opc_loader

Wensenlijst

Heelbewust

 

HeelBewust Nieuwsbrief CIII

20 september 2014

Rob GreuterWelkom in de aanstormende herfst!

ISHAR is geen nieuwe agressieve Islamitische organisatie. Het is ook geen afkorting voor alweer een schandalig Europees handelsverdrag. ISHAR staat voor Integrated Studies
Historical Archives and Repository. Het is een prachtig initiatief van de 'Mind/Body community'. 'ISHAR is building an online digital Library of Alexandria free for everyone!'

'ISHAR will curate, archive, and store the ENTIRE COMPENDIUM of mind/body research - especially the advancements made in the past 10 years with Integrative Health - into one seamless and complete location for research organizations and doctors. This includes scientific AND cultural knowledge.'

Om al dit moois te realiseren zijn er centjes nodig. HeelBewust heeft haar bijdrage al geleverd, een kwartier nadat ik er voor het eerst over las. Doe je mee?


In de winkel zijn een aantal zaken duidelijker weergegeven, bijeen gebracht, geactualiseerd. Enkele voorbeelden hiervan:
Ayurvedic Herbs
Dragon Herbs
Helende thee
Lever
Memoria
Toverdranken
Vitamix blenders


De splinternieuwe Vitamix Pro 500 loopt overigens als een speer! Vooralsnog wordt dit model in Nederland alleen door HeelBewust geleverd. Er is ook weer druk uitgeoefend op de distributieorganisatie om de Pro 750 versneld naar Nederland te halen. De vraag naar dit model is nu al groot....

Tenslotte nog even aandacht voor de driedaagse workshop 'Vertrouw je Lichaam' (Mies Kloos)!
 

Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

- ICT-systemen Staatsloterij beheerd door Grieks bedrijfje. Dàt is nog eens gokken!

- De geblindeerde paarden voor de Gouden koets hebben meer visie dan Rutte II. En grotere ballen.


- Mijn Keizerrijk kent geen Prinsjesdag.

 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende
natural lifestyle producten!


 

Biologische Brahmi poeder (50 gram)

Krachtig brainfood!


Biologische Brahmi poeder (50 gram)Brahmi (Bacopa monniera) is een moerasplantje dat al eeuwen lang gebruikt wordt in de Ayurvedische geneeskunde. Brahmi betekent in het Sanskriet 'bewustzijn' of 'wijsheid'. Bacopa monnieri is afkomstig van de plantenfamilie Scrophulariaceae. Deze familie bestaat uit 210 geslachten en meer dan 3000 soorten. Het is een zeer gevarieerd geslacht van struiken, keukenkruiden, medicinale kruiden en bomen.

Brahmi kent vele toepassingen. Enkele opvallende: verbetert het geheugen, bevordert het concentratievermogen en houdt de geest helder. Het is ook zeer geschikt voor betere leerprestaties, zenuwversterking en helpt bij veroudering door vrije radicalen. In India behoort Brahmi tot de dagelijkse kost, vooral van studenten en schakers. 

De bijzondere stoffen in Bacopa monniera

Dit krachtige kruid bevat naast brahmosiden, ook saponinen, aangeduid als bacopaside I, II, III, IV en V. Aanvullend de fytochemicaliën betulinezuur, wogonin en oroxindin (geïsoleerd van de bovengrondse delen) en de flavonoïden luteolin en apigenine en de dammarane type triterpeensaponinen (geclassificeerd als pseudojujubogenin en jujubogenin glycosiden). Bacoside A, de bioactieve component, is een mengsel van saponinen met bacoside A3, bacopaside II, jujubogenin isomeer van bacopasaponin C en bacopasaponin C als belangrijkste bestanddelen.

Brahmi is een zeer rijk en complex kruid. De vele stoffen hebben onderling een sterk synergetische werking. Daarom raden de traditionele Ayurvedische artsen aan om het kruid in zijn geheel te gebruiken.

Verwarring

Verschillende kruiden worden ten onrechte als Brahmi aangeduid. De enige echte Brahmi is Bacopa monniera. Vooral Gotu Kola (Centella Asiatica), ook bekend onder de namen Aziatische waternevel, Aziatische waternavel, Indische waternavel en Hydrocatyle, wordt regelmatig verward met Brahmi. 

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn. 

Lees hier meer over Brahmi poeder!


Biologische Ashwagandha poeder (50 gram)

De hele dag actief en energiek!


Biologische Ashwagandha poeder (50 gram)Ashwagandha (Withania somnifera) is een van de belangrijkste natuurgeneeskundige planten uit de Ayurveda. Ashwagandha wordt ook wel de 'Indiase Ginseng' genoemd. Net als Ginseng geeft Ashwagandha energie en vitaliteit. Daarnaast geeft Ashwagandha zwakke zenuwen een weldadige rust, en dat komt een gezonde diepe slaap ten goede. Ashwagandha helpt vooral bij een natuurlijke opbouw van de energiehuishouding. Met deze bron van energie blijft u de hele dag door actief en energiek!


Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. ONZE overheid heeft geen belang bij uw gezondheid en welzijn. 

Lees hier meer over Ashwagandha poeder!

Bewustzijns magazine

Neemhouten kam pocket model


Neemhouten kamDeze unieke Neemhouten kam is gemaakt uit de houtsoort Azadirachta indica, beter bekend als Neem (phonetisch: ‘niem’). Neem is al eeuwen bekend in de Indiase gezondheidsleer Ayurveda om zijn positieve werking op huid en haar. De stof Nimbidine in het hout heeft een antiseptisch, desinfecterend, verkoelend en voedend effect. De Neemhouten kam masseert de hoofdhuid bij het kammen, zodat de doorbloeding toeneemt en klachten als jeuk afnemen. De Neemhouten kam bevordert zachte en soepele hoofdhuid en haren.

Jazeker, deze kam is korter dan de overige modellen, namelijk 10,5cm. Daardoor past deze gemakkelijk in bijvoorbeeld een borstzak.

Neemhout versus kunststof

Een houten kam is in tegenstelling tot een kunststof kam niet statisch geladen, wat het breken van het haar vermindert. Een goede houten kam helpt bij het ontwarren van alle haren zonder daarbij de haren te beschadigen of statisch op te laden.

De voordelen van deze Neemhouten kam

  • Antiseptisch
  • Antistatisch
  • Desinfecterend
  • Verkoelend
  • Voedend
  • Werkt tegen roos, haaruitval en voortijdig grijs worden
  • Zachtere en soepeler hoofdhuid en haren
  • Glanzende haren!


Onderhoud

Schoonmaken met water en vloeibare zeep. Droog de kam meteen goed af, want door vocht kunnen de actieve ingrediënten (en dus de effectiviteit) afnemen.

Ambachtelijk natuurproduct

De Neemhouten kam is een ambachtelijk natuurproduct. Kleine afwijkingen van de standaardvorm zijn dan ook normaal.

Lees hier meer over deze Neemhouten kam!


Feng Shui kaart (met Bagua-spiegel of chinese gluksmunt)

Fraaie geplastificeerde Feng Shui voorlichtingskaart!


Feng Shui kaart (met Bagua-spiegel of chinese gluksmunt)Leerzame dubbelzijdige voorlichtingskaart over Feng-shui met een typisch Feng-shui geschenkje zoals de chinese geluksmunt of de Chinese bagua-spiegel!

Feng Shui, denk niet dat het bijgeloof is. Het gaat over het denken in symbolen, en daarin kan ons brein zich ontwikkelen. De Zwitserse psycholoog Carl Jung schreef hier ook over. Feng Shui is een complexe Chinese wetenschap die is ontwikkeld om hemel en aarde een betere plaats te maken om te leven, en om gezondheid, voorspoed en geluk te bevorderen. De Chi-spiraal is een instrument om energie in je huis te brengen. Hang de spiraal op en laat energie en een gevoel van welbevinden in je huis stromen. Feng Shui (spreek uit als: fang sjweej) is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden.

Feng Shui betekent letterlijk 'wind en water', naar het begrafenisboek Zang Shu dat zegt: 'Qi drijft op de wind (feng) en verspreidt, maar blijft waar het water (shui) tegenkomt'. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelden, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.

Lees hier meer over deze handige Feng Shui kaart!

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       https://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld