opc_loader

Wensenlijst

Fauna Mana poeder

Zeer krachtig anti-oxidant en immuunbooster in poedervorm!

35,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Fauna Mana (poeder)

Zeer krachtig anti-oxidant en immuunbooster!

Fauna Mana poeder is een uitgekiende combinatie van in de natuurgeneeskunde veel toegepaste paddenstoelen, ashwagandha, groene thee, humuszuren, zuiver fulvinezuur (fulvic acid) en omega 3 & 6 vetzuren. Een bijzonder rijke en krachtige formule die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is!

Extra informatie

Fauna Mana poeder is eenvoudig te gebruiken als voedingssupplement in thee, muesli, vruchtensap en natuurlijk in smoothies. Het fulvinezuur en de humuszuren zorgen er bovendien voor dat alle ingredienten optimaal worden opgenomen. De separate componenten in Fauna Mana zijn op zichzelf staand al krachtige elementen. Tezamen versterken ze elkaars werking aanzienlijk. De biologische beschikbaarheid van alle voedingsstoffen is hoog. 

De paddenstoelen bevatten ook belangrijke nutriënten waaronder kalium, selenium, aminozuren, eiwitten en thiamine, riboflavin, niacin, magnesium en vitamine D2. Voedingsstoffen die wij te weinig binnen krijgen via ons alledaagse dieet. De paddestoelen zijn prestatie-geteste stammen van Certified Autonoom U.S.A. onder eigen eigendom geteeld.

De humuszuren en het fulvivezuur verbinden Fauna Mana tot één geheel. Ze slaan een bio-chemische brug tussen alle nutriënten en onze cellen. Hierdoor worden alle voedingsstoffen uit dit supplement en vervolgens die uit andere bronnen optimaler opgenomen. 

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 gram

Verpakking

Hersluitbare foodgrade kunststof zak (lichtdicht) met gripsluiting. De verpakking past door de brievenbus, dus voordelige verzending waarvoor je bovendien niet thuis hoeft te blijven!

Ingredienten

 • Humussen
 • Fulvinezuur
 • 7 Paddenstoelen:
  • Brown Beech (Hypsizygus Marmoreus)
  • Dong Chong Xia Cao (Cordyceps Militaris)
  • Himematsutake (Agaricus Blazei Murril)
  • King Trumpet (Pleurotes Eryngii)
  • Maitake (Grifola Frondosa)
  • Nui Chang Chih (Antrodia Camphorata)
  • Reishi (Ganoderma Lucidum)
 • Ashwagandha (Withania Somnifera)
 • Groene thee (Camelia Sinensis)
 • Omega 3 & 6 vetzuren

Essentiële stoffen per dagdosering (2 gram)

Essentiële stoffen Gewicht
Fulvinezuur/humussen 250mg
Paddestoelen 475mg
Ashwagandha 500mg
Groene thee 500mg

Dosering en gebruik

Neem 2 gram Fauna Mana per dag, liefst in twee keer (1 gram per dosering). Meng dit in chloorvrij water, thee, muesli, vruchtensap of bijvoorbeeld een smoothie. Inname met of zonder maaltijd. 2 gram Fauna Mana komt overeen met 1,5 afgestreken theelepel. 

Herxheimer effect

Het is verboden alhier dieper op het Herxheimer effect in te gaan. 

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items