opc_loader

Wensenlijst

Eten en drinken met wilde planten

20,55


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Eten en Drinken met Wilde planten

Gids voor het herkennen, oogsten en bereiden van wilde planten!

Welke planten oogst ik in februari, en welke in juli? Op wat voor manier bereid ik teunisbloem, en welke delen gebruik ik van bosandoorn? Hoe kom ik erachter of ik echt de bloemen van de wilde peen heb geoogst, en is berenklauw nu giftig of niet?

Met dit boek gidst Laurette van Slobbe u door alle maanden van het jaar, langs bossen en velden, door tuinen en het braakliggende stuk vlak bij uw huis. Aan de hand van foto's van verschillende groeistadia van de planten, en korte beschrijvingen van de planten maakt u kennis met meer dan 50 eetbare wilde planten. De 101 recepten, per maand gerangschikt, nodigen uit kennis te maken met hun smaken, kleuren en geuren. Van moerasspirea tot hop, Eten en Drinken met Wilde Planten maakt u wegwijs in de eetbare natuur!

Extra informatie

De recepten in dit prachtige boek zijn geschikt voor zowel kookliefhebbers als voor rawfood-eters. Het boek telt zo'n 150 pagina's, met kleurenfoto's van de planten, en aanvullende informatie, zoals eetbare wilde planten in de (sier)tuin, het drogen en bewaren van overvloedige oogsten en wat is er per maand te oogsten en te eten?


Boekgegevens

Auteur: Laurette van Slobbe
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 159 bladzijden
Uitgever: Hof van Twello i.s.m. Jan van Arkel
Druk: 2e druk augustus 2013
ISBN13: 9789490404000

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief