opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Dragon Herbs Super Adaptogen

Artikelnr: 0679
33,90


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
679372001863
SKU:
DH0679
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Dragon Herbs Super Adaptogen

Een zeer complete Jing, Qi en Shen harmonie formule!

Super Adaptogen is een 'full spectrum' adaptogene formule die de drie schatten Jing, Qi en Shen voeden, versterken en balanceren. Een adaptogeen is een substantie die het lichaam helpt in een staat van harmonie met zijn omgeving te komen. Door het induceren van chemische, cellulaire en systemische evenwicht als reactie op de veranderingen in de omgeving wordt dit bereikt.

Extra informatie

Harmoniserende kracht!

​De harmoniserende functie vermindert de effecten van ongunstige omstandigheden en stimuleert het immuunsysteem en helende functies. De adaptogene substantie helpt het lichaam zich aan te passen aan verschillende verboden te benoemen uitdagingen zoals die door de omgeving wordt aangeboden, en vermindert de aan het lichaam aangedane schade door het natuurlijke proces van aanpassing te volgen. Aanpassingsvermogen is de maat van het leven voor alle planten, dieren en mensen. Adaptogenen ondersteunen het vermogen van het lichaam succesvol om te gaan met situaties in spannende tijden, en stimuleert daarmee het gevoel van welzijn. Super Adaptogen bevat vele van de meest krachtige versterkende kruiden in de wereld. Super Adapotogen voedt, versterkt en balanceert niet alleen de drie schatten Jing, Qi en Shen, het versterkt ook de adaptive Qi. Super Adaptogen is daarom een zeer complete versterkende formule!

Deze formule bevat de meeste van de Super Adaptogenen, en biedt een overvloed aan adaptogene fytochemicaliën en fytonutriënten. Voor mensen die onbekend zijn met het begrip 'tonic', het betekent eenvoudig weg versterkend. Een tonic herb is een versterkend kruid.

Jing, Qi en Shen

Een goed bruikbare manier om het systeem van de drie schatten Jing, Qi en Shen te begrijpen, is door het leven als een kaars te zien. Jing is de kaars, onze reserve aan levenskracht, brandstof. Jing bepaalt hoe lang we leven, en de kracht van ons leven. Qi is de vlam. Het is de energie verworven door ademhalen en eten. Qi manifesteert zich in onze dagelijkse vitaliteit en onze aangeboren verdedigingskracht. Shen is het licht van de vlam. Het is onze spirit, psyche en onze wijsheid. Wanneer Jing, Qi & Shen voldoende zijn gevoed, en met elkaar in harmonie zijn, wacht ons een stralende gezondheid!

Verbeterd aanpassingsvermogen!

Wij mensen zijn nauw verbonden met onze omgeving. Iedere verandering binnen die omgeving beïnvloed ons zowel fysiek als psychisch. Hoe we omgaan met dergelijke veranderingen, hoe we ons aanpassen aan veranderingen in onze omgeving en onze dagelijkse prikkels, is in sterke mate bepalend voor onze gezondheid en ons gevoel van welbevinden. Omgekeerd, zodra wij veranderen, zal de omgeving rond ons worden beïnvloed en onze veranderingen reflecteren. De grootheid van de Oriëntaalse natuurfilosofie zit hem in grote mate in haar subtiliteit en visiebreedte met betrekking tot het verband tussen de mens en zijn omgeving. De herbalist erkent deze omgevingsinvloeden als de verandering van de seizoenen, wind, hitte, koude, droogte, vochtigheid et cetera, als fundamenteel oorzakelijke factoren in de gezondheid.

Aanpassingsvermogen vraagt energie. Hoe groter de dagelijkse levensdruk en hoe dynamischer de veranderingen in iemands leven, hoe groter de behoefte aan adaptieve energie wordt. Het eigenlijke doel van de Chinese versterkende kruiden is om het geheel van lichaam en geest, te helpen bij haar adaptieve behoeften. De adaptogene kwaliteiten van Chinese versterkende kruiden is zo groots omdat zij in staat zijn onze lichaam- en geestcapaciteiten optimaal, nauwkeurig en duurzaam te helpen aanpassen aan al die omgevingsveranderingen en daarmee helpen de uitdagingen des levens beter aan te kunnen!

Door het handhaven van de energie van de cellen, weefsels en systemen die ons aanpassingsvermogen reguleren, zijn wij in staat om ons leven in alle volheid te ervaren! We verkrijgen daardoor een verhoogd fysiek, mentaal en emotioneel uithoudingsvermogen. We merken dat we veel gemakkelijker kunnen omgaan met uitdagingen, die anderen zouden uitputten. We zijn weerbaarder, veerkrachtiger geworden, op ieder denkbaar vlak. Dit verhoogde aanpassingsvermogen staat ons toe een rijk, divers en avontuurlijk leven te leiden!

Wanneer ons lichaam optimaal functioneert, zal het zichzelf steeds automatisch en nauwkeurig aanpassen. Dit wonderlijke zelfregulerende mechanisme is onderdeel van iedere lichaamscel. Dit nauwkeurige aanpassingsvermogen is zonder twijfel een belangrijke sleutel tot een stralende gezondheid. BIj een stralende gezondheid, zal niets je meer kunnen verstoren. Als het erg warm is, zal je lichaam zich aanpassen zodat je je prima voelt. Als het koud is, idem dito. Mensen die zich gemakkelijk kunnen aanpassen, zijn over het algemeen gelukkig en succesvol.

Teveel prikkelvolle omstandigheden putten echter onze adaptieve energie uit, langzaam maar zeker. Uiteindelijk, als we ouder worden of de uitdagingen van het leven ontmoeten, kan onze adaptieve Qi te laag blijken, we gaan misaanpassingen maken. Zodra we minder adaptief worden, zullen we onszelf meer en meer bewust worden van ongewenste situaties om ons heen, in ons. Er ontstaat een vicieuze cirkel.

De Chinese versterkende kruiden behoren gelukkig tot de beste instrumenten voor het verkrijgen en behouden van ons aanpassingsvermogen. Het is natuurlijk veel beter om ongewenste, prikkelvolle situaties te vermijden of tenminste te minimaliseren. Samen met meditatie, qigong (yoga) en diepgaande ademhalingstechnieken, zijn deze Chinese kruiden de perfecte natuurlijke manier om beter om te gaan met onze moderne uitdagingen. De juiste versterkende kruiden zijn pure voedingssupplementen die lichaam en geest helpen bij het hervinden van balans onder moeilijke omstandigheden. Door deze kruiden continue te gebruiken, zelfs wanneer de ongewenste factoren minder aanwezig zijn, kunnen we veel gemakkelijker omgaan met onze uitdagingen en deze eenvoudiger overwinnen met minder agitatie. En dat is ook bijzonder plezierig voor je naasten.

Het is de kunst om niet zonder adaptieve energie te geraken, zorg er altijd voor dat er reserve-energie beschikbaar is. Dan kunnen we ook iedere noodsituatie aan, zonder onszelf uit te putten!

De primaire adaptogene kruiden die je helpen bij onze moderne uitdagingen!

Alle kruiden die worden gebruikt in de Chinese kruidengeneeskunde dragen bij aan ons aanpassingsvermogen. Sommige kruiden echter genieten een bijzondere reputatie als het gaat om ondersteuning van het aanpassingsvermogen en het omgaan met verboden te benoemen op superieure wijze. Dat zijn de 'Super Adaptogenen'. De versterkende kruiden die iedereen zou moeten gebruiken om zichzelf te beschermen tegen verboden te benoemen. Bovendien zijn alle kruiden in deze krachtige Super Adaptogen formule ook immuun modulatoren.

Remember Ron Teeguarden’s First Rule of Tonic Herbalism, Compliance. If you don’t take the herbs, they won’t work!


De machtige kruiden in Super Adaptogen!

Tibetaanse Rhodiola wortel (Rhodiola sacra)

Tibetaanse Rhodiola is een buitengewoon kruid. Het is zeldzaam en groeit in een van de zwaarste leefomgevingen. In China wordt het 'Plateau Ginseng' genoemd. De Tibetanen beschouwen Rhodiola als een heilig kruid. Het wordt al gebruikt sinds het ontstaan van de Tibetaanse beschaving als een krachtig adaptogene vitalisator. De Chinezen waarderen Rhodiola al meer dan tweeduizend jaar. Het wordt beschouwd als een verboden te benoemen en wijsheid verhogend superkruid. De zeldzaamheid ervan heeft er echter aan bijgedragen dat Rhodiola buiten Azië nooit eerder grote bekendheid heeft verworven. De Russische verwant Rhodiola Rosea is wel breed bekend in de internationale kruidengeneeskunde. Deze kan namelijk gekweekt worden en is daardoor veel breder beschikbaar. 

Tibetaanse Rhodiola wordt in Azië echter beschouwd als superieur aan de Russische verwant. Het is een perfect kruid voor mensen die fysiek en mentaal zware arbeid verrichten. Het verhoogd het uithoudingsvermogen en de mentale capaciteiten. Het is ideaal als versterkend en energie leverend kruid voor zowel sporters als beeldschermwerkers. De inname van een kleine hoeveelheid Tibetaanse Rhodiola is al voldoende om opname, transport en het gebruik van zuurstof te verhogen. Het is een ideaal kruid voor de moderne mens.

Ginseng wortel

Van Aziatische Panax Ginseng is het al duizenden jaren bekend dat het helpt bij de omgang met prikkelvolle omstandigheden. Het wordt vooral daarom door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Ginseng kan continue gebruikt worden zodat lichaam en geest steeds vol energie, klaar zijn voor de lastigste situaties.

Gynostemma blad

Deze plant groeit in de tropische gebieden van Azië, het is een Supreme Superfood. Er is dan ook veel onderzoek naar gedaan. Het bevat meer dan 100 saponines, vergelijkbaar met die gevonden in Ginseng, die sterk bijdragen aan ons adaptief vermogen. Gynostemma verzacht spanningen en bouwt energie op. Het heeft veilig modulerende eigenschappen door het gehele lichaam, zonder enige bijwerking. Het kan daardoor door iedereen gebruikt worden.

Eleuthero wortel (Siberische Ginseng)

Eleuthero is het equivalent van Ginseng in zijn adaptogene capaciteiten, hoewel sommige expert zeggen dat het krachtiger is. Eleuthero bevat saponinen die zowel het zenuwstelsel als het endocriene systeem ondersteunen. Het is ook een immuunmodulator en daarmee een perfect versterkend kruid voor de geest.

Astragalus wortel

Astragalus is een van de meest krachtige natuurlijke middelen voor het reguleren van lichaamsfuncties. Het is een fundamenteel versterkend kruid voor Qi en zou daarom onderdeel moeten zijn van iedere adaptogene harmonieformule. Het is bovendien een essentieel 'double-direction' kruid met een groot adaptogeen effect op het immuunsysteem. Deze eigenschappen vinden we ook terug in de Reishi paddenstoel.

Duanwood Reishi paddenstoel

Reishi (Ganoderma lucidum) is het perfecte kruid voor deze moderne tijd. Het is versterkend, proactief en bovendien kalmerend voor het zeuwstelsel. Het is zowel een krachtige Qi versterker als de ultime Shen versterker. Een perfect harmonie kruid. Het helpt je bij het in je eigen kracht komen. Zodra je Reishi gebruikt voel je je adaptief sterk en beschermd. Supreme Adaptogen bevat de echte op een boomstronk (log-grown) gekweekte Duanwood Reishi vruchtlichamen.

Goji bes

De Goji bes (Lycium barbarum) levert de reserve-energie die nodig is om zo'n beetje iedere tegenslag te doorstaan. Goji ondersteund een vrolijke houding, en dat is nuttig in verboden te benoemen omstandigheden. Net als de andere Supreme Adaptogen versterkende kruiden, helpt Goji je sterk, ontspannen en weerbaar te maken en te houden.

Eucommia Bark

Eucommia is een ideale Jing versterker. Het wordt gebruikt om de onderrug, het skelet en de gewrichten (knie en enkels) te ondersteunen. Eucommia ondersteund ook de flexibiliteit en de kracht van de ligamenten en pezen. Het wordt veelvuldig gebruikt door vechtsporters, yoga-beoefenaars, Qigong beoefenaars en atleten. Eucommia wordt door heel China gebruikt als een effectief verboden te benoemen versterker voor man en vrouw. Het biedt krachtige fundamentele adaptieve energie voor lichaam en geest.

He Shou Wu (Polygonum multiflorum)

Een continue gebruik van het beroemde He Shou Wu kruid zal verboden te benoemen krachtig ondersteunen. Het is een onovertroffen Yin Jing versterker en ook een belangrijke verboden te benoemen versterker. Dit kruid is gebruikt door vrijwel iedere Taoist die de afgelopen 500 jaar heeft geleefd. Het is van fundamenteel belang voor de praktijk van de Taoistische innerlijke kunsten.  

Schizandra bes

Schizandra is een zeer belangrijk adaptogeen kruid. Schizandra helpt de mens te ontspannen, ondersteund het zenuwstelsel en houd alert. Schizandra wordt beschouwd als een van de belangrijkste geest versterkende kruiden in de kruidengeneeskunde. In tegenstelling tot cafeïne-houdende stimulatoren, veroorzaakt Schizandra geen zenuwachtig gevoel. Het zal juist milde rustgevendheid, waakzaamheid en mentale focus brengen.

Gestoomde Rehmannia wortel

Gestoomde Rehmannia is voer voor de nieren. Het is een heus nieren tonic en zit vaak in formules die helpen bij een aantal verboden te benoemen zaken. Het ondersteund ook het mannelijk en vrouwlijk verboden te benoemen.

Polygonatum sibericum wortel

Polygonatum wortel is een Qi en Yin Jing tonic dat vooral de energie van het hart en de hersenen ondersteund. Het voedt de hersenen en versterkt de mentale vitaliteit, vooral bij vermoeidheid van werk. Ook dit kruid is lang populair geweest onder Taoisten en Qigong beoefenaars. Deze bijzondere wortel kan goed gecombineerd worden met Panax Ginseng, Siberische Ginseng (Eleuthero), Gynostemma, en verschillende Qi tonics om belangrijke mentale Qi kracht toe te voegen.

White Atractylodes wortel

White Atractylodes is een belangrijke en krachtige Qi versterker en beroemd om haar regulerende invloeden op de spijsvertering. Het is tevens een krachtige energie booster.

Jujube Date

Dit bijzondere versterkende fruit wordt sinds mensenheugenis gebruikt als een belangrijk aanvullend versterkend kruid voor andere tonics. Naast een aantal verboden te benoemen zaken, ondersteund het een gezonde energiestroom.

Ginkgo blad

Ginkgo wordt gebruikt voor een groot aantal verboden te benoemen zaken. Het verhoogd ook de zuurstofvoorziening naar verboden te benoemen.

Licorice wortel

Licorice wortel (zoethoutwortel) is het meest gebruikte kruid van alle Chinese kruiden. Het staat bekend als de 'Grootvader van Chinese Kruiden' en als de 'Grote Aanvuller'. Het wordt gebruikt als een harmoniserende ingrediënt in een groot aantal Chinese kruidenrecepten en is bovendien een uitstekend versterkend- en langlevenkruid. Licorice wortel is met name zo belangrijk omdat het ieder ingrediënt in welke formule dan ook harmoniseert. Het is ook een krachtige ontgifter en adaptogeen kruid.

Chinese Licorice wortel revitaliseert het 'centrum' (verwijzend naar 'de binnenste brandende ruimte') en de digestieve en assimilerende functies die zijn gelinkt aan de milt. Het slaat een balans in de interne gebieden van het lichaam. Licorice wortel matigt de hardere eigenschappen van andere kruiden en voedingsstoffen. De 'Grote Aanvuller' helpt alle andere kruiden bij het betreden van hun respectieve meridianen en is derhalve van groot belang in het Chinese tonicale kruidenstelsel. Het zal ook de meridianen reinigen waardoor Qi weer probleemloos kan vloeien. Tenslotte ondersteunt Licorice wortel het vlees (spieren) en helpt het bij het behoud van een prachtig gelaat.


Traditionele functies

Voedt, versterkt en balanceert de drie schatten Jing, Qi en Shen, versterkt ook de adaptieve Qi. 

Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100 vegacaps van 500mg
Concentratie: 8:1
Land van herkomst: USA

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel

Ingrediënten

Tibetan Rhodiola root, Chinese Ginseng root, Eucommia bark, Duanwood Reishi fruiting body, Eleuthero root, Astragalus root, Goji fruit, Gynostemma leaf, He Shou Wu (Polygonum multiflorum) root, Prepared Rehmannia root, Schizandra fruit, Chinese Licorice root, Polygonatum rhizome, White Atractylodes rhizome, Red Jujube fruit, rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).

Dosering

Tweemaal daags 3 capsules tenzij anders voorgeschreven. Super Adaptogen is voor iedereen geschikt.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Dragon Herbs Super Adaptogen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items