opc_loader

Wensenlijst

Dragon Herbs Ginseng Sublime Drops

54,45 49,95

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Dragon Herbs Ginseng Sublime Drops

Machtig Ginseng complex in tinctuurvorm, versterkt Jing, Qi en Shen!

Ginseng Sublime Drops is Dragon Herbs meest populaire Ginseng product. Dit Ginseng extract bevat alle soorten Ginseng waarover de grote herbalisten gedurende de gehele geschiedenis van de Chinese kruidengeneeskunde spraken en spreken. Het is waarlijk subliem. Het is gemaakt van zorgvuldig gekozen Ginseng varianten waardoor het aantal bestandsdelen en daarmee weer het werkingsprofiel aanzienlijk uitbreid.

Ginseng Sublime Drops onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en welgekozen variëteit van de gebruikte Ginseng wortels. Deze hooggeconcentreerde tinctuur is gemaakt van de fijnste Rode en Witte verbouwde Ginseng wortels ter wereld. Ginseng Sublime Drops bevat Rode en WItte Ginseng wortels van tenminste 6 jarige leeftijd, die groeien op de wereldberoemde Ginseng plantage op Changbai Mountain (Shu Chu Valley). Deze Ginseng uit biologische teelt wordt geheel op natuurlijke wijze verwerkt met behulp van een eeuwenoude methode door ervaren dorpelingen.

Daarnaast bevat dit bijzondere Ginseng complex ook premium grade gekweekte Amerikaanse Ginseng wortels en biologische Rode en Witte 'Korean-style' Ginseng wortels om het ginsenosideprofiel te completeren!

Extra informatie

Ginseng

Panax Ginseng (Chinese en Koreaanse Ginseng) is een van de meest beroemde en gewaardeerde kruiden, gebruikt door de mensheid. Panax Ginseng is een energieversterkend kruid dat het menselijk energiesysteem reguleert en ondersteund. Het stimuleert en reguleert zowel het centrale zenuwstelsel als het endocriene systeem. Het is een primair Qi versterkend kruid.

Panax Ginseng helpt de mens zicheff gemakkelijker aan te passen aan allerlei vormen van drukte en verhoogt het uithoudingsvermogen en de veerkracht onder uitdagende omstandigheden. Vanwege deze eigenschappen is het door wetenschappers geclassificeerd als adaptogeen. Panax Ginseng wordt ook gebruikt ter versterking van de spijsverterings- en ademhalingsfuncties. Panax Ginseng bevat vele actieve bestandsdelen, de meest belangrijke hiervan zijn de zogenaamde saponinen en ginsenosides. De ginsenosides verbeteren specifiek het aanpassingsvermogen en ondersteunen het uithoudingsvermogen en de spieren. Daarom is Panax Ginseng heel populair bij atleten en mensen die fysiek zware arbeid verrichten. Panax Ginseng heeft generiek een mild warme energie. De meeste hoge kwaliteits Ginseng is goed voor zowel mannen als vrouwen. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer Shen (geest) de Ginseng wortel bevat.

Chinese Rode en Witte Ginseng

Dragon Herbs Ginseng Sublime Drops bevat ook Rode en Witte Ginseng. Deze worden op precies dezelfde wijze gekweekt en tegelijkertijd geoogst. Het verschil zit hem in de finale natuurlijke verwerking. WItte Ginseng wordt gepeld en zongedroogd. Rode Ginseng wordt niet gepeld en wordt gestoomd boven een ketel met stomende Jujube dadelthee. Rode dadels worden al heel lang gebruikt in het stomingsproces van Rode Ginseng. De activiteit van de Rode Ginseng wordt hierdoor namelijk verhoogd.

Rode Ginseng bevat meer ginsenosides dan Witte Ginseng. Als gevolg van het stomingsproces is Rode Ginseng rijk aan potente Rode Ginseng ginsenosides, inclusief onder andere Rg3 en Rb1, welke niet aanwezig zijn in WItte Ginseng. De additionele ginsenosides ontstaan tijdens het stomingsproces en maken deze Ginseng effectiever als adaptogeen en beschermend versterkend kruid. Witte Ginseng heeft op haar beurt meer direct energetiserende activiteiten. Een prachtige combinatie dus!

De Rode en Witte Chinese Ginseng in Ginseng Sublime Drops is gecertificeert biologisch gekweekt (Ecocert).

'North Korean' Style Rode Ginseng (Rode Panax Ginseng)

Gedurende vele eeuwen werd Noord-Koreaanse Rode Ginseng beschouwd als een van de allerbeste ter wereld. Dragon Herbs ondersteund uitdrukkelijk niet het Noord-Koreaanse regiem en maakt geen gebruik van Ginseng uit Noord-Korea. Echter, de Noord-Koreaanse Ginseng variant wordt ook in China gekweekt, net over de grens met Noord-Korea. Hiervoor geldt: hetzelfde zaad, dezelfde grond, dezelfde weersomstandigheden, dezelfde kweekmethoden, dezelfde bewerkingsmethode. Deze prachtige Rode Ginseng van uitzondelrijk hoge kwaliteit wordt gekweekt en verwerkt door etnische Noord-Koreaanse boeren in China. Ron Teeguarden heeft zich enorm ingezet om deze bijzondere Ginseng te bemachtigen voor Ginseng Sublime.

Deze 'North Korean' Style Red Ginseng is 'as good as it gets) in termen van gekweekte Ginseng. Beter is er niet. North Korean' Style Red Ginseng is Yang en van nature heel warm. Het is daarom buitengewoon verkwikkend en krachtgevend. Voor sommige mensen is het echter te Yang en te warm om solitair te gebruiken. Daarom is het beter om deze krachtige Ginseng in een complex met Yin kruiden zoals Amerikaanse Ginseng toe te voegen.

Het is een machtig Ginseng complex, en daarom ook graag gebruikt door krijgskunstenaars en atleten, al vele eeuwen! Wanneer juist gebalanceerd is het een subliem kruidencomplex voor iedereen.

Amerikaanse Ginseng (Panax quinquefolium)

In China wordt Amerikaanse Ginseng hoog gewaardeerd voor haar mogelijkheid tot stimulatie van de secretie van lichaamsvloeistoffen. Het wordt daar gezien als een waar wondermiddel, net zoals de Chinese Ginseng en 'North-Korean' Style ginseng. Amerikaanse Ginseng wordt gebruikt door mensen die warm zijn doch Ginseng wensen te gebruken. Met andere woorden, mensen die veel energie neigen te hebben, een hoog metabolisme kennen, sneller agressief zijn et cetera, kunnen prima Amerikaanse Ginseng gebruken zonder oververhitting. Het zal juist het hele systeem meer in balans brengen.

Amerikaanse Ginseng bevochtigd en verkoeld ook de longen. Doordat het een verkoelend kruid is dat vloeistoffen aanvult, biedt het tegenwicht aan de meer Yang Ginseng wortels in Ginseng Sublime Drops. Het is dan ook een zeer gebalanceerd product dat daardoor voor welhaast iedereen geschikt is. Ginseng Sublime is uiteindelijk neutraal in energie in termen van koud en warm, Yin en Yang.

Ginseng Sublime Drops is een premium, breed-spectrum, hydro-ethanolic extract (tinctuur) met daarin een prachtige combinatie van verschillende Ginseng wortels. Het is ideaal voor mensen die de krachten van de fijnste gekweekte Ginseng ter wereld willen ervaren!


Traditionele functies

Versterkt Jing, Qi en Shen.


Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

59ml
Concentratie: 8:1

Land van herkomst:

USA

Verpakking

Food grade flesje met druppelaarl

Ingrediënten

alcohol, water, Changbai Mountain Red Ginseng (Panax ginseng) root*, Changbai Mountain White Ginseng (Panax ginseng)*, Amerikaanse Ginseng (Panax quinquefolius) (vers en gedroogd).
(* uit biologische teelt)

Dosering

2-12 'squirts' per dag, tenzij anders voorgeschreven. Ginseng Sublime Drops is voor iedereen geschikt. De meeste gebruikers voelen zich goed bij tweemaal daags 3 'squirts'. Een ‘squirt’ is een druppelbuisje vol met 50% vloeistof en 50% lucht.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief