opc_loader

Wensenlijst

memonizerWIRELESS

99,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

memonizerWIRELESS

Veilig draadloos (Bluetooth) bellen, muizen en toetsen!

Het is ontzettend handig om een gesprek te voeren met een via Bluetooth verbonden oortje. Of bijvoorbeeld muizen met een draadloze muis. Mobiel zijn, overal en altijd bereikbaar (willen) zijn, heeft zowel voor- als nadelen. Het is echter beslist geen voordeel om langdurig blootgesteld te zijn aan de schadelijke hoogfrequente straling van mobiele- en draadloze apparaten, zeker niet wanneer de hoogfrequente straling direct in het oor, zeer nabij de hersenen geschoten wordt.

Extra informatie

Zoals Prof. Dr. Leif-Salford van de universiteit Lund in Zweden bewezen heeft, kan al na enkele minuten mobiel telefoneren de bloed-hersen barrière poreus worden voor lichaamseigen gifstoffen, wat weer tot afbraak van zenuwcellen leidt. Mobiele/draadloze telefoons zijn feitelijk een lokaal zendstation in huis. Ze stralen binnen een bereik van 1,8 gigahertz met een taktfrequentie van 100 hertz en vormen zo een voortdurende stralingsbelasting. Dit betekent dat ze voor een pulserende, hoogfrequente straling gedurende 24 uur per dag zorgen, ook wanneer men niet telefoneert (of speelt). Bekijk deze folder voor nadere toelichting over de werking, vooral de bloedbeeld foto's op pagina 2 zijn verhelderend.

Geschiktheid

De memonizerWIRELESS is geschikt voor alle Bluetooth devices, inclusief draadloze muizen (o.a. Apple Magic Mouse).

Duur? Goedkoop!

De memonizerWIRELESS gaat echt 20 volle jaren mee en is uiteraard probleemloos van apparaat te verwisselen. De kostprijs per dag is aanschafprijs / 7300 dagen (centen per dag)! Deze oplossing is geen bulkproduct, er ligt 30 jaar grondig Duits onderzoek en ontwikkeling aan ten grondslag. Een vergelijkbaar product dat u en uw naasten beter beschermd bestaat (nog) niet.


Werking

Alle frequenties hebben interactie met elkaar. Daardoor is het mogelijk om een selectie elektronen met een verkeerde ‘spin’ (linksom draaiende elektronen) te herkennen en die weer rechtsom te laten draaien, zoals de natuur het bedoeld heeft. Memon herkent en draait elektronen met een verkeerde ‘spin’ op basis van het biologisch ritme. Alle specifieke informatie hiervoor, inclusief de benodigde bandbreedtesturing, zit besloten in het kwartszand en de speciale strip in de oplossingen. Kwartskristallen kunnen heel precies trillingen ontvangen en uitzenden. Dit kwartszand is overigens het allerfijnste en zuiverste kwartszand op aarde en daarom extreem kostbaar om te winnen.

Elektron spininversie

Nog niet bekend met spininversie? Lees nog even verder. Bij een elektron spininversie draaien de elektronen de verkeerde kant op, linksom in plaats van rechtsom. Vermoeid opstaan, ondanks 8 uur slapen is een veel voorkomend gevolg hiervan. Op termijn verzwakt een spininversie het menselijk organisme dusdanig, dat men niet of nauwelijks meer reageert op behandelingen. Maar ook het binnenklimaat raakt hierdoor volledig uit balans, met sick building syndrome (ziekmakend binnenklimaat) en overmatig energiegebruik tot gevolg. (Bedrijven zetten vooral Memon technologie in om energie te besparen en het binnenklimaat te herstellen).

Oorzaak spininversie

Een spininversie wordt per definitie veroorzaakt door een voldoende krachtig verstorend magneetveld dat daardoor in staat is om elektronen tot stilstand te brengen en van draairichting te veranderen, pure natuurkunde. Een spininversie bij mensen ontstaat na langdurig verblijf in elektromagnetische storingsvelden.

Het vervelende is nu dat er waanzinnig veel -voldoende krachtig verstorende- magneetvelden om ons heen zijn. Denk aan geopatische velden, bedrading, leidingen en apparatuur (in woningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, auto’s, schepen), zendmasten, hoogspanningsmasten, mobiele apparatuur enzovoorts. Extra vervelend is dat in Nederland de meeste apparatuur en leidingen niet zijn geaard. Overigens kunnen ook zonnestormen spininversie veroorzaken door verstoring van het aardmagneetveld.

Kinderen en GSM straling

Voor kinderen en jongeren is het nog aanzienlijk gevaarlijker om aan deze straling te zijn blootgesteld, omdat hun centraal zenuwstelsel nog niet volledig ontwikkeld is. Er zijn bewijzen, gebaseerd op medische ervaringen beschikbaar, die aantonen dat straling van mobiele telefoons medeverantwoordelijk is voor de invloed en oorzaak van de volgende gezondheidsstoornissen:

 

 • oogirritatie, vertroebeling van de lens
 • slaapstoornissen, innerlijke onrust
 • leerproblemen, zwak geheugen
 • concentratiestoornissen
 • beschadiging van het erfelijk materiaal
 • stoornissen in de celcommunicatie
 • beïnvloeding van het centraal zenuwstelsel
 • verzwakking van het immuunsysteem
 • schade aan het hormoonhuishouding
 • verhoogd risico op kanker
 • opening van de bloed-hersenbarrière

De Memon memonizerWIRELESS functioneert ook hier volgens het interferentieprincipe en heft de invloed van de negatieve energetische straling op. De biologische regelsystemen van het organisme blijven in evenwicht.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items