opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Premium Aardingskussensloop

Artikelnr: 1127
128,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
EN1127
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Premium Aardingskussensloop

Wordt mooier, Voel je beter, Slaap beter!

Het splinternieuwe dubbelzijdige Premium Aardingskussensloop is na ruim 2 jaar ontwikkelingstijd door Earthing Nederland een zegen voor de fijnslaper! De gepatenteerde lichtgrijze stof (56x66cm) bevat 30% solide roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit. Het is zo ontworpen dat de geleiding van het materiaal maximaal is.

De voordelen van het Premium Aarsingskussensloop!

  • Bevat 30% zeer fijne roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit, voor optimale duurzaamheid en geleiding.
  • Kan probleemloos onder het eigen favoriete kussensloop gebruikt worden.
  • Roestvrijstaal is niet gevoelig voor zuren of zwavel door transpiratie en huidvetten en chemicaliën in verzorgingsproducten.
  • Hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage.
  • Speciaal ontworpen voor een aanzienlijk langere levensduur (3+ jaar).
  • 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren (geleiden).
Extra informatie

Gezondheidseffecten

Door te slapen op een aardingskussensloop vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor verbetert je immuunsysteem, ga je je beter voelen én ga je er beter uitzien!

Het Aardingskussensloop

Het Aardingskussensloop is een kussensloop, dat met een aansluitsnoer wordt verbonden met de aarde, om zo hoofd, nek en schouders te aarden tijdens je slaap. De nacht is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Lees hier meer over het principe van Aarden!

Gebruik Premium Aardingskussensloop

Het Premium Aardingskussensloop gebruik je onder je eigen kussensloop, net als bij de Aardingsonderhoeslakens. Het vocht van je huid creëert geleiding door je eigen kussensloop heen naar de Aardingskussensloop, waardoor je geaard bent zonder dat je direct huidcontact met de aardingskussensloop nodig hebt.

Omdat huidvetten en transpiratievocht in eerste instantie opgevangen worden door je eigen kussensloop, blijft de geleiding langer optimaal. Hierdoor hoeft het minder vaak gewassen te worden, éénmaal per maand. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede.
Voor een goede geleiding raden we aan een kussensloop te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische componenten zoals polyester.

De aansluiting

Het aansluitsnoer (450cm) wordt met een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes (de EU Aardingsstekker) aangesloten op een geaard stopcontact. De EU Aardingsstekker maakt alleen contact met de randaardaarde, niet met de spanning (fase of nul). Deze speciale Aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. Het aansluitsnoer kan desgewenst ook worden verbonden met de speciale Aardingsgrondpin (inclusief 12 meter snoer). Die wordt dan  buiten in de (zwarte) grond gestoken. Dit Premium Aardingskussensloop wordt geleverd inclusief aansluitsnoer en EU stekker.

2 jaar garantie

Earthing Nederland geeft 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het Premium Aardingskussensloop. Uiteraard op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften (meegeleverd in de verpakking) netjes zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren (geleiden), dus het effectief aarden, van dit bijzondere Aardingskussensloop! De verwachte levensduur is 3 jaar of meer.


Wasvoorschrift

Om de stoffen Aardingsproducten in optimale conditie te houden, ook qua elektrische geleiding, is het belangrijk om het wasvoorschrift zorgvuldig te volgen.

Was het aardingskussensloop in de wasmachine op 40 à 60 graden met een wasmiddel voor de bonte was. Gebruik geen wasmiddel dat bleekmiddelen of optische witmakers bevat, omdat die het antibacteriële effect kan verminderen.

Gebruik een programma voor de fijne was met een laag toerental centrifugeren (max. 600 rpm).
Wij adviseren om op lage snelheid te centrifugeren, omdat deze unieke stof met de zeer fijne roestvrijstalen vezels ernstig kreukt als het gecentrifugeerd wordt op hoge toeren.

Hang het te drogen en rek het met de hand uit om het materiaal zo glad mogelijk te maken. Pak de randen vast en rek deze beetje bij beetje uit over de volledige lengte in beide richtingen. U kunt het ook strijken op gemiddelde temperatuur voor een iets gladder oppervlak.

Beoordelingen (0)
Premium Aardingskussensloop heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items