opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust

 

HeelBewust Nieuwsbrief CIV

27 september 2014

Rob GreuterPlasticdeeltjes in honing, melk, bier, mineraalwater, het zit werkelijk overal in, onontkoombaar. Onze eigen Noordzee is over niet al te lange tijd morsdood. Het is alleen te redden met zeer ingrijpende maatregelen. Onderzoekers zijn het er allang over eens dat halve maatregelen volstrekt zinloos zijn. U weet al wat er gaat gebeuren....

Ondertussen zijn wij alweer een uitzichtloze oorlog ingerommeld. De normen en waarden van Obomma worden doorgaans per kruisraket afgeleverd. We weten dat het de mensheid nog nooit is gelukt om haat met haat te verdrijven. Dat lukt alleen met liefde.

Op het bureau van Juffrouw Schippers ligt een rapport van een VVD denktank waarin de 'noodzaak' van verplichte vaccinatie wordt toegelicht. En zo bracht afgelopen week nog veel meer treurigheid. Zoals iedere week. Maar er gebeurt ook erg veel moois, wereldwijd, zoals iedere week. Dat is goed, nodig, hoopgevend, inspirerend! Toch blijft het mij dagelijks verbazen hoeveel mensen er met de kop in de kont blijven rondlopen en de meest gruwelijke zaken uitvreten, en hoeveel mensen al dat moois neerzetten. De mens is kennelijk een wezen van extremiteiten die elkaar niet kennen. Laten we ervoor gaan zorgen dat de extremiteiten elkaar gaan ontmoeten, werkelijk ontmoeten.

Er zijn weer een groot aantal prachtige nieuwe producten aan het portfolio toegevoegd, daar gaan we weer een heleboel mannen, vrouwen en kinderen blij mee maken
!
 

Er is ook weer hard gewerkt aan verbetering van de navigatie in de winkel. De laatste verschuivingen hebben geresulteerd in de groepen Hart en Beauty

Leestip: This Changes Everything van Naomi Klein! Tenslotte, Zorgverzekeraar Anno12 gaat van start, heel interessant!

 

Veel leesplezier, natuurlijk!

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

- Mensen staan in lange rijen voor vluchtelingenkampen, voedselverdeelpunten en iPhoneverdeelpunten. Omdat de mens nu eenmaal idioot grote hersenen heeft.


- Breaking News: De in te zetten F16's krijgen de codenaam 'Foetsie'.


- Het oorlogsvirus is dodelijker dan het Ebolavirus. De dosis Liefde dient verhoogd te worden.


- Het teveel aan klimaatverandering is niet het probleem. Het tekort aan mensverandering is de grote uitdaging...

 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende
natural lifestyle producten!


 

Dragon Herbs Diamond Mind (100 vegacaps) 

Essential brainfoods!


Dragon Herbs Diamond Mind (100 vegacaps) Soms hebben onze bovendanen enige hulp nodig. Diamond MInd biedt die hulp. Het is een unieke samenstelling van 5 essentiële 'brainfoods' uit de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Diamond MInd verbetert het geheugen, bevordert het concentratievermogen en houdt de geest helder. Het is ook zeer geschikt voor betere leerprestaties, zenuwversterking en helpt bij veroudering door vrije radicalen. 

Remember Ron Teeguarden’s First Rule of Tonic Herbalism, Compliance. If you don’t take the herbs, they won’t work!

We leven in een tijdperk waarin mentale kracht een absolute noodzaak is, waar we ook mee bezig zijn. Een sterk lichaam alleen, volstaat allang niet meer in onze hectische en veeleisende moderne wereld. Ons brein verlangt speciale ondersteuning om goed te kunnen functioneren. De kruiden in deze Diamond Mind formule worden al eeuwenlang gebruikt door grote denkers, monniken en lerarenom hun geest te versterken. 

Diamond Mind is een krachtige kruidenformule voor de hulpvragende geest. Het is ontwikkelt om blijvende mentale kracht op te bouwen. Het is echter niet alleen een prachtig product voor het brein en de geest. Het verbetert namelijk ook de circulatie door het gehele lichaam en kent vele adaptieve voordelen. 

Optimaal resultaat

Voor optimaal resultaat en synergie met de eveneens noodzakelijke vetoplosbare vitaminen (A, C (ascorbyl palmitaat), D, E), de vitaminen B3, B6, B8, B11, B12, E, F, K2 en het element Zink, dient Diamond Mind aanvuld te worden met Vitakruid Multi Dag & Nacht en indien nodig B12 Combi 6000 met folaat.

Ingrediënten

Tibetan Rhodiola root, Ginkgo biloba leaf (Standardized to 24% Ginkgo Flavone Glycosides & 6% Terpene Lactones), Schizandra fruit, Polygonatum rhizome, Eleuthero root (Siberian Ginseng), rijstpoeder, 100% natuurlijke Pullulan (vegetarische capsule, wateroplosbare polysaccharide door fermentatie).

Lees hier meer over Dragon Herbs Diamond Mind!


Dragon Herbs Eagle Vision (100 vegacaps) 

Zorgvuldig samengestelde ogenformule!


Dragon Herbs Eagle Vision (100 vegacaps) Volgens de traditie Chinese geneeskunde (TCM) opent de lever in de ogen en controleert het zicht. Binnen TCM is de lever een complex orgaansysteem. De leverfuncties beslaan niet alleen de in het Westen vooral bekende fysiologische, maar kent ook een aantal andere organische structuren en functies, die er op het eerste gezicht geen relatie mee hebben. In feite zijn deze juist functioneel zeer nauw verbonden! Denk hierbij aan controle van het perifere zenuwstelsel en vooral ook zicht. De ogen zijn immers onderdeel van het perifere zenuwstelsel, en worden dus gecontroleerd door de lever. Zowel de conditie van de ogen als de gezichtsscherpte staan onder directe invloed van de lever.

De lever wil graag koel blijven. Yin versterkende kruiden bieden de natuurlijke koelte die daardoor gezond oogweefsel en gezonde oogfuncties ondersteunen.

De kruiden in Eagle Vision

Goji bessen zijn beroemd om zowel de weldaad voor de ogen als het gehele systeem. Goji is bloed- en leverversterkend. Goji bessen bevatten carotenoïden die vitamine A productie bevorderen en leveren essentiele voedingsstoffen voor de ogen, waaronder zeathanthine, een carotenoïde die de retina voedt.

Een ander kruid dat zeer bekend staat vanwege zijn weldaad voor de ogen is de kleine Oosterse Chrysant bloem. Deze bloem wordt gebruikt in de Chinese kruidengeneeskunde om direct en snel de oogfuncties te ondersteunen door het opruimen van obstakels en de energie weer vrij door de ogen te laten stromen. Het is een verkoelend kruid dat hitte wegneemt van de ogen. Dit kruid helpt snel bij vermoeide, branderige, droge en rode ogen. Rode ogen ontstaan door slaapgebrek, toxines en woede. (Raadpleeg een oogarts indien de ogen chronisch vermoeid, branderig, droog of rood zijn).

Cornus officinalis is een versterkend fruit met krachtige effecten op de nieren en de lever. Het wordt traditioneel beschouwd als een waardevolle versterker voor de ogen. Astragalus en Dioscorea (Chinese Yam rhizome) vullen Qi aan en versterken het lichaam. Vitex rotundifolia ondersteunt scherp zicht. Ligusticum chuanxiong rhizome en Acorus stimuleren een vlotte doorstroming van Qi en bloed. Tribulus versterkt de lever en de nieren, Cassia tora (Senna obtusifolia) koelt de ogen.

Lees hier meer over Dragon Herbs Eagle Vision!


Dragon Herbs Hair & Nails (100 vegacaps) 

Krachtige haar & nagels formule!


Dragon Herbs Hair & Nails (100 vegacaps) Historisch gezien zijn de formules met daarin He Shou Wu altijd zeer gerespecteerd in Azië. Ze ondersteunen Jing, de primaire levensenergie. De Hair & Nails formule gebruikt het versterkende kruid He Shou Wu als fundament. Hair & Nails bezit een sterke anti-oxidatieve activiteit en wordt beschouwd als een uitstekende Yin Jing versterker die als basis kan dienen in iedere persoonlijk programma. De Hair & Nails formule is zorgvuldig samengesteld om de vitaliteit van haar en nagels maximaal te ondersteuen.

Hair & Nails verzorgd Yin, Jing, het bloed en ondersteunt gezonde bloedcirculatie.

Er is een oud verhaal dat de ontdekking van Polygonum multiflorum beschrijft. Lang geleden woonde een arme man, helemaal alleen in een bosrijk gebied in China. Hij was geboren met een zwak gestel. Vanwege zijn chronische zwakheid, heeft hijj nooit kunnen trouwen en de hoop daarop allang opgegeven. Op een dag verzamelde hij hout in het bos. Zijn oog viel op een paar in elkaar verstrengelde wijnstokken. Hij bedacht dat ze de liefde aan het bedrijven waren. In een grillige bij groef hij de knobbelige wortel van de plant op en nam die mee naar zijn huisje. Thuis bereidde hij de knol als een kruidenthee en dronk het dagelijks gedurende een periode. Tot zijn grote verbazing voelde hij een hem onbekende stroom van vitaliteit door zijn aderen stromen. Later begon hij ook bepaalde 'neigingen' te ontwikkelen.

Er gaan verschillende versies van dit oude verhaal rond, die allen verschillende niveau's van ongelooflijke viriliteit ontwikkeling beschrijven, van een voorheen ongelukkige man. Weldra trouwde hij een mooie jonge vrouw met wie hij meerdere kinderen kreeg. Bovendien verteld de legende dat zijn grijze haar veranderde van wit naar zwart, en dat zijn losse tanden weer stevig kwamen te zitten. Hij nam de naam 'Old Black Hair', ofwel 'He SHou Wu' aan. Later hebben zijn zonen het kruid naar hun vader genaamd, He SHou Wu. Sinds de ontdekking van de invloed van dit kruid op het haar, is het door tientallen miljoenen mensen in Azië gebruikt om gezond, mooi haar te voeden.

He Shou Wu

He Shou Wu (Engelstalig uitgesproken als huh (kort) show woo) is een van de meest polulaire en gewaardeerde versterkende kruiden binnen de Aziatische kruidengeneeskunde. He Shou Wu is de voorbereide knobbelige wortel van de plant Polygonum multiflorum. Deze plant groeit in de bergen van Midden-en Zuid-China. Het deelt de positie als de primaire essentie (Jing) tonic van de Chinese kruidengeneeskunde met de Goji bessen.

Vanwege haar vermogen om enorme hoeveelheden Qi in de wortel te verzamelen, kan dit kruid de menselijke en dierlijke organen versterken en het bloed voeden en versterken.

Energieversterkend

He Shou Wu is geen stimulerend middel, toch is het een van de krachtigste versterkers van energie. De werking is cumulatief, zoals ieder echt gezonde voedingsaanvulling zal zijn. De zeer licht kalmerend werking, zal het zenuwstelsel kalmeren. Daardoor kan gesteld worden dat He Shou Wu zowel stimulerend als kalmerend is. Dat is de magie van dit bijzondere versterkende kruid! 

He Shou Wu helpt de sterkte en de stabiliteit van de onderrug en knieën te behouden. Het wordt gebruikt om de jeugdige seksuele drift en een normaal overvloedig aantal zaadcellen bij mannen te handhaven en de gezondheid van de eicellen bij vrouwen te ondersteunen. Het wordt veel gebruikt in Azië om de jeugdige conditie en de natuurlijke kleur van het haar te behouden. He Shou Wu bevat krachtige anti-oxidanten met een milde uitwerking in zowel de lever als de ogen. 

De kracht komt gedeeltelijk uit het opmerkelijke vermogen om de gezonde reinigingsfuncties van de nieren en de lever te onderhouden. Optimaal functionerende nieren en lever zijn belangrijk voor het schoon houden van het bloed. He Shou Wu is tevens een goede bron van ijzer. He Shou Wu bevat naast veel ijzer, ook veel zink, een essentieel spoormineraal dat noodzakelijk is voor alle vormen van Aards leven.  

SuperOxide Dismutase 

He Shou Wu bevat ook krachtige anti-oxidanten en anti-oxidant potentiërende moleculen. He Shou Wu ondersteunt ook nog eens het aangeboren vermogen om superoxide (het zeer reactieve vrije radicalen) op efficiënte wijze uit het lichaam te verwijderen. Vrije radicalen worden doorlopend geproduceerd, als vast onderdeel van levende processen. Onze gezondheid is afhankelijk van het vermogen deze steeds weer op te ruimen. De ondersteuning hiervoor komt voornamelijk uit de voeding en de kruiden die we tot ons nemen. He Shou Wu heeft een krachtige SOD (SuperOxide Dismutase) genererende capaciteit. 

Functionele reserves

He Shou Wu is onovertroffen in zijn vermogen om diepe, primordiale energie (Jing essence) te leveren aan de lichaamscellen via het nierenstelsel, zoals beschreven in de Chinese gezondheidsfilosofie. Het ondersteunt de menselijke ‘functionele reserves.). He Shou Wu wordt in de Chinese kruidengeneeskunde veel gebruikt als een versterkend kruid voor de lever en de nieren, om gezond ouder worden te bevorderen. Door Jing (vitale essentie) te versterken, voedt het ons bloed, waardoor weer spieren, pezen en botten versterkt.

Lees hier meer over Dragon Herbs Hair & Nails!


Dragon Herbs Magu's Secret (100 vegacaps)

Voor ultieme schoonheid en sexualiteit!


Dragon Herbs Magu's Secret (100 vegacaps)In China wordt de godin Magu vereerd vanwege haar onbeschrijfelijke schoonheid, warmte en verleidelijke charme. En omdat ze eeuwig jong is gebleven...
Deze legende dateert van meer dan duizend jaar terug. Magu is de Taoïstische godin van schoonheid en eeuwige jeugd.

Magu's Secret is Dragon Herb's basic tonic formule voor vrouwen. Het is een formule van superieure kwaliteit met daarin onder andere de zeer gewaardeerde versterkende kruiden Schizandra, Goji, Dang Gui en Longan fruit. Magu's Secret is een 'deep essence tonic' met bijzondere bloedversterkende kwaliteiten.

De kruiden in Magu's Secret

White Peony wortel
White Peony is een van de meest door vrouwen gewaardeerde kruiden die schoonheid bevorderen. Een oud Chinees gezegde: 'a woman who consumes Peony root will become as beautiful as the Peony flower itself'.

Longan vrucht
Longan is een prachtige en heerlijke versterkende vrucht die vooral wordt gebruikt als een superieure bloedversterker en om glans en schoonheid aan de huid toe te voegen. Chinese vrouwen gebruiken Longan niet alleen voor de huid, maar ook veelvuldig als lustversterker. Het wordt dus vooral gebruikt door vrouwen die nog mooier willen worden dan ze al zijn en bovendien sexueel actief willen zijn of blijven. De Longan vrucht heefl al 2000 jaar een reputatie als liefdes tonic. Er wordt gezegd dat de mooiste vrouw in de geschiedenis van China, Yang Kuei Fe, iedere dag Longan gebruikte. Het heeft ook een licht rustgevend effect en laat de ogen stralen.

Schizandra bes
Schizandra is een zeer belangrijk adaptogeen kruid. Schizandra helpt de mens te ontspannen, ondersteund het zenuwstelsel en houd alert. Schizandra wordt beschouwd als een van de belangrijkste geest versterkende kruiden in de kruidengeneeskunde. In tegenstelling tot cafeïne-houdende stimulatoren, veroorzaakt Schizandra geen zenuwachtig gevoel. Het zal juist milde rustgevendheid, waakzaamheid en mentale focus brengen.

Schizandra is echter vooral een beroemd versterkend kruid dat historisch vooral werd gebruikt door vrouwelijke Chinese royalty en Taoïstische yogini's. Het is een van de weinige kruiden die alle drie schatten bevat.

Jing, Qi en Shen

Een goed bruikbare manier om het systeem van de drie schatten Jing, Qi en Shen te begrijpen, is door het leven als een kaars te zien. Jing is de kaars, onze reserve aan levenskracht, brandstof. Jing bepaalt hoe lang we leven, en de kracht van ons leven. Qi is de vlam. Het is de energie verworven door ademhalen en eten. Qi manifesteert zich in onze dagelijkse vitaliteit en onze aangeboren verdedigingskracht. Shen is het licht van de vlam. Het is onze spirit, psyche en onze wijsheid. 

Wanneer Jing, Qi & Shen voldoende zijn gevoed, en met elkaar in harmonie zijn, wacht ons een stralende gezondheid.

Het gerenommeerde Schizandra staat bekend als een 'beauty tonic' en als een jeugdbehoudend kruid. Het wordt dan ook al eeuwenlang gebruikt ter ondersteuning van een zachte, goed gehydrateerde en stralende huid. Het is tevens een uitstekend sexueel tonicum, mits regelmatig gebruikt. Overvloedig veel sexuele lichaamsvochten en sexueel uithoudingsvermogen zijn bij regelmatig gebruik gewaardeerde kwaliteiten. Vrouwen die Taoïstische vrijen praktiseerden ten behoeve van behoud van jeugdigheid en schoonheid, gebruiken allen dagelijks Schizandra.

Ervarenen wijzen erop dat Schizandra de Qi van het vocht in de nieren verhoogd, maar dat in veel groter mate doet met het vocht in de geslachtsorganen. Het vermogen om sexuele vermoeidheid te verlichten is ook bij velen bekend. Schizandra verhoogd ook zowel de stroom van vloeistoffen in, als de gevoeligheid van de vrouwelijke geslachtsorganen. Het verhoogd de genitale warmte en sensatie indien Schizandra enige tijd achtereen wordt gebruikt. De Chinese seksuele klassiekers beschrijven dat continu gebruik, de hoeveelheid 'female elixer' (vaginale afscheiding) gedurende geslachtsgemeenschap zal verhogen. De lustverhogende kwaliteiten van Schizandra tonen zich vooral in combinatie met andere nier versterkende kruiden.

Het veelzijdige Schizandra is ook een van de belangrijkste kruiden in de Chinese kruidengeneeskunde met samentrekkende eigenschappen. Een samentrekkend kruid conserveert vloeistoffen, bouwt ze op. Schizandra, heeft de neiging om seksuele vloeistoffen vast te houden totdat deze geacht worden vrij te komen. Vanwege de vochtopbouwende kwaliteiten wordt Schizandra veelvuldig gebruikt om de huid te verfraaien en ook 'voller' te maken

Dang Gui wortel (Angelica sinensis)
Dang Gui (Angelica sinensis) wordt gebruikt als een prachtig bloedversterkend kruid. Het is ook een belangrijke vitalisator van het bloed en bevordert de circulatie. Daarom is het vooral bekend als een vrouwenkruid. Vrouwen gebruiken het vaak ter ondersteuning van een gezonde menstruatiecyclus.

Goji Bes
Deze heerlijke versterkende bes wordt veel gebruikt als een uitzonderlijk goede versterker van Yin, Jing en het bloed. Regelmatig gebruik ervan bevordert vrolijkheid,  vitaliteit en laat de ogen stralen, een geweldig vrouwenkruid!
 
Codonopsis
Codonopsis is een veel gebruikt krachtige doch mild Qi tonic. Het stimuleert de long- en miltfuncties door Qi aan te vullen en ondersteund de productie van lichaamsvloeistoffen. Codonopsis is ook een uitstekende opbouwer en versterker van bloed, een fijne eigenschap voor vrouwen.

Cynomorium wortel
Cynomorium is een fantastisch versterkend kruid voor de primaire Yang essence. Het biedt krachtige sexuele ondersteuning en stimulatie.

Lees hier meer over Dragon Herbs Magu's Secret!

Bewustzijn magazine

WHC QuattroCardio (3 * 30)

Exclusieve viervoudige formule voor man & vrouw (+35)


WHC QuattroCardio (3 * 30)QuattroCardio is een werkelijk unieke formule die bestaat uit (dagelijks) 2 softgels en 1 pareltablet. Het ondersteunt hart-, hersen- en spierfunctie, gezichtsvermogen, Immuunsysteem en botten.

Wat doen de Omega-3 vetzuren EPA en DHA?

EPA en DHA helpen de goede werking van het hart, gezonde bloeddruk en normal triglyceriden gehalte te behouden bij inname van minstens 250 mg EPA+DHA per dag. DHA helpt hersenfunctie en gezichtsvermogen gezond houden bij inname van minstens 250 mg DHA per dag.

Omega 3 vetzuren

Wat doen de Omega-3 vetzuren EPA en DHA?

EPA en DHA helpen de goede werking van het hart, gezonde bloeddruk en normal triglyceriden gehalte te behouden bij inname van minstens 250 mg EPA+DHA per dag. DHA helpt hersenfunctie en gezichtsvermogen gezond houden bij inname van minstens 250 mg DHA per dag.

Wat doen vitamine K2 en D3?

Vitamine K2 helpt voor het behoud van normale botten, gezond kraakbeen en sterke tanden. Vitamine K2 helpt niet alleen de botten gezond houden, maar draagt ook bij tot een normale bloedstolling. Vitamine K2 in de vorm van MenaQ-7 Crystals is de meest zuivere vorm van natuurlijke MK-7 met zeer hoge biologische beschikbaarheid. QuattroCardio bevat natuurlijke vitamine K2 met meer dan 95% vitamine MK-7.

Vitamine D3 (de zonnevitamine) helpt normale botten en goede werking van immuunsysteem en spieren behouden, en draagt bij tot normale calciumgehalten in het bloed.

Co-enzym Q10 (ubiquinol)

Een krachtig antioxidant, verhoogt de vitaliteit en beschermt tegen ouderdomsverschijnselen.

Het beste van de Omega's

Krachtige en zuivere Omega-3 formule!

Als u op zoek bent naar een goed opneembaar en zuiver visoliesupplement, kies dan voor QuattroCardio®. Dit supplement levert u niet minder dan 460 mg EPA en 380 mg DHA per capsule. Dit is een ideale hoeveelheid om uw Omega-3 gehalte opgenomen via uw voeding (ook uw Omega-3 Index genoemd) boven de aanbevolen 8% te krijgen. Even belangrijk is de manier waarop deze Omega-3’s worden geproduceerd. Bij de productie van de Omega-3’s in QuattroCardio® wordt de zachtste methode gebruikt die momenteel bestaat, koud productieproces via een milieuvriendelijke technologie, die ook alle sporen van zware metalen uit de ruwe visolie verwijdert.

Waarin onderscheidt onze selectie van omega-3’s zich?

  • 90% tot 95% omega-3 per softgel.
  • Koud productieproces via milieuvriendelijke SFE/SFC Technologie.
  • Uit respect voor het milieu gebruikt WHC enkel vissen - zoals ansjovis, makreel - die erkend zijn als niet bedreigde soorten.
  • PCB’s, zware metalen, pesticiden beneden de detectielimiet.
  • Een uitgebalanceerde mix van rozemarijn- en tocoferolextracten, helpt de versheid van elk WHC supplement te behouden.


Co-Enzym Q10 in een gebruiksvriendelijkevorm!

Co-enzyme Q10 komt in twee uitwisselbare vormen voor: ubiquinone en ubiquinol. Ubiquinol is de beste keuze van deze twee vormen. De mate waarin ubiquinone kan omgezet worden in ubiquinol, daalt met de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 35 jaar wordt daarom aangeraden een ubiquinolsupplement in te nemen.

Ubiquinol is een onmiddellijk bruikbare vorm van CoQ10 en moet niet meer omgezet worden. Met QuattroCardio® krijgt u dagelijks 100 mg ubiquinol. In voeding komt ubiquinol voornamelijk voor in ingewanden (bijvoorbeeld in varkenshart, 20 mg/100 g) en in veel minder mate in gevogelte (bijvoorbeeld kippenbil 2 mg/100 g) of vis (bijvoorbeeld forel 1 mg/100 g). Niet meteen grote hoeveelheden. Tot voor kort was het niet mogelijk om Ubiquinol in een stabiele vorm in supplementen te verwerken.

Dat is de reden waarom de meeste supplementen ubiquinone bevatten. Een Japanse firma is erin geslaagd een stabiele vorm van ubiquinol te produceren. Voor QuattroCardio® gebruiken wij enkel deze makkelijk opneembare, originele Japanse capsules.

QuattroCardio stoffen!

 

Vitamine K2 als MK-7, zoals in het traditionele Japanse ontbijt!

Natto? is het hoofdbestanddeel van het traditionele Japanse ontbijt. Het is gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Voor westerlingen is het niet bepaald aantrekkelijk omdat het vrij sterk ruikt en tamelijk kleverig is. Gelukkig is de superieure vorm van vitamine K uit NattÅ? beschikbaar in supplementvorm, namelijk als vitamine K2, meer bepaald het type dat we kennen als menaquinone 7 (MK-7). MK-7 zorgt ervoor dat u normale botten behoudt. QuattroCardio geeft u een dagelijkse dosis van 90 μg MK-7 als MenaQ7 crystals (MK-7 in een zuiverheid van meer dan 95%). 

Vitamine D3: goed fysiologisch werkzaam!

Er zijn twee soorten vitamine D: vitamine D3 (cholecalciferol) en Vitamine D2 (ergocalciferol). D3 zit vooral in vette vis en is identiek aan de Vitamine D die door het lichaam wordt aangemaakt. Dat is de reden waarom vitamine D3 minstens drie keer zo effectief door het lichaam wordt gebruikt dan D2. Vitamine D3 ondersteunt het behoud van normale beenderen en speelt ook een rol bij de normale werking van het immuunsysteem en de instandhouding van de normale spierfunctie. Kortom, QuattroCardio geeft u Omega-3, ubiquinol, MK-7 en vitamine D3 van topkwaliteit. De unieke samenstelling van dit supplement zal uw gezondheid ongetwijfeld ten goede komen en dit aan een heel betaalbare prijs.

Lees hier meer over WHC QuattroCardio!


Aardingsmat Therapeuten met EU aansluitset


Aardingsmat Therapeuten met EU aansluitsetDeze speciale aardingsmat voor therapeuten wordt met een aansluitkabel op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact contact maakt met de aarde. Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.

Deze aardingsmat (60x150cm) is gemaakt van geleidend rubber en is ideaal om op de behandel- of massagetafel te leggen. De zorgnemer wordt dan tijdens de behandeling meteen geaard! Ook is deze aardingsmat heel geschikt om op de vloer te leggen. De therpaeut kan er dan zelf op gaan staan, met blote voeten uiteraard, om zo geaard een cliënt te behandelen.

Een groot voordeel van deze aardingsmat is dat er hiermee een mooi extra onderscheidend vermogen ontstaan voor de praktijk! Masseurs en therapeuten die tijdens hun behandelingen en sessies zijn geaard, zullen merken dat zij veel meer aan kunnen op een dag. Alle verstorende energieën van de zorgnemers zullen met liefde door Moeder Aarde ontvangen worden.
 
Lees hier alles wat je wil weten over Aarden.

Wasvoorschrift

De mat reinigen met een vochtig doekje, eventueel met een mild reinigingsmiddel. De hoes wassen met de hand, vermijd gebruik van bleekmiddel. Drogen aan een waslijn.

Dit product is inclusief

  • Aansluitsnoer 450cm
  • EU Aardingsstekker


Lees hier meer over de Aardingsmat voor Therapeuten!

 

Missie

Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!

Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       https://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld