opc_loader

Wensenlijst

Over HeelBewust

Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend
vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht
van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 


Aanbod

HeelBewust combineert een zeer selectief aanbod van hoge kwaliteit natuurgeneeskundige oplossingen met ondersteunenden lifestyle producten en gratis zeer deskundig advies. Bovendien worden specifieke consulten en begeleidingen aangeboden, welke steeds weer hoog gewaardeerd worden. Wij bieden uitsluitend de best beschikbare oplossingen en producten aan. Dat is een unieke propositie in Nederland en België.

Het productadvies is gratis vanwege het grote maatschappelijke belang ervan. In een groeiend aantal gevallen worden hulpvragers zelfs liefdevol de winkel uitgewerkt, omdat ze op een heel ander spoor naar echte heling zijn gezet.


Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst, voor het welzijn van het grote geheel. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen.


Integriteit

Persoonlijke informatie blijft persoonlijk, daar zal op geen enkele wijze misbruik van gemaakt worden. 


HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten! Steeds vaker worden mensen liefdevol de winkel uitgewerkt, omdat blijkt dat er geheel andere, onvermoedde oplossingen nodig zijn. Dat is vervelend voor de noodzakelijke omzet, maar dat blijven we toch echt eigenwijs doen. Omdat het nodig is, omdat het kan. Omdat het bijdraagt aan het grote geheel. 


De ondernemer achter HeelBewust

Als kind wilde ik al graag weten hoe 'dingen' werken, er werd nogal wat uit elkaar geschroefd en vaak hield ik wat schroefjes over na het weer in elkaar zetten ;-) Na de LEGO-periode volgde electronica. Eerst de Philips experimenteerdozen, erna een soldeerstation en een multimeter, voedingen en FM-zendertjes in elkaar zetten, printplaten etsen. Langzamerhand verschoof de aandacht steeds meer richting audio, Hi-Fi, versterkers en luidsprekers bouwen, het geluid van de audio-set steeds weer proberen te verbeteren, het meeste uit mijn toenmalig beschamend magere muzieksmaak halen.

Na vijf jaren in de audio/electronica gewerkt te hebben belandde ik geheel onverwacht in de informatiebeveiliging, toen de computervirussen de wereld overspoelden. Veel gedaan, veel gezien, veel geschreven.  

Na 20 mooie jaren was ik er wel klaar mee, midden in een heftige privé situatie. In die tijd werd mijn vader ziek, eerst een hartaanval, gevolgd door longkanker . Ik sleepte hem mee naar orthomoleculaire therapeuten, propte hem vol met supplementen. Hielp geen donder, hij werd steeds zieker (nasleep geneesremmers). Ik herinner mij dat hij maanden achtereen heel intens en vaak moest hoesten. Ik kreeg toen een snuifflesje Nux Vomica in handen, haalde het eenmaal onder zijn neus door, en het was klaar. Ik was blij en stomverbaasd!

Terwijl ik matig gemotiveerd aan het solliciteren was ontstond het idee een webshop in voedingssupplementen op te zetten, ik had immers al aardig wat kennis opgebouwd. HeelBewust.com startte januari 2011. Ik raakte steeds meer geïnteresseerd in wat 'alternatieve' geneeskunde te bieden had, en in wat er allemaal mis was in de wereld (vandaar mijn zeer actieve deelname aan Partij voor Mens en Spirit indertijd).

Ik ging steeds meer lezen en onderzoeken om de klanten en hulpvragers steeds beter te kunnen begrijpen en helpen en mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid te bevredigen. Ergens onderweg stuitte ik op dr. Joe Dispenza, bingo! Zijn enorme drang om te onderzoeken, te begrijpen en te bewijzen hoe het werkt sloot naadloos aan op de behoeften van de technicus in mij. Ik herinner mij zijn driedaagse workshop in Amsterdam nog als de dagen van gisteren, het was bijzonder leerzaam, en intensief. Net als zijn geleide meditaties, ik heb ze allemaal langdurig gedaan.

Erna volgde de echt grote openbaringen voor mij, middels de magistrale aanreikingen van o.a. dr. R.G. Hamer, Lynne McTaggart, Neville Goddard, Bashar, Abraham, Kryon en sinds vorig jaar Seth. Deze grootheden hebben mij het zo gewenste diepe inzicht gegeven in hoe creatie en fysieke realiteit werkelijk in elkaar steekt, en ik leer nog dagelijks bij! Het is voor mij het fundament geworden waarop ik al mijn diensten en aanreikingen baseer.

Ik wil ook nog aan de slag met o.a. een additioneel onderwijsprogramma op basis van 'True Nature of Reality'. Ondertussen blijf ik mijn unieke mix aan kennis en talenten inzetten voor hen die dat vandaag hard nodig hebben, met plezier en groot genoegen!


Namasté!

Rob M.M. Greuter

Inwijder in herwinnen optimale gezondheid. Ik leer je hoe o.a. 'True Nature of Reality' in elkaar steekt en reik je de gereedschappen aan die aansluiten op wie jij vandaag bent en hoe jij leert en integreert.

Rob M.M. Greuter


HeelBewust

Klein Paradijs 14
7361TD Beekbergen
Nederland

KvK Centraal Gelderland: 09190296
ABNAMRO Bank: 40.05.33.995
IBAN: NL88ABNA0400533995
BTW nummer: NL001787138B80


Mobile:      +31 (0) 642 994 326
Email:        info@heelbewust.com
Website:    https://www.heelbewust.com
facebook:  https://www.facebook.com/HeelBewust
Instagram:
https://www.instagram.com/heelbewust
Twitter:      http://twitter.com/HeelBewust


HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld en in volledig eigendom van Rob M.M. Greuter.

Inschrijven nieuwsbrief