opc_loader

Wensenlijst

Bio Wheat grass raw juice powder

20,05

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Biologisch Wheat grass raw juice powder (Triticum aestivum)

Ontdek de groene kracht van puur tarwegras sappoeder!

Biotona biologisch Tarwegras sappoeder is afkomstig van de jonge scheuten van tarwe, die geoogst worden net vóórdat de graanvorming begint. Dat is namelijk het moment waarop de aanwezige fytonutriënten hun hoogste niveau bereikt hebben. Het tarwegraspoeder wordt geproduceerd volgens het EverRAW proces, een subliem proces dat versheid en kwaliteit garandeert, waarbij het geperste sap in slechts 2 minuten tijd gedroogd wordt en waarbij de temperatuur altijd rond de lichaamstemperatuur blijft. Het proces van de oogst naar poeder neemt slechts 2 uur in beslag en garandeert het behoud van alle vitaminen, mineralen en enzymen uit het tarwegras. De felgroene kleur van het poeder verraadt de grote aanwezigheid van natuurlijk chlorofyl, het plantaardige hemoglobine! 

Extra informatie

Daarom Biotona Superfoods!

  • 100% puur, van gecontroleerd biologische teelt voor een maximum aan kwaliteit en duurzaamheid en een minimum aan belasting van mens en milieu.
  • Gecertificeerd Vegan®, vrij van dierlijke ingrediënten, niet genetisch gemanipuleerd.
  • Gluten- en cholesterolvrij.
  • Vrij van conserveringsmiddelen, additieven, smaak-, kleur-, zoet- of vulstoffen!

Over Biotona

Biotona is onderdeel van KeyPharm, een internationaal belangrijke speler op het gebied van biologsiche natuurlijke gezondheidsproducten. Ook Physalis, waarvan HeelBewust veel van haar tincturen, etherische- en plantaardige oliën voert, is onderdeel van KeyPharm.


Inhoud

200 gram

Verpakking

Foodgrade folie zak

Land van herkomst

VS

Ingrediënten

100% Tarwegras sappoeder* (Triticum aestivum)
(* uit biologische teelt)

Dosering & gebruik

Voeg naar behoefte (begin met een vlak theelepeltje) Biotona Bio Wheat grass raw juice powder toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Niet laat op de avond gebruiken, tenzij je nachtdienst draait. Kinderen onder 12 jaar, halve dosering.

Allergenendeclaratie

Geen

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items