opc_loader

Wensenlijst

Feng Shui raamhangers

8,95

Type raamhanger

Niet op voorraad!


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  0  items
Beschrijving

Feng Shui raamhangers

Prachtig fonkelende Feng Shui raamhangers!

Extra informatie

Feng Shui raamhanger Amrita chakrakristallen (uitverkocht)

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van. Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. De druppel symboliseert de Nectar van Amrita. Wanneer opgehangen voor een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele ruimte!

Aantal: 1 stuks Lengte: 20cm Materiaal: glas Verpakking luxe geschenkdoos


Feng Shui raamhanger Harmony chakrakristallen (uitverkocht)

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van. Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. Het blad onderaan symboliseert 'In Harmonie met alles wat Leeft'. Opgehangen voor een raam tovert het zonlicht magische regenboogkleuren door de hele kamer!

Aantal: 1 stuks Lengte: 20cm Materiaal: glas Verpakking luxe geschenkdoos


Feng Shui raamhanger Bloem des Levens Goud

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze hanger bestaat uit zeven kleine octagon kristallen, die de 7 chakrakleuren symboliseren, en een in epoxyhars gegoten bloem des levens. Wanneer u deze hanger voor een raam ophangt, tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer!

Aantal: 1 stuks Lengte: 20cm Materiaal: glas in 7 chakrakleuren, zilverkleurige messing schakels, in acryl gegoten messing bloem des levens. Verpakking luxe geschenkdoos


Feng Shui raamhanger Vajra bescherming

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van. Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren en een in acryl gegoten messing dubbele Vajra symboliseert bescherming tegen negatieve invloeden in het Boeddhisme. Wanneer opgehangen voor een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer!

Aantal: 1 stuks Lengte: 20cm Materiaal: glas in 7 chakrakleuren, zilverkleurige messing schakels, in acryl gegoten messing dubbele Vajra. Verpakking luxe geschenkdoos


Feng Shui raamhanger Auora Hart

In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van. Het hartvormige kristal symboliseert "Metta - Onvoorwaardelijke Liefde". Kristallen raamdecoraties zijn bij uitstek geschikt om de feng-shui in woonkamer, slaapkamer en kantoor te verbeteren. De kleurschakeringen zijn fascinerend en levendig. De zon verhoogt dit effect nog eens extra. Wanneer opgehangen voor een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer! Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren

Aantal: 1 stuks Lengte: 20cm Materiaal: glas in 7 chakrakleuren, zilverkleurige messing schakels Verpakking luxe geschenkdoos


Bovenstaande volgorde van deze Feng Shui raamhangers komt overeen met de volgorde van de afbeeldingen. Bij bestelling kiest u eerst het gewenste type raamhanger.


Over Feng Shui

Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items