opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Dragon Herbs Cultured Cordyceps Drops

Artikelnr: 1564
35,95 29,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
679372000538
SKU:
DH1564
Voorraad
Voorraad:
  6  items
Beschrijving

Dragon Herbs Cultured Cordyceps Drops

Cultured Cordyceps brengt betaalbare levenskracht en sterk immuunsysteem!

Cordyceps is een klassiek superieure versterkende paddenstoel. De wilde variant die wordt toegepast in de kruidengeneeskunde groeit op grote hoogte in de bergen, voornamelijk in Azië. De meest beroemde en belangrijke Di Tao bron van wilde Cordyceps is het Himalaya gebergte. Deze wilde Cordyceps is zeer zeldzaam en kostbaar. Over de gehele wereld is Cordyceps beroemd als een belangrijk Jing tonic (innerlijke kracht, sexuele kracht, beenmerg tonic) voor zowel man als vrouw, als een belangrijk immuun tonic, eem belangrijk hersen tonic, als een krachtig tonic voor de longen en het gehele ademhalingsstelsel en meer!

Gekweekte Cordyceps

Mycologen hebben een gekweekte variëteit ontwikkeld met behulp van de Cordyceps militaris-soort. Het wordt gekweekt in een superschone omgeving op basis van bruine rijst en andere granen en is 100% veganistisch. Gekweekte Cordyceps is een geweldige schat aan gezondheid!
Gekweekte Cordyceps is vele malen goedkoper dan de wilde variant, afkomstig van de sneeuwgrens in Tibet of Bhutan, terwijl het qua nutrienten en kruidenkracht vrijwel identieke kwaliteiten bezit! Het heeft zelfs een hoger gehalte aan de essentiele stof cordycepin dan de wilde variëteit.

Extra informatie

Ron Teeguarden selecteerde persoonlijk de allerbeste gekweekte Cordyceps, en Dragon Herbs liet het extraheren in haar moderene GMP extractiefabriek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologie en speciale door Dragon Herbs ontwikkelde technieken. Het resultaat is de prachtige en krachtige Cultured Cordyceps Drops van Dragon Herbs! Cultured Cordyceps Drops is beslist een van de grootste extracten die Dragon Herbs ooit gemaakt heeft. Het is dik, rijk en heeft een heerlijk bevredigende en hartige paddenstoelensmaak. Je begrijpt direct na inname haar grootse potentie!

Geschiktheid

Cultured Cordyceps Drops is een uitstekende moderne innovatie die iedereen in staat stelt de vele voordelen te genieten van swerelds grootste versterkende paddenstoel tegen een redelijke prijs. Het is beslist geen 'beginners' product. Het kan probleemloos worden gebruikt door iemand die nog niet eerder een krachtig versterkend kruid gebruikt heeft, maar het is ook zeer geschikt voor Dragon Herbs 'power users' en voor kenners van krachtige paddenstoelproducten. Dit verbazingwekkend krachtige paddenstoielextract hoort thuis in iedere keuken en kruidenbar!


Traditionele functies

Voedt Jing (zowel Yin en Yang), versterkt de nieren, longen en Qi.


Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

56,826ml
Concentratie: 8:1

Land van herkomst:

USA

Verpakking

Food grade flesje met druppelaar

Ingrediënten

Water, alcohol, gekweekte Cordyceps paddenstoel.

Dosering

2-12 'squirts' per dag, tenzij anders voorgeschreven. Cultured Cordyceps Drops is voor iedereen geschikt. De meeste gebruikers voelen zich goed bij tweemaal daags 3 'squirts'. Een ‘squirt’ is een druppelbuisje vol met 50% vloeistof en 50% lucht.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Dragon Herbs Cultured Cordyceps Drops heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items