opc_loader

Wensenlijst

Scheppend Leven

25,70


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Scheppend Leven

Over de grondbeginselen van energetisch beheer!

Hans Andeweg werd in 1994 door Michael Gorbatsjov, voormalig president van Rusland, uitgenodigd om het Russische Nisnesvirsky Reservaat te vitaliseren. Drie jaar werd aan het project gewerkt met verbluffend resultaat. Het bijzondere was dat de behandeling op afstand plaatsvond. Sindsdien leert Hans Andeweg mensen met deze methode natuurgebieden en bedrijven gezond te maken. 

Om duurzaam op deze manier te kunnen werken, is een aantal basisprincipes essentieel. Een daarvan is dat alles energie is en dat alles met alles is verbonden. Maar wat betekent dat voor ons dagelijks leven, onze verbinding met onze medemens, ons werk en de aarde als geheel?  

Extra informatie

Scheppend Leven geeft antwoorden op deze vragen en neemt ons mee op een zoektocht naar spirituele wetmatigheden, die helpen in overeenstemming met onze ware natuur en onze planeet te leven. Scheppend Leven is revolutionair, omdat het (kwantum)wetenschap met universele spirituele wetmatigheden verbindt én praktische handvatten aanreikt om dit dagelijks toe te passen. Scheppend Leven beschrijft de grondbeginselen van energetisch beheer. Deze tonen de samenhang tussen energie, informatie, tijd, ruimte, liefde en bewustzijn. Met deze principes kan iedereen het geheel dat hij onder zijn hoede heeft energetisch opladen en richting geven. Scheppend Leven is voor beheerders, managers en leiders op kleine en grote schaal. Een boek voor ieder die het belang onderkent van zorg voor zijn omgeving en het leven op alle niveaus. 


Over de auteur

Ir. Hans Andeweg is bioloog. Onderdelen van zijn studie waren management en marketing, voorlichtingskunde, wijsbegeerte, psychologie en pedagogiek. Hij was hoofd van de landbouwafdeling van het Louis Bolk Instituut in Driebergen. In 1990 ging hij in Duitsland werken bij het Instituut voor Resonantietherapie (IRT) om mee te helpen aan de ontwikkeling van een methode om op grote schaal zieke eco- en bedrijfssystemen te genezen. Deze resonantietherapie was zeer succesvol, maar Hans miste de betrokkenheid van de mensen ter plekke. Hij schreef daarom het boek 'In resonantie met de natuur', waarmee hij de basis legde voor de ECOtherapie. Met deze energetische methode wordt de vitaliteit van natuurgebieden en bedrijven op afstand verbeterd.

Het door Rijk Bols en Hans Andeweg opgerichte Centrum voor ECOtherapie verzorgt een vierjarige beroepsopleiding en vitaliseert jaarlijks meer dan tweehonderd projecten in Nederland en daarbuiten.


Boekgegevens

Auteur: Hans A.C. Andeweg
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 289 bladzijden
Uitgever:  Uitgeverij Juwelenschip
Druk: 1e druk juni 2011
ISBN13: 9789021550091

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items