opc_loader

Wensenlijst

Feng Shui kaart

3,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  15  items
Beschrijving

Feng Shui kaart 

Fraaie geplastificeerde Feng Shui voorlichtingskaart!

Deze kaart is verpakt inclusief een Bagua-spiegel of chinese gluksmunt).

Extra informatie

Handzame voorlichting!

Leerzame dubbelzijdige voorlichtingskaart over Feng-shui met een typisch Feng-shui geschenkje zoals de chinese geluksmunt. (De kaarten met de bagua spiegel zijn helaas uitverkocht). 


Feng Shui

Feng Shui, denk niet dat het bijgeloof is. Het gaat over het denken in symbolen, en daarin kan ons brein zich ontwikkelen. De Zwitserse psycholoog Carl Jung schreef hier ook over. Feng Shui is een complexe Chinese wetenschap die is ontwikkeld om hemel en aarde een betere plaats te maken om te leven, en om gezondheid, voorspoed en geluk te bevorderen. De Chi-spiraal is een instrument om energie in je huis te brengen. Hang de spiraal op en laat energie en een gevoel van welbevinden in je huis stromen. Feng Shui (spreek uit als: fang sjweej) is de meer dan 3000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden.

Feng Shui betekent letterlijk 'wind en water', naar het begrafenisboek Zang Shu dat zegt: 'Qi drijft op de wind (feng) en verspreidt, maar blijft waar het water (shui) tegenkomt'. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van Qi gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de tegengestelden, maar elkaar complementerende krachten yin en yang.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items