opc_loader

Wensenlijst

HEAL

24,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

HEAL

Verander je bewustzijn, verander je lichaam, verander je leven!

Wellicht ben je al bekend met HEAL Documentary van Kelly Noonan Gores. Hierop gebaseerd heeft zij het boek HEAL geschreven, dat nu ook in de Nederlandse taal beschikbaar is. Net als in de film laat ze in het boek vooraanstaande wetenschappers en spirituele leraren aan het woord, onder wie Deepack Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Gregg Braden, Anita Moorjani en Anthony William.

Zij gaan in het boek nog dieper in op wonderbaarlijke aard van het menselijk lichaam en ons zelfgenezende vermogen. Hierbij vertellen deze briljante geesten over de talloze behandelmethoden, onderzoeken en ontdekkingen die laten zien dat genezing zeer complex en persoonlijk kan zijn, maar ook van het ene op het andere moment spontaan kan plaatsvinden. Daarnaast worden twee mensen met ernstige diagnoses gevolgd. Hun ontroerende en opzienbarende genezingsprocessen ontkrachten alles wat we tot nu toe over genezing dachten te weten.

Extra informatie

Het is tijd om veel bewuster te gaan kijken naar de oorzaken van de heersende epidemie van chronische ziekten, en te onderzoeken wat er op het gebied van genezing echt mogelijk is.

Gebaseerd op de gelijknamige documentaire neemt het boek Heal ons mee op een baanbrekende wetenschappelijke en spirituele reis die ons een nieuw begrip geeft van de wonderbaarlijke aard van het menselijk lichaam en ons zelfgenezende vermogen. We leren dat onze gedachten, overtuigingen en emoties grote invloed hebben op onze gezondheid, en dat we veel meer controle hebben over ons welzijn dan we tot nu toe hebben gedacht.

Dit boek biedt hoop en alternatieven voor de vele mensen die lijden aan een grote verscheidenheid aan chronische ziekten. We zijn geen slachtoffer van onveranderlijke genen en we moeten onszelf geen beangstigende prognose aanpraten of laten aanpraten!


Over de auteur

Kelly Noonan Gores werkt al twintig jaar in de entertainmentindustrie. In 2012 maakte ze een carrièreswitch en ging ze schrijven, regisseren en produceren en richtte Elevative Entertainment op. Hiermee wilde ze bewuste media in het leven roepen die informeren, inspireren en mensen in hun kracht zetten. Ze ziet Heal als haar grootste passie en levenswerk. Dit is Kelly’s eerste boek.


Boekgegevens

Auteur: Kelly Noonan Gores
Taal: Nederlands
Vorm: Paperback, 272 bladzijden
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Druk: 1e druk januari 2020
ISBN13: 9789460151965

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items