opc_loader

Wensenlijst

Buikbanden

69,00

Buikband kleur & maat:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Belly Armor Buikband

Stijlvolle en comfortabele buikband voor zwangeren met effectieve bescherming tegen straling!

Een buikband voor zwangere vrouwen die meer comfort en een minder strakke pasvorm rondom hun buik wensen maar vooral gelijktijdig hun baby wensen te beschermen tegen blootstelling aan voortdurende straling van gsm, smartphone, DECT, wifi, laptop, tablet en andere bronnen van schadelijke straling voor organismen. De Belly Armor buikbanden kunnen zowel onder als boven de kleding gedragen worden.

Extra informatie

​Dankzij het geplooide ontwerp is de buikband gemakkelijk verticaal aan te passen en kan hij naarmate de buik groeit discreet een openstaande broek verbergen. De Belly Armor buikband is bekleed met RadiaShield-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. De Belly Armor buikband beschermt tegen straling door binnenkomende elektromagnetische golven te neutraliseren en vermindert hierdoor de blootstelling aan voortdurende omgevingsstraling.  


Maattabel

Buikband maat

Pre-zwangerschaps maat

Bovenomtrek

Middelomtrek

Maat 1 (XSS) 61-76 cm 71-86 cm
Maat 2 (M/L) 71-86 cm 81-96 cm

Gebruik

Onder of over de kleren dragen gedurende de gehele zwangerschap. De breedste kant bedekt de buik volledig.

Wasinstructie

Koud wassen in de wasmachine met textiel in vergelijkbare kleuren. Niet bleken. Drogen aan de waslijn. Het verdient aanbeveling om (met uitzondering van de wastemperatuur) dezelfde was(middelen)instucties te volgen zoals die gelden voor de Earthing Aardingsproducten.

Specificaties

Doeltreffendheid: 85-90% bescherming (~50 dB). Materiaal: 95% rayon, 5% spandex en RadiaShield-bekleding.


Claim Doeltreffendheid

De fabrikant claimed een doeltreffendheid van 99,9 % bescherming. De Belly Armor pagina's alhier vermelden 85-90%. Hoe zit dat? Via YouTube zijn filmpjes te vinden waarin een Smartphone gewikkeld in een Belly Armor deken nog steeds signaalontvangst heeft. De signaalsterkte gaat dan terug van 5 naar 1-2 streepjes. Praktijk van Unen heeft een Belly Armor deken van HeelBewust getest, en komt tot een vergelijkbaar resultaat. 

Belly Armor US geeft op verzoek van HeelBewust (juli 2015) aan dat deze cell phone test geen sluitende test is en enkel een hulpmiddel is om eenvoudig aan te tonen dat de GSM ontvangst daalt maar geen betekenis heeft naar de effectiviteit van de beschermende werking van de Belly Armor producten. Als ex-electronicus en ex-zendamateur kan ik mij daar wel iets bij voorstellen, maar zekerheid is er niet, omdat ik (nog) niet beschik over een deugdelijk testrapport. Vermoedelijk kan je de situatie vergelijken met het stralingsniveau  van een smartphone tegen de buik zonder bescherming, en het stralingsniveu van een bellende smartphone op grote afstand (5-10 meter) met de Belly Armor deken  ertussen. Better safe than sorry!


Hoe werken de Belly Armor-producten?

Alle Belly Armor-producten zijn gemaakt van RadiaShield-stof. Deze bijzondere stof beschermt tegen schadelijke elektromagnetische straling door binnenkomende elektromagnetische golven (via reflectie en absorptie) te neutraliseren. Deze stof houdt omgevingsstraling tegen en vermindert daardoor blootstelling hieraan.

RadiaShield-stof is een sterk geleidend zilvertextiel met beschermende eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. Voor RadiaShield-stof wordt dezelfde techniek gebruikt als in industriële en militaire toepassingen. Het is ontworpen met het oog op de veiligheid en het comfort van zwangere vrouwen. RadiaShield technology  

Kenmerken RadiaShield-stof

85-90% doeltreffend

RadiaShield-stof biedt 85-90% bescherming tegen schadelijke elektromagnetische straling (<10 MHz - 8+ GHz).

Vederlicht

RadiaShield-stof is vederlicht en weegt zelfs minder dan het katoen in T-shirts.

Ultrazacht

Deze bijzondere stof is ultrazacht, comfortabel en zeer duurzaam.

Ademend

Ondanks de beschermende werking is deze stof zeer goed luchtdoorlatend en ademend.

Vrij van toxines en allergenen

RadiaShield-stof is vrij van zware metalen en giftige kleurstoffen.

Machine wasbaar

Wassen in de wasmachine is mogelijk op koude temperatuur.

FCC-gecertificeerd

Naast strenge interne tests, heeft het product ook onafhankelijke tests ondergaan in FCC-gecertificeerde en NVLAP-geaccrediteerde laboratoria. RadiaShield-stof biedt 85-90% bescherming tegen dagelijkse straling (<10 MHz - 8+ GHz).


Over Belly Armor

Iedere dag worden we blootgesteld aan grote hoeveelheden straling van onder meer draadloos internet, smartphones en laptops. Niet zonder gevaar, want steeds meer studies tonen aan dat deze straling een risico vormt voor de gezondheid, met name tijdens de zwangerschap en vroege kinderjaren. Met een unieke collectie zwangerschapskleding en accessoires die omgevingsstraling tegenhoudt helpt Belly Armor moeders in meer dan 40 landen hun baby’s te beschermen.

Partners

Belly Armor is een vertrouwde partner van Healthy Child Healthy World, de toonaangevende organisatie in de VS die zich bezighoudt met problemen op het vlak van volksgezondheid die onze kinderen aangaan en die ouders de hulpmiddelen aanreikt om kinderen te beschermen tegen schadelijke milieu-invloeden.

Belly Armor en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Alle producten van Belly Armor zijn gemaakt volgens maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke processen. Onze fabrieken voldoen aan de GMP-normen (Good Manufacturing Practices). Onze verpakkingen worden gemaakt van gerecycleerd papier en we houden onze koolstofvoetafdruk in evenwicht door CO2-certificaten te kopen via TerraPass. Het bewustzijn van en de kennis over prenatale gezondheidskwesties bevorderen, staat centraal in de missie en visie van Belly Armor. Een deel van de opbrengsten van Belly Armor gaat naar programma's voor de promotie van prenatale gezondheid bij vrouwen.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items