opc_loader

Wensenlijst

Aardingsmat voor Dieren

Artikelnr: 1352
82,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
EN1352
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Aardingsmat voor Dieren

Helend Aarden en rustiger rusten voor huisdieren!

Aarden is niet alleen plezierig en helend voor mensen, dat is het ook voor dieren! Dieren die vrij in de natuur leven zijn afgestemd op het natuurlijke ritme van spanning en ontspanning. Ze liggen niet te slapen in spanningsvelden en werken niet met elektrische apparatuur. Ze weten wanneer het echt tijd is om te vechten, te vluchten of zich te verstoppen en wanneer zij kunnen ontspannen. Ze maken altijd fysiek contact met de aarde, terwijl ze bewegen, eten en rusten.

Vele huisdieren in de moderne wereld maken relatief gezien nog maar weinig fysiek contact met de aarde. Regelmatig vertellen mensen die thuis een Aardingslaken of een Aardingsmat hebben, dat hun hond of kat daar graag op ligt en hierdoor rustiger wordt. Het gemakkelijkst voor baas en dier hiervoor is toch een Aardingsmat en dan liefst een grotere, vandaar de speciale Aardingsmat voor Dieren! Deze is groter (60x90cm) en steviger dan de bekende Universele Aardingsmat en gemakkelijk te reinigen.
Lees hier meer over het principe van Aarden!

De Aardingsmat voor Dieren wordt geleverd inclusief aardingsaansluitsnoer en EU aardingsstekker, direct gebruiksklaar dus!

Extra informatie

Aansluiting

Het Aardingsaansluitsnoer heeft een magnetische aansluiting zodat die gemakkelijk los schiet wanneer iemand tegen de draad aan loopt. Dit aansluitsnoer wordt met de speciale EU Aardingsstekker of de Aardingsgrondpin aangesloten om zo elektrisch contact te maken met de aarde.


Wasvoorschrift Aardingsmat

De mat reinigen met een vochtig doekje, eventueel met een mild reinigingsmiddel.

Beoordelingen (0)
Aardingsmat voor Dieren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aardingsmat voor Dieren


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items