opc_loader

Wensenlijst

Meditatie Aardingsmat

Artikelnr: 1610
75,00
Aansluitmethode Meditatiemat


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
EN1610
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Meditatie Aardingsmat

Stiller en dieper mediteren, meer voelen, snellere pijnappelklier activatie!

De Meditatie Aardingsmat (61x90cm) wordt met een aansluitkabel op een speciale EU Aardingsstekker of een Aardingsgrondpin aangesloten en maakt zo contact met de Aarde, letterlijk. Deze Aardingsmat weet bij de meeste mensen zo'n 95% van de elektrische spanning (voltage) van het lichaam weg te nemen. En dat merk je!

Door zittend op de meditatie Aardingsmat je (hopelijk dagelijkse) meditatie oefeningen te doen, ben je geaard tijdens je meditatie. Hierdoor wordt elektrische spanning (voltage) en elektromagnestische straling vrijwel volledig afgevoerd naar de Aarde. Hierdoor ervaar je meer ontspanning en bevorder je de functies van de rechterhersenhelft, ons creatieve brein, en brengt je de linkerhersenhelft, ons analytische brein, sneller en meer tot rust.

Anders geformuleerd, je beta-hersengolven reduceren sneller en gemakkelijker, terwijl je alpha-hersengolven sneller en gemakkelijker sterker worden. Ook zal de bloedviscositeit naar normale, gezonde waarden gaan, waaardoor het bloed gemakkelijker stroom en er dus meer zuurstof naar meer lichaamsceller getransporteerd zullen worden. Je zal door alle voordelen van Aarden een stillere en diepere meditatie ervaren, meer voelen en sneller je pijnappelklier kunnen activeren.

Extra informatie

De Meditatie Aardingsmat  is gemaakt van 100% milieuvriendelijk en recyclebaar TPE, is van een hoogwaardige kwaliteit en is zeer geschikt voor het beoefenen van meditatie en zelfs geschikt voor gebruik tijdens fitness oefeningen. Deze Aardingsmat komt met een degelijk aansluitsnoer dat magnetisch vastklikt, is anti-slip en geurloos. Hij bestaat uit twee lagen: een geleidende zwarte bovenlaag en een stroeve groene onderlaag, waardoor de mat goed blijft liggen.

Meditatie Aardingsmat  Aansluitmethodes

  • Aansluitsnoer 450cm (je hebt dan zelf al een EU Aardingsstekker of Aardingsgrondpin in huis)
  • EU stekker + Aansluitsnoer 450cm
  • Grondpin (12m snoer) + Aansluitsnoer 450cm

Wasvoorschrift Meditatie Aardingsmat

De mat reinigen met een vochtig doekje, eventueel met een mild reinigingsmiddel.

Beoordelingen (0)
Meditatie Aardingsmat heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Meditatie Aardingsmat


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items