opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Dragon Herbs Poria Five Combination

Artikelnr: 1176
30,80


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
679372003447
SKU:
DH1176
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Dragon Herbs Poria Five Combination

De ultieme formule voor doorstroming en drainage!

Poria Five Combination is een klassieke formule (traditioneel de Wu Ling San formule) die het vloeistof metabolisme ondersteunt, zoals beschreven in Traditinal Chinese Medicine (TCM). Alle kruiden in deze formule verbeteren de vloeistofcirculatie in het gehele lichaam, vooral in het lymfestelsel. Daardoor is Poria Five Combination ook verwarmend en bevordert het de (door)stroming van Qi door het lichaam, in het bijzonder door de gebieden die door de milt meridiaan gecontroleerd worden. Het is dan ook een zeer bruikbare formule voor veel mensen! Een van de meest geroemde ingrediënten is de Polyporus umbellatus, een zeer bijzondere paddenstoel! Daarover is alhier veel te vertellen, helaas streng verboden.

Extra informatie

Daarom Dragon Herbs Poria Five Combination!

Dragon Herbs Poria Five Combination onderscheidt zich van andere merken door de hoge kwaliteit van de gebruikte kruiden en de toegepaste productietechnologie. Alle kruiden in China (en de meeste andere landen) kennen verschillende kwaliteiten in variëteit, zaadvoorraad, bodemkwaliteit (als er al bodem gebruikt wordt), groeicondities, zorg en deskundigheid van de kwekers en verzamelaars, en het verwerken in de verschillende productiestadia. Dat zijn veel aspecten die steeds weer de juiste aandacht en deskundigheid vragen. Dragon Herbs beoordeelt al deze aspecten tijdens de selectie van de ruwe kruiden en de productieprocessen. Juist hierom zijn alle Dragon Herbs producten zo verbazend effectief!

Poria Five Combination (ook wel Hoelen Five Combination genoemd) wordt zo enorm veel gebruikt in China, dat veel binnenlandse fabriekjes het produceren. Verreweg de meeste van deze fabriekjes gebruiken kruiden van matige kwaliteit, om kosten te besparen. In China zijn het vooral (arme) boeren die het gebruiken, dus het moet echt heel goedkoop zijn. Dragon Herbs zal altijd uitsluitend de premium grade kruiden gebruiken, voor al haar producten, ook voor deze zo belangrijke formule, ongeacht de prijstechnische concequenties.

De toegepaste productietechnologie is ook van groot belang voor het eindresultaat. Veel fabriekjes gooien eenvoudigweg de kruiden in een tank, koken het gedurende enkele uren, en produceren dan een poederextract van het kooksel met behulp van vele hulpstoffen, meestal geen natuurlijke. Dragon Herbs past enkel lage temperatuur extractie toe met gebruik van zeer zuiver water, zonder chemicaliën. De kruiden worden steeds zorgvuldig en beetje bij beetje toegevoegd. Sommige kruiden in Poria Five Combination kunnen slechte enkele minuten koken verdragen. Deze kortkook kruiden worden uiteraard separaat gekookt en pas aan het einde toegevoegd aan het geheel. Zo is bijvoorbeeld de kaneeltak rijk aan aromatische oliën en kan onmogelijk langdurig gekookt worden.

Juist de collectie van deze zo waardevolle aromatische oliën uit het kooksel wordt vaak overgeslagen. Doodzonde, echte Poria Five Combination heeft een mild zoet-scherp aroma, waarmee de ware kracht ervan wordt bestendigd. Dragon Herbs verwerkt altijd haar kruiden in combinatie met een olieval, een geavanceerde techniek die aan het extractiesysteem is gekoppeld. Het vangt verdampende aromatische oliën af en verzameld ze in gekristaliseerde vorm, waardoor niets verloren gaat. Aan het einde van het productieproces worden deze oliën toegevoegd aan het extract. De aanwezigheid van al deze oliën in het eindresultaat is allesbepalend voor de functionaliteit van Poria Five Combination!

Traditionele functies

verhoogd Qi, versterkt de blaas, milt en nieren, faciliteert doorstroming van vloeistoffen en de afscheiding van water.


Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 vegacaps van 500mg
Concentratie: 8:1
Land van herkomst: USA

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel

Ingrediënten

Alisma plantago rhizome, Polyporus umbellatus (Zhu Ling), Poria sclerotium, Bai-zhu Atractylodes rhizome, kaneel (takje), rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).

Dosering

Tweemaal daags 3 capsules tenzij anders voorgeschreven. Poria Five Combination is voor iedereen geschikt.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Dragon Herbs Poria Five Combination heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items