opc_loader

Wensenlijst

Natuurlijk slank!

8,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Informatiebundel Natuurlijk slank!

Laat de natuur je helpen je evengewicht te hervinden!

Ik hoor het veel mensen zeggen: we hebben alles geprobeerd, we hebben alles ondernomen om ons lichaamsgewicht te normaliseren, niets heeft geholpen. Hoe zou een nieuw systeem dat wel kunnen doen? Wat kan er nog meer worden gedaan dan we al geprobeerd hebben? 

Ik ben er zeker van dat veel mensen hun redenenn hebben om zo te spreken. Kijk naar de enorme markt van de dieetboeken. Het is een wereld vol tegenspraak en onnatuurlijkheid, jazeker! Je vindt hier net zo goed boeken of literatuur die tot doel hebben het menselijk systeem te destabiliseren en uit zijn natuurlijk streven naar economisch en rationeel functioneren te halen. En het is waar, veel van de diëten werken aanvankelijk soms goed, omdat ze hun slag thuis halen en de natuur van het gezonde lichaam voor de gek houden. Achteraf krijg je dan de rekening gepresenteerd.

Extra informatie

Volharding brengt beloning en ontspanning!

Uiteraard houd je zoiets niet vol en krijgen dergelijke diëten de huid volgescholden van 'gevaarlijk', 'onwetenschappelijk' en 'aanleiding tot jojo-effecten'. Was dat zo? Stop dan met diëten. Steun je voeding voortaan alleen nog maar op basis van duurzame principes die je moeiteloos je hele leven lang kan toepassen.

Als het je intentie is slechts enkele weken onze voorstellen toe te passen als een 'kuur', dan zal je ondertussen al voldoende ervaringen opdoen om de veranderingen in je lichaam te evalueren. Ongetwijfeld zal je aan het einde van een dergelijke periode minstens enkele principes overhouden als een blijvende voedings- en levenshouding. Natuurlijk slank is een levenslang cadeau. De inspanning van nu, is de ontspanning van straks!

Inhoud

  • Natuurlijke gewichtsbeheersing op zijn best!
  • Het Natuurlijke plan voor gewichtsbeheersing
  • Afslanken zonder gezondheidsverbetering? Gevaarlijk!
  • Enzymen reinigen het lichaam
  • Spijsvertering & voedselcombinaties
  • Melk, vlees en andere voedingsillusies
  • Eetlust nooit bevredigd? Signaal van een slecht gevoed lichaam en geest

Stichting Groene Dag informatiebrochures

De Stichting Groene Dag informatiebundels rondom natuur en natuurlijk leven zijn een neerslag van de voordrachten en activiteiten die Stichting Groene dag organiseert. Ze zijn geschikt als gids voor zelfstudie of als begeleiding voor verenigingsactiviteiten, discussiegroepen et cetera. Deze informatiebundels behandelen de meeste vraagstukken op weg naar een gezonde en evenwichtige voeding. Door gesprek, discussie of studie van het onderwerp kunnen deelnemers komen tot een eigen visie, zelfs als deze in sommige opzichten sterk afwijkt van het gangbare voedingsgedrag. Deze informatiebrochures zijn onderdeel van de opleiding 'GezondheidsOpvoeding' en bevatten informatie die iedereen die met mensen werkt zou moeten kennen. 


Gegevens informatiebundel

Auteur:     Stefaan de Wever
Taal: Nederlands
Vorm: Brochure, 64 bladzijden
Uitgever: Stichting Groene Dag

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items