opc_loader

Wensenlijst

EM-X

14,10


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

EM-X

Over de genezende kracht van anti-oxidanten uit Effectieve Micro-organismen (EM)

EM-X Gold is de gefilterde vloeistof die wordt verkeregen na fermentatie van bepaalde plantdelen door middel van een speciale samenstelling van in de natuur voorkomende micro-organismen. De vloeibare stofwisselingsproducten zijn bijzonder rijk aan anti-oxidanten, waardoor deze drank een een zeer positief effect heeft op de gezondheid.

De Japanse arts dr. Shigeru Tanaka (1925-2012) gebruikte sinds 1990 EM-X bij de therapie in zijn ziekenhuis (Wako). Dankzij de rapporten van dr. Tanaka raakte de verbazingewkkende werking van EM-X wereldwijd bekend. Dr. Tanaka beschrijft in dit boek de werking bij kanker, diabetes, reuma en een groot aantal andere gezondheidsproblemen. Hij wijst daarbij op de bijzondere betekenis van EM-X Gold als preventief middel. 

Extra informatie

De ontdekking van EM-X

De Japanse landbouwkundige Teruo Higa stuitte 25 jaar geleden op een speciaal mengsel micro-organismen dat bijzonder nuttige eigenschappen bleek te hebben. Professor Higa noemde dit mengsel Effectieve Microorganismen, afgekort EM. De micro-organismen in EM scheiden producten af met een anti-oxiderende werking. Van de heilzame werking daarvan wilde Higa graag gebruik maken. Daartoe fermenteerde hij rijstzemelen, verschillende vruchten en zeewier met EM. De vloeistof die dit oplevert leidde hij door filters die zo fijn zijn dat ze alleen anti-oxidanten en sporenelementen doorlaten. De goudgele vloeistof die overbleef blijkt een zeer effectief werkend complex van zowel in water als in vet oplosbare anti-oxidanten. Deze drank, die nauwelijks smaak heeft, heet EM-X. EM-X bestrijdt vrije radicalen en heeft een heilzame en gezonde werking op de mens. In dit boek doet de Japanse arts Dr. Shigeru Tanaka verslag van zijn ervaringen met EM-X in zijn kliniek in Japan. Tanaka noemt EM-X de sterkste anti-oxidant die er is. Wat hij meemaakte is verbluffend.


Boekgegevens

Auteur: Shigeru Tanaka
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 144 bladzijden
Uitgever: Uitgeverij Jan van Arkel
Druk: 2e druk oktober 2015
ISBN13: 9789062245444

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items