opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Dragon Herbs Return to Youth

Artikelnr: 1180
29,75


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
679372003201
SKU:
DH1180
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Dragon Herbs Return to Youth

Al 9 eeuwen de klassieke verjongende formule!

Dit is een klassieke formule, daterend uit de 11e eeuw! De Return to Youth formule wordt traditioneel gebruikt om de zintuigen te versterken, het geheugen te optimaliseren, om het concentratievermogen te vergroten, algemene zwakte te overwinnen, verbetering van de vrouwelijke en mannelijke reproductiefuncties en het libido, en het ondersteunen van gezond en vitaal ouder worden. Deze uitmuntende Jing formule is geschikt voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en bovendien een krachtige vegatarische formule!

Extra informatie

De machtige kruiden in Return to Youth!

Goji bes en gestoomde Rehmannia wortel zijn twee van de primaire Jing versterkende kruiden in de Chinese kruidengeneeskunde. Het zijn beide krachtige Yin Ying kruiden die de Yin van de nieren versterken. Goji bes is sowieso het meest gebruikte versterkende kruid in Azië. Goji herstelt Jing en helpt bij de opbouw van sterk, gezond bloed. Het ondersteund de metabolische functies, het immuunsysteem, de ogen, het gezichtsvermogen, maar ook de overige zintuigen!

Bovendien wordt Goji alom geprezen om haar stemmingondersteunende kwaliteiten en als een van de primaire kruiden voor het versterken van de sexuele functies en het libido van gezond ouder wordende mannen en vrouwen.

Van gestoomde Rehmannia wortel wordt gezegd dat het voedsel van de nieren zelf is. Het is een fundamenteel verterkend kruid voor de nieren binnen Traditional Chinese Medicine (TCM). De verjongende Rehmannia wortel wordt vaak aangetroffen in tonic formules voor de al wat oudere volwassen mannen en vrouwen (in China is dat 50plus). Gestoomde Rehmannia wortel is een fundamentele Yin Jing versterker. Het biedt Yin ondersteuning aan de nieren. Het is snel en effectief. Net als Goji, versterkt het ook de sexuele functies van mannen en vrouwen. Rehmannia wordt meestal gecombineerd met Qi tonics om haar opname te verbeteren. Goji, gestoomde Rehmannia wortel en Cornus fruit voeden de Yin van de nieren. Goji en gestoomde Rehmannia versterken het bloed.

Eucommia, Cistanche en Morinda wortel zijn drie van de beste Yang Jing tonics van Moeder natuur. Het zijn de drie waarlijk plantaardige elite kruiden in TCM. Cistanche, Eucommia en Morinda versterken de nieren Yang en samen met Achyranthes, stimuleren ze de sexuele functies en versterken ze de botten en de ligamenten, in het bijzonder die in de rug en in de knieën.

Dioscorea, Broussonetia en Schizandra voeden ook weer de nieren. Lycium, Schizandra, Achyranthes, Broussonetia, gestoomde Rehmannia wortel en Cornus versterken allen de lever en verbeteren het zichtsvermogen.

Schizandra bes en Cornus fruit zijn samentrekkend voor de essentie, kern (Jing), en sluiten de nieren Qi in om zo lekken van essentie te voorkomen. Schizandra, Cornus fruit, Cistanche en Morinda wortel worden in China beschouwd als afrodisiaca. Schizandra gedraagt zich als een versterkend kruid voor alle organen en ondersteunt dan ook de regulatie van de orgaanfuncties, en ondersteunt het brein en de concentratie.

Polygala, gestoomde Rehmannia wortel en Poria sclerotium ondersteunen de Qi in de hart meridiaan. Schizandra, Poria sclerotium Rode Jujube, Dadel en Polygala zijn allen superieure Shen tonics, versterkers. Polygala opent het verbindende kanaal tussen de nieren en het hart. Daarmee geeft het de mens meer ruimte, mogelijkheden om emoties zoals liefde, passie, wilskracht, moed en angst te verwerken.

Venkel, Poria en Dioscorea versterken allen de maag- en miltfuncties. Dioscorea, Poria en Broussonetia ondersteunen de vloeistiofcirculatie in het lichaam. Rode Jujube is een milt tonic die bovendien de verschillende kruiden in een mooie balans laat samenwerken!

Daarom Dragon Herbs Return to Youth!

De Dragon Herbs Return to Youth formule onderscheidt zich van andere merken door de hoge kwaliteit van de gebruikte kruiden en de toegepaste productietechnologie. Alle kruiden in China (en de meeste andere landen) kennen verschillende kwaliteiten in variëteit, zaadvoorraad, bodemkwaliteit (als er al bodem gebruikt wordt), groeicondities, zorg en deskundigheid van de kwekers en verzamelaars, en het verwerken in de verschillende productiestadia. Dat zijn veel aspecten die steeds weer de juiste aandacht en deskundigheid vragen. Dragon Herbs beoordeelt al deze aspecten tijdens de selectie van de ruwe kruiden en de productieprocessen. Juist hierom zijn alle Dragon Herbs producten zo verbazend effectief!

De klassieke Return to Youth formule wordt zo enorm veel gebruikt in China, dat veel binnenlandse fabriekjes het produceren. Verreweg de meeste van deze fabriekjes gebruiken kruiden van matige kwaliteit, om kosten te besparen. In China zijn het vooral (arme) boeren die het gebruiken, dus het moet echt heel goedkoop zijn. Dragon Herbs zal altijd uitsluitend de premium grade kruiden gebruiken, voor al haar producten, ook voor deze zo belangrijke formule, ongeacht de prijstechnische concequenties.

De toegepaste productietechnologie is ook van groot belang voor het eindresultaat. Veel fabriekjes gooien eenvoudigweg de kruiden in een tank, koken het gedurende enkele uren, en produceren dan een poederextract van het kooksel met behulp van vele hulpstoffen, meestal geen natuurlijke. Dragon Herbs past enkel lage temperatuur extractie toe met gebruik van zeer zuiver water, zonder chemicaliën. De kruiden worden steeds zorgvuldig en beetje bij beetje toegevoegd. Sommige kruiden in Return to Youth kunnen slechte enkele minuten koken verdragen. Deze kortkook kruiden worden uiteraard separaat gekookt en pas aan het einde toegevoegd aan het geheel. Zo is bijvoorbeeld Schizandra rijk aan aromatische oliën en kan onmogelijk langdurig gekookt worden.

Juist de collectie van deze zo waardevolle aromatische oliën uit het kooksel wordt vaak overgeslagen. Doodzonde, echte Return to Youth heeft een zoet-aarde aroma, waarmee de ware kracht ervan wordt bestendigd. Dragon Herbs verwerkt altijd haar kruiden in combinatie met een olieval, een geavanceerde techniek die aan het extractiesysteem is gekoppeld. Het vangt verdampende aromatische oliën af en verzameld ze in gekristaliseerde vorm, waardoor niets verloren gaat. Aan het einde van het productieproces worden deze oliën toegevoegd aan het extract. De aanwezigheid van al deze oliën in het eindresultaat is allesbepalend voor de functionaliteit van Return to Youth!

Traditionele functies

Versterkt en voedt Yin en Yang Jing, Qi, het bloed en Shen.


Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 vegacaps van 500mg
Concentratie: 8:1
Land van herkomst: USA

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel

Ingrediënten

Rode Jujube fruit, Schizandra fruit, Eucommia schors, Achyranthes wortel, Cornus fruit, Broussonetia fruit, Polygala wortel, Chinese Yam rhizome, Goji bes, gestoomde Rehmannia wortel Poria sclerotium, Morinda wortel, Venkel fruit, Cistanche stam, rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).

Dosering

Tweemaal daags 3 capsules tenzij anders voorgeschreven. Return to Youth is voor iedereen geschikt.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Dragon Herbs Return to Youth heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items