opc_loader

Wensenlijst

Aroma Diffuser Lotus

69,00 49,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Aroma Diffuser Lotus

Breng de schoonheid, kleur en aroma’s van de Lotusbloem in je huis!

Oudere levensfilosofiën geloofden dat de Lotusbloem het bereiken van verlichting representeerde. De Lotus groeit in modderig water en symboliseert de groei en bloei, afval overstijgende. Vooral de witte Lotusbloem, waarop de Lotus Aroma Diffuser is geïnspireerd, wordt veelal geassocieerd met het reinigen en zuiveren van de geest. Het vertegenwoordig een spiritueel perfecte staat van zijn.

Aroma Diffuser Lotus colors!

Ultrafijne olieverneveling uit Lotus, zonder rook, verhitting & vlam!

De roze lotus vertegenwoordigt de hoogste goddelijkheid. De rode lotus staat symbool voor de zuiverheid van het hart; van liefde, passie en compassie. De blauwe lotus staat voor de kracht van de geest en de zintuigen; het belang van de wijsheid van kennis benadrukkende. De paarse lotus staat voor de schoonheid van de laatste fase van verlichting.

Extra informatie

Aroma Diffuser Lotus White

De Aroma Diffuser Lotus biedt een prachtige manier om je ‘me-time’ te verrijken met aroma’s, licht en kleuren! Met moderne ultrasoon technologie wordt water en etherische olie zeer fijn verneveld in een pluim van fijne mist en geuren, waardoor je beter in staat bent een serene, diep kalmerende rust te genieten! De bevochtigende mist is bovendien een weldaad voor de vermoeide en droge huid, het zal je heerlijk vertroetelen!

Lotus Diffuser landscape

Met het kleurwisselende sfeerlicht en de optie één kleur en intensiteit te kiezen, kan de Lotus Diffuser je geest helpen balanceren en je mind kalmeren. Vanzelfsprekend kan de lichtfunctie uitgeschakeld worden voor gebruik tijdens de nachtrust. Andersom kan ook! De kap van deze prachtige Lotus heeft een bijzondere rubberachtige coating voor het mooiste kleureffect!


Ultrasoon aroma diffusers zijn perfect geschikt voor gebruik in vele ruimten!

Badkamers, hotelkamers, huisdierverblijven, kantoorruimtes, klinieken, keukens, slaapkamers, spa’s, sportscholen, wachtkamers, woonkamers, yogacentra, ziekenhuizen et cetera.

Ultrasoon verneveling (geen verdamping!)

Velen van ons zijn de bekende aromalampen met een waxinelichtje erin gewend. De olie wordt op deze manier echter veel te heet, terwijl de verdamping grof is. Met ultrasoon-technologie wordt het water en de olie niet verwarmd, terwijl de verneveling zeer fijn is. Juist deze essentiële factoren komen de geurbeleving en therapeutische werking zeer ten goede!

Werking Ultrasoon diffuser

De ultrasoon-technologie brengt het vloeistofoppervlak in trilling en veroorzaakt een oppervlakteamplitude. Hierdoor zal de vloeistof (water en etherische olie) opbreken in zogenaamde micromoleculen. Een ultrafijne verneveling is het gevolg, opgestuwd boven het trillende keramische schijfje. De verneveling start direct na het aanzetten van de diffuser. Je hoort een licht en onregelmatig borrelend geluid en een regelmatig geluid van het ultrasoon trillende keramsiche schijfje.

Ultrasoon diffusers zijn het best geschikt voor aromatherapie ten opzichte van andere systemen (Cold air diffuser, evaporative diffuser, heat Diffuser).

De belangrijkste voordelen!

 • Gemakkelijk te bedienen en te reinigen.
 • Kan ieder type etherische olie vernevelen, ongeacht viscositiet en volatiliteit.
 • Maakt relatief weinig geluid.
 • Geeft de ultrafijn vernevelde vloeistof gemakkelijk af aan de lucht.
 • Meest effectief in het elimineren van ongewenste geuren en micro-organismen in de lucht.
 • Meest effectief in aromatische en therapeutische werking.
 • Zuinig in olieverbruik, er is veel minder olie nodig dan in andere aromasystemen!

Daarom madebyzen aroma diffusers!

Aroma diffuser

Aromatiseert de leefomgeving op effectieve en gezonde wijze. Geen degradatie van kostbare olie doordat geen hitte wordt toegevoegd.

Colloïdaal zilverwater verneveling

Een prachtige en bijzonder effectieve manier om energetisch verrijkt colloïdaal zilverwater te vernevelen!

Mini luchtbevochtiger

Bevochtigt de lucht zonder condensatie.

Luchtreiniger

Verbetert de kwaliteit van de lucht die ingeademd wordt. Er komt geen rook vrij, enkel een ultrafijne mist van water en olie.

Ionisator

Produceert 'feel good' negatieve ionen.

Sfeerverhogende werking

Er zijn diverse LED kleuropties door de reeks aroma diffusers heen beschikbaar. Deze kleuren en de veranderingen hiervan dragen bij aan de sfeer en gemoedstoestand van alle bewoners!


Etherische olie

Etherische olie is een prachtig en uniek geschenk van moeder natuur. Afhankelijk van de samenstelling ervaren we sfeerveranderingen, rust, bescherming, regeneratie en soms zelfs herstel.  Het zijn de aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit bloemen, bomen, knollen, struiken, wortels en zaden.

Voor planten zijn deze oliën van groot belang, ze worden daarom ook wel de levensenergie van de groene natuur genoemd. Ze bepalen natuurlijk de geur, maar zijn ook nodig voor groei, ontwikkeling en aanpassing enerzijds en aantrekken en afstoten van insecten, schimmels et cetera anderzijds.

Onderzoeken tonen aan dat essentiële oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of oraal innemen een balancerende, rustgevende,  reinigende, verjongende en energieverhogende werking op lichaam en geest kunnen hebben. Etherische oliën zijn bijzonder zuiver en worden onmiddellijk door de huid opgenomen. Pure, onversneden etherische oliën zijn transparant en variëren in kleur en transparantie van donkerblauw tot kristalhelder. Ze zijn een weldaad voor ons welzijn!

Speciaal voor deze steengoede Ultrasoon diffusers, heeft HeelBewust de allerhoogste kwaliteit biologische etherische oliën in huis gehaald!


Gebruik & onderhoud

Lees vóór gebruik de meegeleverde gebruikinstructie, en volg deze dan ook braaf. Gebruik beslist geen harshoudende olie, dat zal de levensduur van de ceramic disc aanzienlijk verkorten.

Onderhoud

Reinig en droog de diffuser steeds na gebruik. De olie in het water komt uiteraard in aanraking met het ultrasoon trillende schijfje en zal de levensduur ervan verkorten. Hoe zuurder de olie, hoe sterker dat effect. Het reinigen ervan gaat heel gemakkelijk, 20 seconden werk. Laat dus nooit water en/of olie achter in het waterreservoir om schade (ook kalkaanslag) aan de keramische schijf (verkort de levensduur) en bacteriegroei te voorkomen. Laat derhalve de diffuser altijd droog en schoon achter wanneer deze niet in gebruik is.

Reiniginginstructie

Spoel steeds na gebruik van de diffuser, het reservoir voorzichtig uit met water (laat de kraan niet lopen!). Gebruik een schone en zachte doek om de binnenzijde en de bodem van het waterreservoir goed te reinigen en te drogen. Gebruik tenslotte een wattenstaafje om het oppervlak van de keramische schijf (voorzichtig) te reinigen en droog te maken. Gebruik geen schoonmaakmiddel, ook geen azijn.

Het keramisch schijfje slijt relatief snel doordat het heel dun is en ultrasoon trilt. De levensduur ervan is ongeveer 3000 uur bij nornaal en zorgvuldig gebruik. De keramische schijf van de Lotus kan niet vervangen worden.


Technische gegevens

Lotus White

 • Diameter 165mm
 • Hoogte 125mm
 • Capaciteit 250ml
 • Materiaal Kap: kunststof
 • Voltage 24V DC (adapter 240V)
 • Vermogen 9 Watt

Functioneel

 • Fixed colour lighting
 • Light intensity setting
 • Mood lighting (langzame kleurverandering door het gehele kleurspectrum)
 • Night mode (licht uit)
 • Automatische stop bij leeg reservoir
Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items