opc_loader

Wensenlijst

memonizerWORKSTATION

870,00


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

memonizerWORKSTATION

Uw eigen werkplek op kantoor helemaal vrij van elektromagnetische straling!

De Memon memonizerWORKSTATION neutraliseert ongezonde belastingen uit onze leefwereld, van elektrosmog tot geopathische verstoringen. Het zuivert de lucht en zorgt voor herstel van de natuurlijke omgeving, voor meer kracht, vitaliteit en levensvreugde!

Extra informatie

Met zijn uitgebreide bescherming tegen negatieve omgevingsinvloeden en zijn eenvoudige installatie zonder moeilijke en dure ingrepen in de bouwconstructie, is de memonizerWORKSTATION het ideale werkplektoestel om uw werkomgeving te harmoniseren!

Duur? Goedkoop!

De memonizerWORKSTATION gaat echt 20 volle jaren mee en zijn uiteraard probleemloos van vervoersmiddel te verwisselen. Kostprijs per dag is aanschafprijs / 7300 dagen (centen per dag)!

Wanneer de Memon technologie niet voor het gehele kantoor kan worden geplaatst, bestaat de mogelijkheid om een afzonderlijke werkplek ook met een memonizerWORKSTATION uit te rusten. Deze memonizer is het antwoord op de vraag van alle mensen die thuis de Memon technologie gebruiken en die ook op hun werkplek van de voordelen hiervan willen genieten. Nog niet elke werkgever heeft ingezien, dat zijn personeel mogelijkerwijze door de invloed van de Memon technologie geconcentreerder, harmonischer en daarmee ook effectiever werkt.

De Memon MemonizerWORKSTATION is optisch vergelijkbaar met een normale stekkerdoos met 5 stopcontacten. Daar kunt u de machines, elektrische apparaten enz. op aansluiten en zo heeft u in een handomdraai uw werkplek geharmoniseerd. In de MemonizerWORKSTATION worden, net als in de MemonizerCOMBI de elektrosmog- en de luchtionisatiememonizer verenigd. Volgens het op de totaliteit gerichte principe wordt zo een optimale werking bereikt. Gewoon de stekker erin en aanzetten !

De memonWORKSTATION zorgt op uw werkplek voor veel verbeteringen!

  • Verbetering van de lucht door een herstel van de natuurlijke verhouding van negatieve en positieve ionen.
  • Afvoer van fijnstof en schadelijke stoffen naar de vloer
  • Vermindering van ziektekiemen in de lucht
  • Opheffing van schadelijke aardstralen
  • Neutralisering van elektromagnetische velden
  • Neutralisering van radiogolven

Werking

Alle frequenties hebben interactie met elkaar. Daardoor is het mogelijk om een selectie elektronen met een verkeerde ‘spin’ (linksom draaiende elektronen) te herkennen en die weer rechtsom te laten draaien, zoals de natuur het bedoeld heeft. Memon herkent en draait elektronen met een verkeerde ‘spin’ op basis van het biologisch ritme. Alle specifieke informatie hiervoor, inclusief de benodigde bandbreedtesturing, zit besloten in het kwartszand en de speciale strip in de apparatuur. Kwartskristallen kunnen heel precies trillingen ontvangen en uitzenden.

Dit kwartszand is overigens het allerfijnste en zuiverste kwartszand op aarde en daarom extreem kostbaar om te winnen. Ter illustratie, een Memon ‘Standard’ model bevat voor enkele honderden Euro’s aan kwartszand. De brede werking van de Memon apparatuur (onder andere eliminatie van schadelijke straling, herstel binnenklimaat, energiebesparing, verlaging van uitstoot CO2 en fijnstof, watervitalisatie et cetera) is een direct gevolg van de specifiek toegepaste spincorrectie.

Elektron spininversie

Nog niet bekend met spininversie? Lees nog even verder. Bij een elektron spininversie draaien de elektronen de verkeerde kant op, linksom in plaats van rechtsom. Vermoeid opstaan, ondanks 8 uur slapen is een veel voorkomend gevolg hiervan. Op termijn verzwakt een spininversie het menselijk organisme dusdanig, dat men niet of nauwelijks meer reageert op behandelingen. Maar ook het binnenklimaat raakt hierdoor volledig uit balans, met sick building syndrome (ziekmakend binnenklimaat) en overmatig energiegebruik tot gevolg. (Bedrijven zetten vooral Memon technologie in om energie te besparen en het binnenklimaat te herstellen).

Oorzaak spininversie

Een spininversie wordt per definitie veroorzaakt door een voldoende krachtig verstorend magneetveld dat daardoor in staat is om elektronen tot stilstand te brengen en van draairichting te veranderen, pure natuurkunde. Een spininversie bij mensen ontstaat na langdurig verblijf in elektromagnetische storingsvelden.

Het vervelende is nu dat er waanzinnig veel -voldoende krachtig verstorende- magneetvelden om ons heen zijn. Denk aan geopatische velden, bedrading, leidingen en apparatuur (in woningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, auto’s, schepen), zendmasten, hoogspanningsmasten, mobiele apparatuur enzovoorts. Extra vervelend is dat in Nederland de meeste apparatuur en leidingen niet zijn geaard. Overigens kunnen ook zonnestormen spininversie veroorzaken door verstoring van het aardmagneetveld.a

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items