opc_loader

Wensenlijst

Over HeelBewust

Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend
vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht
van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 


Aanbod

HeelBewust combineert een zeer selectief aanbod van hoge kwaliteit natuurgeneeskundige oplossingen met ondersteunenden lifestyle producten en gratis zeer deskundig advies. Bovendien worden specifieke consulten en begeleidingen aangeboden, welke steeds weer hoog gewaardeerd worden. Wij bieden uitsluitend de best beschikbare oplossingen en producten aan. Dat is een unieke propositie in Nederland en België.

Het productadvies is gratis vanwege het grote maatschappelijke belang ervan. In een groeiend aantal gevallen worden hulpvragers zelfs liefdevol de winkel uitgewerkt, omdat ze op een heel ander spoor naar echte heling zijn gezet.


Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst, voor het welzijn van het grote geheel. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen.


Integriteit

Persoonlijke informatie blijft persoonlijk, daar zal op geen enkele wijze misbruik van gemaakt worden. 


HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten! Steeds vaker worden mensen liefdevol de winkel uitgewerkt, omdat blijkt dat er geheel andere, onvermoedde oplossingen nodig zijn. Dat is vervelend voor de noodzakelijke omzet, maar dat blijven we toch echt eigenwijs doen. Omdat het nodig is, omdat het kan. Omdat het bijdraagt aan het grote geheel. 


De ondernemer achter HeelBewust

Rob Greuter (1965, ’s-Hertogenbosch), half Brabander, half Gelders, heel mens, volledig kreeft. Zakenman, lezer, schrijver, prater, inspirator, gevoelsmens maar vooral ook luisteraar. Analytisch, leergierig, zuiver en betrouwbaar tot op het bot, loyaal, groot gevoel voor verantwoordelijkheid, sterk maatschappelijk betrokken, creatief, veerkrachtig, bewustmaker, spiritueel bewust, geestig, een kleine greep uit wat kenmerkend is voor mijn voelen, denken en handelen. Na ruim 20 jaren het vakgebied informatiebeveiliging uitvoerig te hebben mogen verkennen en beschrijven, sla ik sinds 2009 een brug naar een voor mij hogere relevantie. In plaats van bedrijven verder brengen, help ik nu vooral mensen, vooral met hun gezondheid. Waarom? Omdat ik het kan, omdat het nodig is, omdat dat goed voelt. Ik bezie mijzelf als een nieuwetijds ondernemer. Van ondernemer naar bovengever, in een wereld waarin wij erkennen gast te zijn van Moeder Aarde en gasten onder elkaar. Genoeg is rijkdom! 


Namasté!

Rob M.M. Greuter

Helping and inspiring people heal themselves is my joy, it is who I am.

Rob M.M. Greuter


HeelBewust

Industrieweg 46
6541TW Nijmegen
Netherlands

KvK Centraal Gelderland: 09190296
ABNAMRO Bank: 40.05.33.995
IBAN: NL88ABNA0400533995
BTW nummer: NL001787138B80


Mobile:      +31 (0) 642 994 326
Email:        info@heelbewust.com
Website:    https://www.heelbewust.com
facebook:  https://www.facebook.com/HeelBewust
Instagram:
https://www.instagram.com/heelbewust
Twitter:      http://twitter.com/HeelBewust


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld en in volledig eigendom van Rob M.M. Greuter.

Spotlight!
Merken