opc_loader

Wensenlijst

Ritalin is de oplossing niet

20,45


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Ritalin is de oplossing niet…

Hyperactieve kinderen écht helpen!

Veel hyperactieve kinderen worden met ritalin behandeld, een omstreden medicijn dat kan leiden tot blijvende schade aan de gezondheid. In dit boek schetst Barbara Simonsohn de verontrustende resultaten van kritische onderzoeken naar ritalin, waaruit blijkt dat de groei van met name de hersenen wordt belemmerd en dat het risico op blijvende stoornissen in de hersenen groot is. Ritalin is een sterk verslavend middel dat bij gebruik op lange termijn onder andere prikkelbaarheid en hyperactiviteit veroorzaakt, ironisch genoeg juist de problemen die dit medicijn zou moeten genezen!

Extra informatie

Holistisch!

​Als alternatief wordt een holistische behandelwijze aangeboden om de kwaliteit van leven van hyperactieve kinderen en hun gezin op natuurlijke wijze te verbeteren. De mogelijkheden zijn divers, zoals juiste voeding, goede communicatie binnen het gezin, de weerbaarheid en het gevoel van eigenwaarde van het kind vergroten, meditatie, bachbloesemremedies en homeopathie.

Over de auteur

Barbara Simonsohn is in 1954 in Hamburg geboren. Ze studeerde sociale wetenschappen en politicologie en deed een opleiding biologische land- en tuinbouw. Ze houdt zich intensief met voeding bezig.


Boekgegevens

Auteur: Barbara Simonsohn
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 256 bladzijden
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Druk: 1e druk februari 2010
ISBN13: 9789460150081

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items