opc_loader

Wensenlijst

Mini Drops Athlete Set

Artikelnr: 1565
64,75 34,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
SKU:
DH1565
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

Dragon Herbs Mini Drops Athlete set

Complete set machtige voedingsstoffen voor ateleten, sporters en zeer actieve personen!

Deze bijzondere set van zes tincturen verhoogd de kracht, het uithoudingsvermogen, het herstelvermogen en de prestatie. Ieders atletisch vermogen kan verder ontwikkeld en verbeterd worden met behulp van de juiste kruiden. Elke atleet, aspirant-atleet of intensieve sporter zal de vruchten van deze uitzonderlijk krachtige Athlete set plukken!

Mini Drops Athlete's Set

  • Changbai Mountain Ant Mini Drops
  • Changbai Deer Antler Mini Drops
  • Gecko Rockclimber Mini Drops
  • Eleuthero Mini Drops
  • Eucommia Mini Drops
  • Cultured Cordyceps Mini Drops
Extra informatie

Geschiktheid

Mini Drops Athlete's Set is zorgvuldig samengesteld om uitgekiende voedingsstoffen uit kruiden te bieden aan atleten en andere zeer actieve personen, zoals dansers, acteurs, artiesten et cetera. Het is ook zeer geschikt voor mensen die erg laag in hun energie zitten, door welke oorzaak dan ook. MINI Drops Athlete's Set is niet geschikt voor vegetariër.


Details Mini Drops Athlete's Set

Changbai Deer Antler Mini Drops

Changbai Deer Antler Mini Drops

Deer Antler (Hertengewei) is het enige zoogdierorgaan dat na verwijdering zal regenereren. Het wordt dan ook zeer gewaardeerd de Aziatische cultuur als een bron van Jing en regeneratieve factoren. Het is de ultieme oerkrachtbouwer. Het is een Yang Jing tonicum, volledig gemaakt van de punten van hertengewei, alwaar de groei voorkomt en het de grootste hoeveelheid actieve bestanddelen bevat.

Primaire functies
To tonify the Kidney Qi and fortify Yang.  Also tonic to Yin Jing and Blood, and supporting to the sinews and bones. Supports the heart and mind

Traditionele functies
Reinforcing Kidney Yang, tonifies Yin Jing, tonifies blood

Ingrediënten
Water, alcohol, Hertengeweipunten

Concentratie
4:1

Changbai Mountain Ant Mini Drops

Changbai Mountain Ant Mini Drops

Changbai Mountain Ant (mier) is rijk aan ATP en zink. Mieren kunnen tot wel 100 keer hun eigen gewicht optillen. Een unieke set van aldehyde verbindingen gevonden in mieren, wordt verondersteld bij te dragen aan de ongeëvenaarde fysieke kracht van mieren.

Traditionele functies
Versterkt Qi, adaptogeen.

Ingrediënten
Water, alcohol, Changbai Mountain Polyrhachis Ant, Red Jilin Ginseng root, Goji berries, Schizandra fruit.

Concentratie
8:1

Cultured Cordyceps Mini Drops

Cultured Cordyceps Mini Drops

Cultured (gekweekte) Cordyceps is een gebalanceerde Yin Jing en Yang Jing tonic (innerlijke kracht, seksuele kracht, beenmerg tonicum).
De smaak is heerlijk, zelfs wanneer het puur wordt genomen. Het is ook een krachtig tonicum voor de longen en ademhalingsfuncties die een integraal onderdeel zijn van atletische prestaties.

Traditionele functies
Voedt Jing (zowel Yin en Yang), versterkt de nieren, longen en Qi.

Ingrediënten
Water, alcohol, gekweekte Cordyceps paddenstoel.

Concentratie
8:1
Lees hier meer over Cultured Cordyceps!

Eleuthero Mini Drops

Eleuthero Mini Drops

Eleuthero is een wereldberoemd atletenkruid. Het verhoogd de lichamelijke capaciteit tot aanpassing aan lichamelijke stress. Het is licht stimulerend omdat het een van de weinige Qi-tonics is die daadwerkelijk helpt om energie binnen enkele minuten vrij te geven.

Traditionele functies
Versterkt Qi.

Ingrediënten
Water,alcohol, Eleuthero (Eleutherococcus senticosus) wortel.

Concentratie
8:1

Eucommia Bark Mini Drops

Eucommia Bark Mini Drops

Eucommia Bark (schors) faciliteert en moduleert functies gerelateerd aan testosteron en oestrogeen. Het tonificeert de functies van botherbouw en bevordert zo een sterk skeletstelsel. Tinctuurextractie vangt bijna alle actieve verbindingen in Eucommia, inclusief de recebt gevonden triterpenen en vetzuren.

Traditionele functies
Nourishing the Kidney and Liver; helpful in strengthening healthy bones, ligaments and muscles.

Ingrediënten
Water, alcohol, Eucommia schors

Concentratie
8:1

Gecko Rockclimber Mini Drops

Gecko Rockclimber Mini Drops

Gecko Rockclimber is geweldig voor het opbouwen van spieren, de longenen het uithoudingsvermogen. Het is een gerricht breedspectrum formule voor atleten.

Traditionele functies
Versterkt Jing en Yang Jing, bouwt het bloed en Qi.

Ingrediënten
Water,alcohol, Gecko, Chinese Rode Ginseng wortel, Eleuthero wortel, Astragalus wortel, Deer Antler tips, Morinda wortel, Eucommia schors, Goji bes, Chinese Salvia wortel, Prepared Rehmannia wortel, Bai-zhu Atractylodes rhizome, Chinese Yam rhizome, Chinese Licorice wortel.

Concentratie
8:1
Lees hier meer over Gecko Rockclimber!


 


Over Dragon Herbs

Dragon Herbs is een zeer gerespecteerde Amerikaanse ontwikkelaar en leverancier van gezondheidsondersteunende kruiden en aanvullende diensten zoals opleidingen en opleidingsmateriaal. Bij Dragon Herbs beseffen we dat een stralende gezondheid het gevolg is van dienend leven binnen een gezonde levensstijl.

Ons toegewijde team van specialisten heeft als kerntaak het helpen van mensen bij het behalen en behouden van een stralende fysieke en mentale gezondheid, met uiteindelijk een betere wereld als resultaat. Met behulp van onze kruidenbar, onze ondersteunende adviezen en opleidingen, en natuurlijk onze 1000+ krachtige kruidenformules van de allerhoogste kwaliteiten, zijn wij uitstekend uitgerust om iedereen maximaal te helpen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

7,40 ml

Land van herkomst:

USA

Verpakking

Food grade flesje met druppelaar

Dosering

2-12 'squirts' per dag, tenzij anders voorgeschreven. De meeste gebruikers voelen zich goed bij tweemaal daags 3 'squirts'. Een ‘squirt’ is een druppelbuisje vol met 50% vloeistof en 50% lucht.

Bewaren

Afgesloten, donker en koel (niet in de koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden.

Allergenendeclaratie

Bevat geen GMO producten, geen zetmeel, gluten, geen conserveermiddelen, geen kleur-, geur- of smaakstoffen, geen chemische stoffen.

Disclaimer

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Dit product is geen geneesmiddel en voorkomt niet per definitie dat een mens ziek wordt.

Beoordelingen (0)
Mini Drops Athlete Set heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Mini Drops Athlete Set


Spotlight!
Merken
Laatst bekeken items
64,75 34,95