opc_loader

Wensenlijst

Brandnetelbladpoeder

11,85


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Brandnetelbladpoeder (Urtica Dioica)

Perfecte voedingsaanvulling met gedroogd en fijngemalen poeder van Brandnetelblad!

Brandnetelbladpoeder is een groen kruid in gedroogde vorm, fijngemalen tot poeder, als voedingsaanvulling. Brandnetelblad is rijk aan basische mineralen en sporenelementen ter ondersteuning van de conditie van een gezond en vitaal leven. Het is ook een erg mooi alternatief voor hen die zich andere groene gewassen eenvoudigweg niet kunnen veroorloven.

Iedereen ken de Brandnetel, een vaste plant met bijtende, irriterende eigenschappen door het mierenzuur in de stengels en bladeren. Totdat de Brandnetel fijngemalen wordt. Dan ontstaat een van de eerste eetbare gewassen in de lente, met krachtige natuurgeneeskundige toepassingen!

Extra informatie

Brandnetelblad is ongelooflijk rijk!

De belangrijke stoffen in Brandnetel zijn:  calcium, fosfor, ijzer, kalium, magnesium, natrium, selenium, vitaminen A en C, bioflavonoïden en chlorofyl.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

Gedroogd en gemalen Brandnetelbladpoeder

Netto gewicht

300 gram.

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel (verzegelde 1e sluiting)

Dosering

Mix dagelijks 1-2 eetlepels Brandnetelbladpoeder met een saus, soep of uw favoriete groentesap, smoothie, of trek er thee van. De mix goed schudden, roeren of mixen. Gebruik Brandnetelbladpoeder voor optimaal resultaat op een lege maag. Niet meekoken.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, rijst, rijstvezels, lactose, gluten, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items