opc_loader

Wensenlijst

Yoni-ei Tijgeroog

34,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  14  items
Beschrijving

Yoni-ei Tijgeroog

Prachtig Tijgeroog Yoni-ei voor tantrische en natuurgeneeskundige toepassingen!

Met dit relatief kleine Tijgeroog-ei kunnen vrouwen op eenvoudige wijze werken aan de versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren. Dit ei bezit vanzelfsprekend de krachtige energetisch eigenschappen van Tijgeroog. Dit ei is kleiner dan een gemiddeld kippenei en is in de lengte doorboord (Ø 2mm) zodat er een koordje doorheen gehaald kan worden. Wij adviseren u om hiervoor flosdraad (geen mint!) te gebruiken en deze telkens na gebruik te vervangen in verband met de hygiëne.

Dit Yoni-ei wordt geleverd in een handig opbergdoosje!

Extra informatie

Dit bijzondere Tijgeroog-ei is ook bekend als Yoni-ei, Yoni-egg, Energie-ei of Tantrisch-ei.

Meer over Tijgeroog

Tijgeroog is een ondoorzichtige geelbruine tot roodbruine steen met een zachte glans. Tijgeroog is een steen die helpt de aandacht zowel naar binnen als naar het grotere geheel te richten. Hij beschermt tegen negatieve invloeden en helpt inzicht te verkrijgen in onszelf en anderen. Tijgeroog brengt overzicht door afstand en het samenbrengen van informatie. Deze steen is ideaal bij besluiteloosheid, conflicten, dilemma's en twijfel. Fysiek heeft Tijgeroog een sterk gunstige invloed op astma, geslachtsorganen, hyperventilatie, spanningen (vermindering van krampen) en overprikkeling van het zenuwstelsel. Ook bij depressie en persoonlijkheidsstoornissen kan Tijgeroog nuttig zijn.

Afmetingen

Lengte: 47mm Breedte: 34mm Het gewicht varieert van 92-97 gram

De positieve invloeden van regelmatige oefeningen met dit Yoni-ei!

  • Versterkt het gevoel van kracht.
  • Verbetert de doorbloeding en energetische stroming van de baarmoeder.
  • Helpt bij het vasthouden van energie.
  • Geeft versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren.
  • Geeft enige preventieve werking ten aanzien van orgaanverzakking.
  • Helpt bij de aanpak van blaasincontinentie.
  • Versterkt het orgastisch vermogen.  

Gebruiksinstructie

​Lees hier de actuele gebruiksinstructie.

Bijzonderheden

Dit Yoni-ei is niet geschikt voor oraal gebruik. Vóór gebruik op lichaamstemperatuur brengen, bijvoorbeeld met behulp van lauw water. 

Reiniging

Indien nodig of gewenst kan het Yoni-ei eenvoudig gereinigd worden met een natuurlijk en biologisch reinigingsproduct. Dus meukvrij en zonder bijtende stoffen. Het mooiste en voordeligste reinigingsproduct hiervoor is Wipe & Clean, op basis van Effectieve Micro-organismen. Dit Yoni-ei ter reiniging beslist niet koken!

Opladen

Het is aan te bevelen om dit Yoni-ei tenminste ieder seizoen op te laden onder de volle maan, al of niet achter glas (ter bescherming van weersinvloeden).

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items