opc_loader

Wensenlijst

Heermoesbladpoeder

18,15

Gewicht


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Heermoesbladpoeder (Equisetum Arvense)

Goed voor bindweefsel, botten, huid, haar en nagels!

Heermoesbladpoeder is een groen kruid in gedroogde vorm, fijngemalen tot poeder, als voedingsaanvulling. Heermoes is rijk aan basische mineralen en sporenelementen ter ondersteuning van de conditie van bindweefsel, botten, huid, haar en nagels. De belangrijke stoffen in Heermoes (ook bekend als (akker)paardenstaart, zijn: kalium, kiezelzuur, pectinezuur, saponinen, chlorofyl, en sporen van alkaloïden en looistoffen.

Extra informatie

Waardevolle aanvulling

Heermoes is werkelijk een zeer waardevolle aavulling op de westere voeding Het bindweefsel, de botten, huid, haar en nagels zullen er wel bij varen!

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

Gedroogd  en gemalen Heermoesbladpoeder

Netto gewicht

300 gram

Dosering

Mix dagelijks 2-3 koffielepels Heermoesbladpoeder met een saus, soep of uw favoriete groentesap, smoothie et cetera. De mix goed schudden, roeren of mixen. Gebruik Heermoesbladpoeder voor optimaal resultaat op een lege maag. Niet meekoken.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, rijst, rijstvezels, lactose, gluten, suiker, gist, conserveermiddelen, kleur-, geur- of smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items