opc_loader

Wensenlijst

Ontvang de inspirerende en leerzame nieuwsbrieven! | Geen spam | AVG compliant | Hoog gewaardeerd! Het is voor velen de enige nieuwsbrief waar halsreikend naar wordt uitgekeken!

Spotlight!
Nieuwe Artikelen!

Dragon Herbs Tao in a Bottle

Artikelnr: 0772
36,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
679372001610
SKU:
DH0772
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Dragon Herbs Tao in a Bottle

Revolutionair nieuwe, krachtige rustgevende formule!

Tao in a Bottle is Dragon Herbs best verkopende combinatieproduct. Het hoofdingrediënt is het aminozuur L-theanine, van nature aanwezig in groene thee. L-theanine is een unieke stof met zeer krachtige rustgevende eigenschappen, indien juist gedoseerd. Het bevordert ontspanning zonder enige vorm van slaperigheid!

L-theanine is een erg belangrijk component van groene thee (Camellia sinensis). L-theanine is effectief en werkt echt heel snel. Zodra het wordt opgenomen in de dunne darm, zal het de productie van Alfagolven in de hersenen stimuleren. Het zal ook de productie van andere belangrijke rustbrengende aminozuren bevorderen, vooral dopamine, GABA, en L-tryptophan. GABA is vooral belangrijk voor een gevoel van instinctieve basisveiligheid.

Extra informatie

L-Theanine

Het zou 10-20 kopjes goede groene thee vergen, ineens gedronken, om een vergelijkbare hoeveelheid L-theaninne binnen te krijgen als 1 capsule Tao in a Bottle bevat. Dat neemt overigens niet weg dat de vele voordelen en genugten van een thee ceremonie achterwege hoeven te blijven, dat doen miljoenen mensen niet voor niets! Daarnaast is Tao in a Bottle ook een krachtige adaptogene formule, gemaakt van de geconcentreerde extracten van 's werelds acht belangrijkste adaptogeen versterkende kruiden: Gynostemma, Duanwood Reishi, Ginseng, Siberische Ginseng (Eleuthero), Schizandra, Tibetaans Rhodiola, Astragalus en Ginkgo Biloba.

Tao in a Bottle is hiermee een revolutionair nieuwe rustgevende formule, exclusief van Ron Teeguarden's Dragon Herbs, dat vreedzame alertheid bevordert en de mentale focus ondersteunt. Yin en Yang in perfect evenwicht, zoals de natuur dat bedoeld heeft. Omdat Tao in a Bottle geen slaperigheid veroorzaakt, is het ook zeer geschikt voor iedereen die de normale dagelijkse of nachtelijke activiteiten uitvoert.

Wat is Tao?

Tao is de Chinese term voor de oneindige absolute orde van het universum. Tao kan niet worden gedefinieerd in woorden, het is een ervaring. Het kan daarom niet worden begrepen door de logische geest, maar zal direct worden bevat door de geest van iemand die is afgestemd op de Tao. In Zen wordt het de ‘Zen Mind’ genoemd. Japanse Zen monniken hebben aangetoond dat een meditatieve staat, een alfa-staat is. Een staat van rustige alertheid.

Tao is de ware harmonieuze staat van de natuur, bestuurd door de wetten van Yin en Yang. Zodra iemand de ware aard van Tao ontdekt, zal hij rustig worden, en toch alert blijven, alerter worden zelfs, alles van verschillende invalshoeken kunnen bezien en daarmee boven andermans alledaagse verstoringen komen te staan.

Taoïstische training omvat actieve meditatie technieken die gericht zijn op het bevorderen van een toestand van diep bewustzijn, mind control en diepe ontspanning. En dat leidt uiteindelijk tot een langer leven in uitstekende vitaliteit, intens geluk en grote wijsheid. In China heet dit alles ‘stralende gezondheid’, verder gedefinieerd als ‘gezondheid boven gevaar’.

Wat zijn Alfagolven?

Onze hersenen genereen hersengolven (brain waves) die we kunnen meten aan het schedeloppervlak. Hersengolven reflecteren onze gemoedstoestand. Alfa is de aanduiding voor de gemoedstoestand, en daarmee de vorm van hersengolven die optreedt wanneer een persoon zich in een perfecte staat van bewuste balans bevindt: wakker, alert, geconcentreerd, en volledig ontspannen. Wanneer Alfagolven toenemen, voelen we ons kalm en alert, ontspannen en toch niet suf, rustig en helder. Veel mensen zeggen zich meer ‘aanwezig in het nu’ te voelen. Ze kunnen zich gemakkelijker concentreren, met veel minder moeite, inspanning. Een Alfa-staat is een zeer gezonde gemoedstoestand.

Remember Ron Teeguarden’s First Rule of Tonic Herbalism, Compliance. If you don’t take the herbs, they won’t work!


Traditionele functies

Adaptogeen, Qi versterkend, ondersteund immuunsysteem, focus en concentratie.

Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

60 vegacaps van 500mg, waarvan 100mg L-theanine
Concentratie: 8:1 kruiden, >99% L-theanine
Land van herkomst: USA

Verpakking

Food grade PE pot met hersluitbaar deksel

Ingrediënten

L-theanine, Gynostemma, Duanwood Reishi, Eleuthero, Astragalus, Schizandra, Tibetan Rhodiola, Ginseng, Ginkgo Biloba, rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).

Dosering

1-2 capsules, een- of tweemaal daags, naar behoefte, tenzij anders voorgeschreven door uw behandelaar. Voor kinderen geldt een halve doserig. Tao in a Bottle is voor iedereen geschikt.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen. Geschikt voor vegetariërs. Kosher. 

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (2)
Dragon Herbs Tao in a Bottle

(Carla)

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

(Marja de Vries Troost)
Tao in a bottle is een prachtige rustgever. Je wordt er niet suf van maar rustig en alert.
Ik ben weer rustig in mijn hoofd en in mijn lijf !

Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen bij

Alternatieve artikelen bij

Aanmelden nieuwsbrief!
Merken
Laatst bekeken items