opc_loader

Wensenlijst

HumaSoak Badpoeder

Effectieve humus- en fulvinezuren voor ontgifting en voeding van de huid!

24,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

HumaSoak Badpoeder

Effectieve humus- en fulvinezuren voor ontgifting en voeding van de huid!

Met HumaSoak Badpoeder maakt je je eigen detoxbad, je eigen thuisspa zelfs! Gewoon thuis het bad vol laten lopen en een klein beetje HumaSoak toevoegen. Baden in HumaSoak is een weldaad voor lichaam en geest! Het is een geconcentreerd badpoeder gemaakt van organisch hoogwaardige humusen en fulvinezuur, de actieve ingrediënten van turf en spamodder. Wat deze humusen en fulvinezuren specifiek voor uw gezondheid kunnen betekenen is alhier verboden te benoemen.

Uw eigen thuisspa voor een habbekrats! Verander het nemen van een dagelijks bad in een gebeurtenis waarmee je écht tot rust komt!

Extra informatie

De Grieken en Romeinen wisten het al!

Balneoterapie wordt al sinds de oudheid gebruikt, zowel door de Grieken als de Romeinen. Vandaag de dag worden in allerlei spa’s over de hele wereld modderbaden, turfbaden en allerlei pakkingen aangeboden. Maar ook natuurlijke mineraal soaks. Recentelijk hebben wetenschappers ontdekt dat de Essentiële stoffen in deze toepassingen de humusen en fulvinezuren zijn. Ook in Europa zijn er nog mensen die een hap aarde eten om te herstellen, net als oude stammen dat vele duizenden jaren geleden al deden.

Wat is HumaSoak?

HumaSoak is een 100% natuurproduct dat bestaat uit organisch hoogwaardig humus- en fulvinezuur. Het poeder lost heel gemakkelijk op in water en is sterk geconcentreerd waardoor u per bad maar een heel klein beetje ervan nodig heeeft. Humusen en fulvinezuren zijn de bouwstenen van onze wereld. Ze slaan een brug tussen levenloze mineralen en levende organismen.

HumaSoak is ook geschikt voor dieren!

Ter illustratie: Paarden met Mok

De meest bekende vorm van Mok is die in de kootholte (het gebied net boven de hoef aan de achterzijde van het been). Mok kan erg hardnekkig zijn en de eigenaar tot wanhoop drijven, mede omdat mok bij een aantal paarden telkens terugkomt. De grote verassing: Zet de hoef of het onderbeen 4-6 dagen (dagelijks 20 minuten) in een emmer (of hoeflaars) met HumaSoak en de Mok zal weldra verdwenen zijn!

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 gram

Ingrediënten

Organisch hoogwaardig humus- en fulvinezuur.

Gebruik

Vul het bad met heet water, ideale temperatuur is 41 graden celcius. Gemiddelde maat badkuip: Voeg 7,5 gram (3 volle theelepels met een maat van 5ml) HumaSoak toe aan het volgelopen bad. Oversized maat badkuip: Voeg 10 gram (5 volle theelepels met een maat van 5ml) HumaSoak toe aan het volgelopen bad.

Het badwater zal kleuren zoals thee of slappe koffie. Laat het water voldoende afkoelen totdat u erin kunt stappen. Begin met een bad van 7-8 minuten en bouw dit per kuur op tot maximaal 20 minuten per bad. Ga nooit langer dan 20 minuten in een HumaSoak bad.

Gebruik HumaSoak voor een optimaal resultaat tenminste 9 maal gedurende de eerste drie weken. Daarna 1-2 keer per week als onderhoudsdosis. Om de kuur goed aan te laten slaan, is het van belang niet intensief te sporten en veel water te drinken rondom een badkuur met HumaSoak.

Ga na het bad even lekker ontspannen (liggen!) gedurende 1-2 uren. Tevoren een klein hapje eten is prima, afgeraden wordt met een volle maag in bad te gaan. Het is beter om de avondmaaltijd te laten zakken alvorens in bad te gaan. Na het relaxen afspoelen met warm water, zodat alle ontsnapte gifstoffen uit het lichaam van de huid worden gespoeld. Gebruik geen zeep of shampoo gedurende 12 uur na het HumaSoak bad.

Wanneer u het tijdens uw bad te warm krijgt of duizelig wordt, stap dan direct (voorzichtig) uit het bad. 

Gebruik als voeten-of handenbad

Volg alle instructies zoals hier beschreven. De benodigde hoeveelheid HumaSoak is dan echter 1/4 theelepel. Zodra het water een licht koffiekleurtje krijgt is de dosering goed.

Aanvullende instructies

  • HumaSoak is alleen te gebruiken in chloorvrij water. Wanneer het water chloor bevat, dit eerst met een anti-chloor tablet neutraliseren.
  • Zorg tevoren dat het bad schoon is, reinig vooral oude zeepresten.
  • Indien je niet goed tegen een heet bad kunt, begin met een temperatuur die je goed kan verdragen en probeer die per kuur toch een klein beetje te verhogen.
  • Er kunnen badzouten, magnesiumvlokken of natuurlijke essentiele oliën worden toegevoegd aan het HumaSoak bad. Let er wel op dat het echt natuurlijke oliën zijn. Wanneer HumaSoak met syntetische oliën wordt vermengd kan dat schadelijke gevolgen hebben.
  • Leg tijdens het vullen van het bad comfortabele kleren of een badjas en een handdoek klaar voor erna. Hou in gedachten dat je waarschijnlijk zult zweten en je lekker warm en comfortabel wilt zijn tot zeker 1 uur erna. 
  • Het is belangrijk om goed te hydrateren voor en na het detox-bad. Afgeraden wordt cafiëne te drinken. Zet vast een lauw-warm glas water (geen koud water) klaar om direct het verloren vocht weer op pijl te brengen.
  • HumaSoak maakt geen vlekken in handdoeken. Bij gebruik in jacuzzi of wirlpool: verwijder het filter om opstoppingen te voorkomen. Het badwater kan zonder milieubezwaar door de afvoer. Uiteraard kan het ook in de tuin worden geproeid zodat de tuin ook meteen van belangrijke voedingsstoffen voorzien wordt. En denk vooral ook aan de binnenplanten!

Herxheimer effect

Het is verboden alhier dieper op het Herxheimer effect in te gaan. 

Bewaren

Afgesloten, donker, droog en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens of dier ziek wordt.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items