aardingsmatten: 

Vóór het aarden stond er een wisselspanning op het lichaam van 770 mV
Tijdens het aarden met een Earthing™ Aardingsmat werd dit gereduceerd tot 25 mV.
Tijdens het aarden met een namaak aardingsmat werd dit gereduceerd tot slechts 175 mV.
De namaak aardingsmat liet een wisselspanning op het lichaam toe die 7 maal hoger was dan met de originele Earthing™ Aardingsmat.

Earthing Nederland kan alleen instaan voor de kwaliteit, de duurzaamheid, de werking en de veiligheid van de originele Earthing™ producten. Let bij de aankoop van aardingsproducten dus altijd goed op of het gaat om de originele Earthing™ producten!


Alleen originele Earthing™ producten

Earthing Nederland importeert en distribueert de originele Aardingsproducten van het Amerikaanse bedrijf Barefoot Sales Corp., een handelsnaam van Earthing.com, opgericht door Clint Ober, de ontdekker van Earthing™, Aarden. Zie ook www.earthing.com. Voor de vele onderzoeken die inmiddels gedaan zijn, zie de Amerikaanse website www.earthinginstitute.net.
 
Earthing Amerika laat al ruim 10 jaar hoge kwaliteit Aardingsproducten (zoals de aardingslakens en de aardingsmatten) op haar specificaties produceren. Zij zijn continu bezig met  onderzoek, ontwikkeling en innovatie van alle Aardingsproducten. Kwaliteit, duurzaamheid, effectiviteit en veiligheid staan bij hen hoog in het vaandel.
 

Aardingslakens bevatten honderden meters speciaal zilverdraad!

De kwaliteit van het zilverdraad en de manier waarop deze met het katoen is meegeweven, is van cruciaal voor de effectiviteit en de duurzaamheid van alle typen Aardingslakens. Ook is er bij alle aansluitkabels een beveiliging ingebouwd. Deze noodzakelijke beveiliging zorgt ervoor dat bij onbedoeld contact met elektriciteit, er geen gevaar ontstaat als het aardingsproduct op dat moment wordt aanraakt.