opc_loader

Wensenlijst

Aroma Diffuser Opus 2 (Black & White)

72,00 69,95

Diffuser model:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Aroma Diffuser Opus 2 (Black & White)

Ultrafijne olieverneveling met klok, zonder rook, verhitting & vlam! 

Volgens slaapspecialisten, is het zachtjes gewekt worden met behulp van natuurlijk licht, geluiden en geuren, de perfecte manier om het lichaam gerieflijk voor te bereiden op de dag. Vooral wanneer men daardoor volledig ontwaakt op het ideale punt van de natuurlijke slaapcyclus.

Stel je voor, omgeven door je favoriete geur en zachte sfeerlichten ontwaken, wat een goddelijke manier om je dag te beginnen! Dit is precies wat de Aroma diffuser Opus 2 brengt, en meer!  Het combineert innovatieve ultrasoon technologie met de oude praktijk van aromatherapie, waarmee een meer natuurlijk ontwaakpatroon wordt geboden. Gesteund door de zachte tonen van kleurwisselend sfeerlicht en eenvoudige aanraakbediening!

Extra informatie

Opus 2 Ultrasoon diffuser!

De breking van de sfeerlichtveranderingen door het kleurenspectrum heen, worden stijlvol geprojecteerd vanuit de bovenzijde. Een andere waardevolle functie van de Opus 2 diffuser is de mogelijkheid om de vernevelingsduur in te stellen per 30, 60, 120 en 180 minuten. Ideaal voor gebruik met sterkere etherische oliën, tijdens meditatie, aromatherapie behandelingen of eenvoudigweg gemakkelijker in slaap vallen!

De Opus 2 kan snachts met en zonder mood lighting gebruikt worden. Het is een droom op ieder nachtkastje, die bovendien je zintuigen en bewustzijn ontwaakt op de zachtst denkbare manier. Hoe mooi wil jij je dag starten!

Door het bijeen brengen van de schoonheid van vakmanschap, functioneel ontwerp en moderne ultrasoon verdampingstechnologie zijn twee oogstrelende en zeer effectieve aroma diffusers ontstaan! De twee fantastische ultrasoon diffusers van madebyzen, de Opus 2 in de kleuren Black & White!


Ultrasoon aroma diffusers zijn perfect geschikt voor gebruik in vele ruimten!

Badkamers, hotelkamers, huisdierverblijven, kantoorruimtes, klinieken, keukens, slaapkamers, spa’s, sportscholen, wachtkamers, woonkamers, yogacentra, ziekenhuizen et cetera.

Ultrasoon verneveling (geen verdamping!)

Velen van ons zijn de bekende aromalampen met een waxinelichtje erin gewend. De olie wordt op deze manier echter veel te heet, terwijl de verdamping grof is. Met ultrasoon-technologie wordt het water en de olie niet verwarmd, terwijl de verneveling zeer fijn is. Juist deze essentiële factoren komen de geurbeleving en therapeutische werking zeer ten goede!

Werking Ultrasoon diffuser

De ultrasoon-technologie brengt het vloeistofoppervlak in trilling en veroorzaakt een oppervlakteamplitude. Hierdoor zal de vloeistof (water en etherische olie) opbreken in zogenaamde micromoleculen. Een ultrafijne verneveling is het gevolg, opgestuwd boven het trillende keramische schijfje. De verneveling start direct na het aanzetten van de diffuser. Je hoort een licht en onregelmatig borrelend geluid en een regelmatig geluid van het ultrasoon trillende keramsiche schijfje.

Ultrasoon diffusers zijn het best geschikt voor aromatherapie ten opzichte van andere systemen (Cold air diffuser, evaporative diffuser, heat Diffuser).

De belangrijkste voordelen!

 • Gemakkelijk te bedienen en te reinigen.
 • Kan ieder type etherische olie vernevelen, ongeacht viscositiet en volatiliteit.
 • Maakt relatief weinig geluid.
 • Geeft de ultrafijn vernevelde vloeistof gemakkelijk af aan de lucht.
 • Meest effectief in het elimineren van ongewenste geuren en micro-organismen in de lucht.
 • Meest effectief in aromatische en therapeutische werking.
 • Zuinig in olieverbruik, er is veel minder olie nodig dan in andere aromasystemen!

Daarom madebyzen aroma diffusers!

Aroma diffuser

Aromatiseert de leefomgeving op effectieve en gezonde wijze. Geen degradatie van kostbare olie doordat geen hitte wordt toegevoegd.

Colloïdaal zilverwater verneveling

Een prachtige en bijzonder effectieve manier om energetisch verrijkt colloïdaal zilverwater te vernevelen!

Mini luchtbevochtiger

Bevochtigt de lucht zonder condensatie.

Luchtreiniger

Verbetert de kwaliteit van de lucht die ingeademd wordt. Er komt geen rook vrij, enkel een ultrafijne mist van water en olie.

Ionisator

Produceert 'feel good' negatieve ionen.

Sfeerverhogende werking

Er zijn diverse LED kleuropties door de reeks aroma diffusers heen beschikbaar. Deze kleuren en de veranderingen hiervan dragen bij aan de sfeer en gemoedstoestand van alle bewoners!


Etherische olie

Etherische olie is een prachtig en uniek geschenk van moeder natuur. Afhankelijk van de samenstelling ervaren we sfeerveranderingen, rust, bescherming, regeneratie en soms zelfs herstel.  Het zijn de aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit bloemen, bomen, knollen, struiken, wortels en zaden.

Voor planten zijn deze oliën van groot belang, ze worden daarom ook wel de levensenergie van de groene natuur genoemd. Ze bepalen natuurlijk de geur, maar zijn ook nodig voor groei, ontwikkeling en aanpassing enerzijds en aantrekken en afstoten van insecten, schimmels et cetera anderzijds.

Onderzoeken tonen aan dat essentiële oliën bij aromatisch gebruik, plaatselijk opbrengen of oraal innemen een balancerende, rustgevende,  reinigende, verjongende en energieverhogende werking op lichaam en geest kunnen hebben. Etherische oliën zijn bijzonder zuiver en worden onmiddellijk door de huid opgenomen. Pure, onversneden etherische oliën zijn transparant en variëren in kleur en transparantie van donkerblauw tot kristalhelder. Ze zijn een weldaad voor ons welzijn!

Speciaal voor deze steengoede Ultrasoon diffusers, heeft HeelBewust de allerhoogste kwaliteit biologische etherische oliën in huis gehaald!


Gebruik & onderhoud

Lees vóór gebruik de meegeleverde gebruikinstructie, en volg deze dan ook braaf. Gebruik beslist geen harshoudende olie, dat zal de levensduur van de ceramic disc aanzienlijk verkorten.

Onderhoud

Reinig en droog de diffuser steeds na gebruik. De olie in het water komt uiteraard in aanraking met het ultrasoon trillende schijfje en zal de levensduur ervan verkorten. Hoe zuurder de olie, hoe sterker dat effect. Het reinigen ervan gaat heel gemakkelijk, 20 seconden werk. Laat dus nooit water en/of olie achter in het waterreservoir om schade (ook kalkaanslag) aan de keramische schijf (verkort de levensduur) en bacteriegroei te voorkomen. Laat derhalve de diffuser altijd droog en schoon achter wanneer deze niet in gebruik is.

Reiniginginstructie

Spoel steeds na gebruik van de diffuser, het reservoir voorzichtig uit met water (laat de kraan niet lopen!). Gebruik een schone en zachte doek om de binnenzijde en de bodem van het waterreservoir goed te reinigen en te drogen. Gebruik tenslotte een wattenstaafje om het oppervlak van de keramische schijf (voorzichtig) te reinigen en droog te maken. Gebruik geen schoonmaakmiddel, ook geen azijn.

Het keramisch schijfje slijt relatief snel doordat het heel dun is en ultrasoon trilt. De levensduur ervan is ongeveer 3000 uur bij nornaal en zorgvuldig gebruik. De keramische schijf van de Opus 2 kan niet vervangen worden.


Technische gegevens

Opus 2 Black/White

 • Diameter 138mm
 • Hoogte 162mm
 • Capaciteit 150ml
 • Voltage 24V DC (adapter 240V)
 • Vermogen 12 Watt

Functioneel

 • Tijdweergave
 • Alarmklok (zachte piepjes, verneveling en mood light)
 • Vernevelingtimer (30, 60,120,180 minuten)
 • Mood lighting (langzame kleurverandering door het gehele kleurspectrum)
 • Night mode (licht uit)
 • Automatische stop bij leeg reservoir

Zodra de ingestelde alarmtijd is bereikt, zal de Opus 2 zachtjes piepen gedurende 60 seconden. Dat is onmiddellijk te deactiveren. Tegelijkertijd start de verneveling en de mood lighting. Indien de alarmpiep niet is geactiveerd, gaat dat 60 seconden door. Erna gaat de verneveling en de moodlighting gewoon door, totdat deze is gedactiveerd of totdat het waterniveau te laag is geworden.

Inschrijven nieuwsbrief