opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!
275,00
24,50

Dragon Herbs Cordyceps mycelium

Artikelnr: 0771
46,20


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
679372005069
SKU:
DH0771
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Beschrijving

Dragon Herbs Cordyceps mycelium

Uitzonderlijk krachtige versterker van levenskracht en immuunsysteem!

De Cordyceps paddenstoel is een van de supersterren van het Chinese systeem der versterkende kruiden (tonic herbs). Het is een vreemde paddenstoel die in de Himalaya gebergten op zeer grote hoogte groeit. Het is een extreem effectieve en krachtige verboden te benoemen ondersteuner die zich gemakkelijk kan meten met Wilde Ginseng, Reishi en Sika Deer Antler. Cordyceps is kostbaar vanwege zijn zeldzaamheid, hoge potentie en grote mate van dierbaarheid, hij is zeer geliefd, wereldwijd!

​Cordyceps mycelium wordt beschouwd als een primaire Yang essentie, een krachtige Jing versterker. Het heeft vooral bekendheid als een levenskracht versterkend kruid, bouwt seksuele, fysieke en mentale energie op en ondersteund het immuunsysteem.

Extra informatie

Functioneel

​Cordyceps mycelium wordt gebruikt ter versterking van lichaam en geest op een fundamenteel niveau. Het is in staat om de primaire levenskrachten te vergroten. Omdat het zowel Yin als Yang bevat, kan het veilig door iedereen gebruikt worden, ook gedurende langere tijd. Het vult Yin Jing, waardoor het de diepliggende energie hersteld. Energie die is opgebruikt als gevolg van aanpassingen vanuit overmatige inspanningen en verboden te benoemen zaken. Het is ook zeer geschikt gebleken voor sporters en atleten!

Remember Ron Teeguarden’s First Rule of Tonic Herbalism, Compliance. If you don’t take the herbs, they won’t work!

Cordyceps mycelium wordt ook veel gebruikt voor versterking van de primaire nierfuncties (waaronder de seksuele functies, intellect, structurele integriteit en het zelfherstellend vermogen). Het is dan ook een krachtige Yang versterker. Als seksueel versterkend kruid wordt Cordyceps als een van de beste beschouwd.

Cordyceps kent nog een groot aantal zeer belangrijke eigenschappen, die zijn echter streng verboden te benoemen.

De allerbeste kwaliteit!

Niet alle gekweekte Cordyceps zijn hetzelfde. Een aantal fabrikanten produceren Cordyceps mycelium, maar het verkregen eindproduct kan sterk variëren. Dragon Herbs heeft alle mogelijkheden diepgaand bestudeerd, en op basis daarvan de hoogst beschikbare kwaliteit Cordyceps mycelium in huis gehaald.


Traditionele functies

Voedt Jing (zowel Yin en Yang), versterkt de nieren, longen en Qi.

Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 vegacaps van 500mg
Concentratie: 8:1
Land van herkomst: USA

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel

Ingrediënten

Cordyceps mycelium paddenstoel, rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).

Dosering

Tweemaal daags 3 capsules, tenzij anders voorgeschreven door uw behandelaar. Voor kinderen geldt een halve doserig. Cordyceps mycelium is voor iedereen geschikt.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Dragon Herbs Cordyceps mycelium heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items