opc_loader

Wensenlijst

Prana voeding

20,50

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Prana voeding

Voel je goed door voedsel vól licht!

Sommige voedings- en levensmiddelen ondersteunen je spirituele ontwikkeling doordat ze door hun energetische gesteldheid je trilling verhogen. Andere voedingsmiddelen werken deze ontwikkeling juist tegen door de energie die ze in zich dragen. In dit boek laat Angela Kämper de samenhang zien tussen het fijnstoffelijke niveau en de fysieke processen van het lichaam. Ze beschrijft het effect van voedingsmiddelen, vooral op het fijnstoffelijke gebied.

Extra informatie

Lichtelijk!

​Noten bevatten bijvoorbeeld veel licht, terwijl ‘aardvruchten’, zoals rode bietjes en aardappels, het contact met de aarde versterken. Bij het eten van vis en vlees wordt ook de levensenergie van het dier, of beter gezegd de energie van zijn aard, door je lichaam opgenomen. Bovendien heeft ook de manier waarop voedsel wordt bereid – rauw, gekookt of gebraden – veel invloed op de energie van het voedsel.

Je lichaamsbouw en het energietype dat je bent bepalen mede welke voedingsmiddelen het beste bij je passen. Wanneer je je spirituele weg wilt ondersteunen, vind je hier waardevolle tips om je voeding daarop af te stemmen.

Angela Kämper is in 1957 in Essen geboren. Ze werkte als onderwijzeres en studeerde vervolgens biologie. Na haar promotie werd ze freelance wetenschapsjournalist en redacteur. Dr. Angela Kämper woont nu vlak buiten Hamburg, waar ze zich behalve met inheemse dieren en hun spirituele betekenis ook met de traditionele Chinese geneeskunde bezighoudt.


Boekgegevens

Auteur: Angela Kämper
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 208 bladzijden
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Druk: 1e druk oktober 2009
ISBN13: 9789460150128

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items