opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd!
Spotlight!
24,60 21,95

Aardingskussensloop enkelzijdig

Artikelnr: 1125
101,50
Aansluitmethode Kussensloop:
x


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
609788999157
SKU:
EN1125
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving

Grounded Beauty Aardingskussensloop enkelzijdig

Wordt mooier, Voel je beter, Slaap beter!

Het splinternieuwe Grounded Beauty Aardingskussensloop is ontwikkeld voor zowel de vele gezondheidsvoordelen als voor schoonheid! Dit bijzondere Aardingskussensloop heeft aan de voorzijde een verzilverde (99,9% zilver) nylondraad, geweven in polyester. Je hoofd ligt daardoor helemaal op geleidend zilver! De achterzijde is is geheel van zwart satijn. DIt kussensloop is heerlijk zacht en voelt heel comfortabel aan.

Door de grote hoeveelheid zilver in het kussensloop is niet alleen de geleiding veel beter en de levensduur langer maar is bovendien de antibacteriële werking van het zilver aanzienlijk krachtiger dan in de andere Earthing producten. Slapen op het prachtige Grounded Beauty Aardingskussensloop vermindert direct stress en ontstekingen in het lichaam, optimaliseert de bloedsomloop, en zorgt voor een betere, diepere slaap. Het geheel aan aardingseffecten levert een grote bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk en leven!

Omdat het geheel zo sterk geleidend is, kan het kussensloop ook onder het gewone kussensloop (mits van natuurlijk materiaal) gebruikt worden. Het gewone kussensloop gaat namelijk bij de geringste hoeveelheid vocht geleiden, dus als u met uw hoofd op uw eigen kussensloop ligt, dan zult u binnen zeer korte tijd geaard zijn.

Een Grounded Beauty Aardingskussensloop biedt extra ondersteuning bij kaak-, nek-, en schouderklachten en kan vanzelfsprekend prima  in combinatie met een Aardingslaken of Aardingshoeslaken gebruikt worden. Dit Aardingskussensloop is bovendien perfect te combineren met de Grounded Beauty Aardingsminitopper!

Extra informatie

Het Aardingskussensloop

Het Aardingskussensloop is een kussensloop, dat met een aansluitsnoer wordt verbonden met de aarde, om zo hoofd, nek en schouders te aarden tijdens je slaap. De nacht is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Grounded Beauty is de Beauty-lijn van Earthing. Lees hier meer over het principe van Aarden!

Grounded Beauty Aardingskussensloop

De aansluitmogelijkheden

Het aansluitsnoer (450cm) wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU Aardingsstekker) aangesloten op een geaard stopcontact. De EU Aardingsstekker maakt alleen contact met de randaardaarde, niet met de spanning (fase of nul). Deze speciale Aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. Het aansluitsnoer kan desgewenst ook worden verbonden met de speciale Aardingsgrondpin (inclusief 12 meter snoer). Die wordt dan  buiten in de (zwarte) grond gestoken. 

Het Aardingskussensloop kan als volgt geleverd worden!

  • Geen aansluitmethode (*)
  • Aansluitsnoer (450cm) (*)
  • EU Aardingsstekker (*)
  • EU Aansluitset (EU stekker + Aansluitsnoer 450cm)
  • Grondpin (*)
  • Grondpin + Aansluitsnoer (450cm)


* Je hebt dan zelf al een aansluitsnoer, EU stekker en/of grondpin beschikbaar.

Als er al een Aardingsproduct in gebruik is, kan het standaard meegeleverde aansluitsnoer ook in de al aanwezige EU stekker gestoken worden. Indien er al een Aardingsgrondpin in gebruik is, dan is er een zogenaamde splitter nodig. Dat geldt ook als je twee Aardingskussenslopen wilt aansluiten.

Afmetingen

Aardingskussensloop 80 x 50cm

Zilveroppervlakte (bovenzijde) 71 x 50cm

Materiaal

Voorzijde: 50% Polyester, 50% verzilverd Nylon Achterzijde: Satijn

Belangrijk

Gebruik dit Aardingskussensloop niet indien er kort tevoren crème is aangebracht op het gezicht, de nek of de schouders. Crème's kunnen namelijk het zilver aantasten, waaardoor de werking ervan vermindert. 


Wasvoorschrift

Om de stoffen Aardingsproducten in optimale conditie te houden, ook qua elektrische geleiding, is het belangrijk om het Earthing wasvoorschrift zorgvuldig te volgen.

Beoordelingen (0)
Aardingskussensloop enkelzijdig heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items