opc_loader

Wensenlijst

Handboek Plantaardige en Rauwe voeding

25,70


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Handboek Plantaardige en Rauwe voeding

Voeding die voedt, reinigt, beschermt en geneest!

Met dit complete en zeer rijk geïllustreerde handboek over plantaardige en rauwe voeding heb je een stevige basis in handen waarmee je in alle rust en in je eigen tempo op zoek kunt gaan naar een voedingspatroon met méér plantaardig, al dan niet rauw voedsel. Of je nu wat meer plantaardig, al dan niet rauw wilt eten, of 100% rauw of gekookt plantaardig, je hebt betrouwbare informatie over deze onderwerpen nodig.

Extra informatie

De informatie en theorie in het boek is gebaseerd op wetenschappelijke basis vanuit een holistisch perspectief. De jarenlange praktijkervaring van Laurette van Slobbe met rauwe en plantaardige voeding zorgt voor een nuchtere en praktische handleiding: hoe eet je gevarieerd en ongeraffineerd plantaardig, en hoe doe je dat als je rauw voedsel aan den lijve wilt ervaren. Hoe zorg je voor een verantwoord voedingspatroon, en krijg je echt voldoende van alle voedingsstoffen binnen? Hoe kook je zonder suiker, eieren en zuivel en met welke bijzondere bereidingstechnieken maak je heerlijke en gezonde raw food gerechten? De ruim 150 rauwe recepten en 70 gekookte en gebakken plantaardige recepten zorgen samen met de vele schitterende en praktische foto’s voor voldoende inspiratie en veel extra tips. Het boek geeft ook bronnen om jezelf nog verder in deze en aanverwante materie te verdiepen. Dit basis handboek over plantaardige en rauwe voeding gidst je door de jungle van hypes en fabels, en geeft je de handvaten die je nodig hebt voor een verantwoorde voeding.

Op een praktische manier gaat dit Handboek plantaardige en rauwe voeding aan elke hype voorbij en grijpt het terug op een stevige basis, namelijk het uitgebreide, onafhankelijke wetenschappelijke onderzoek van de Amerikaanse emeritus hoogleraar Colin T. Campbell over Whole Plant Based Nutrition (een volwaardige plantaardige voeding). Een gevarieerde en ongeraffineerde (rauwe) plantaardig dieet biedt voeding die reinigt, beschermt, geneest en voedt. Hiermee verlaag je het risico op welvaartsziekten en heb je eenvoudige instrumenten in handen om zelf bij te dragen aan de genezing daarvan.

De nuchtere basis van dit boek geeft rust in een overprikkeld landschap van voedingsadviezen en marketingkreten!


Boekgegevens

Auteur: Laurette van Slobbe
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 320 bladzijden
Uitgever: Hof van Twello i.s.m. Jan van Arkel
Druk: 1e druk mei 2014
ISBN13: 9789062245376

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief