opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XC

27 april 2014

Een dorpje angst

Er wordt gesproken van een epidemie wanneer het aantal gevallen van griep in een bepaald gebied gedurende een bepaalde periode veel hoger is dan gebruikelijk. Volgens Nivel is dat in Nederland het geval als er gedurende twee weken:

- Meer dan 51 op de 100.000 mensen griep hebben;
- In tweederde van de afgenomen monsters bij mensen met ‘influenza-achtige ziektebeelden’ een influenza-virus aangetroffen wordt.
Ik ben eens gaan rekenen. 23 april 2014 telt Nederland 16.850.225 inwoners. 16.850.225 / 100.000 = 168,5
168,5 * 52 = 8.762.

 

Plat gezegd kondigen we een griepepidemie aan indien in Nederland gedurende 2 weken, 8.762 mensen de griep hebben. Een dorpje.

Deze nieuwsbrief is wat zeewierig. Het is erger dan je zou vermoeden. Ik heb namelijk gespeurd naar het originele recept van The Dutch Weed Burger. Daaruit is uiteindelijk de HeelBewust WeedBurger uit voortgekomen!

En nu we toch ook waterig bezig zijn, ik werd met mijn fijnzinnige neus hardhandig op een recent filmpje van een Unassisted Childbirth (UC) gedrukt. Het filmpje is Nederlands en het is nat, heel erg nat.

Het HeelBewust 2014 Crowdfunding project? Hoe het daarmee staat vraagt u? Nou, die is al lang en breed binnen! ;-)

En de nieuwe Kuvings Wide Mouth slow juicer dan? Loopt als een speer, de eerste enthousiaste reacties van kersverse gebruikers storten zich ook al binnen!

 

Veel leesplezier, natuurlijk!
 

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

 In Nederland gaat niet het meeste geld naar Crowdfunding, maar naar Crownfunding.
 

Nog even, en dan gaan we motorclubs het motorrijden verbieden. Mark my wheels... #vrijheid

Waarom kennen we in Nederland geen afleerplicht? #leerplichtig

Je bent niet wat je eet. Je bent wat je verteert.
- Stefaan de Wever -


Dit jaar of volgend jaar 100 miljard zorgkosten. In 2000 was dat 50 miljard. HOERA, we zijn sindsdien tweemaal zo gezond!!! #kuch

Rechterhand Wilders stapt op. Zo wordt het wel erg lastig om de Hitler groet te maken.

Superfools. #PenW

 


Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!
 

Raw Food Crackers!
 

Indian, Italian, lijnzaad, rozemarijn, zeewier, alle 5 smaken zijn crimineel lekker,! Ja, dat schrijf ik zelf, keizerlijk lekker zelfs. Lees eens mee met de zeeewier variant bijvoorbeeld:

Zeewier zit boordevol mineralen en jodium en het is ook rijk aan chlorofyl. In deze cracker wordt het zilte van zeewier gecombineerd met het frisse van courgette en zongedroogde tomaat. Alle ingrediënten zijn biologisch. Deze Raw Food crackers passen uitstekend in een proteïnerijk en/of koolhydraatarm dieet.

Raw Food Zeewier crackers zijn een zeer gezonde en overheerlijke versnapering!

Het produceren van Raw Food crackers is een langdurig en arbeidsintensief proces. De crackers worden met de hand gemaakt en gedurende ongeveer 24 uur op lage temperatuur (40Cº) gedroogd. Hierdoor blijven de vitaminen, mineralen en de verteringsenzymen grotendeels behouden. De crackers worden handmatig ingepakt en de doosjes handmatig van stickers voorzien. Het gehele productieproces vindt op zo duurzaam mogelijk wijze plaats. 

Prijs: 2,99
Bekijk hier alle Raw Food crackers

 

Chips uit zee!
- krokante, ziltzoute chips van zeewier -

Chips uit zee bevat 65% minder vet en 20% minder calorieën dan gewone aardappelchips.
Kelpwieren uit de oceaan bij Baja California worden gedroogd en fijngemalen tot Kelppoeder. Tarwe, Kelppoeder en zeezout worden vervolgens samengeperst tot een groene zeewierpasta en geëxporteerd naar Europa. Gefrituurd in zonnebloemolie groeit de pasta uit tot knapperige en heerlijke Chips uit zee!

Eet deze heerlijke chips puur, met een druppetje citroen, een dipsaus of gerookte zalm.

 

Kelp (een grote soort bruinwier) bevat buitengewoon veel voedingsstoffen: Calcium, Jodium, IJzer, Natrium, Kalium, Magnesium, Vanadium, polysachariden, eiwitten, vitaminen A en E, gemakkelijk oplosbare voedingsvezels et cetera.Samenstelling Chips uit zee na het frituren
- Tarwe
- Kelpwier (20%)
- Zonnebloemolie (onverzadigde vetzuren)
- Zeezout
- Maizena

Voedingswaarde per 100 gram

Voedingswaarde Gewicht/waarde
Enegrie kCal 433 kCal
Energie kJ 1820 kJ
Koolhydraten 60,8 gram
- waarvan suikers 0,59 gram
Eiwitten 9,8 gram
Vetten 15,5 gram
- verzadigd 1,5 gram
- onverzadigd 13,9 gram
- - enkelvoudig 12,7 gram
- - meervoudig 1,2 gram
Voedingsvezels 5,3 gram
Zout 2,62 gram
- Natrium/Sodium 1,16 gram


Allergenendeclaratie
Bevat tarwegluten, kan sporen van paprika bevatten.

Prijs: € 2,75
Lees hier meer over Chips uit zee!

 

Zeekraalzilt (30 gram)
- gezonde, kruidige & vezelrijke zoutvervanger -

Zeekraalzilt (Salicornia bigelovii) van de Mexicaanse Kwelder (overgangsgebied land en zee), bestaat voor 100% uit biologisch geteelde zeekraal. De teelt vindt plaats in Baja California, Mexico op voormalige landbouwgrond en geïrrigeerd met zuiver zeewater uit de Stille Oceaan. Deze grond is zo sterk verzilt, dat gewone landbouw niet meer mogelijk is. Door de teelt van zeekraal  kon de grond weer tot waarde worden gebracht en werk bieden aan  mensen uit de omgeving. Het transport naar Nederland gaat over zee om zo de ecologische footprint zo veel mogelijk te beperken.


Zeekraalzilt is ideaal voor gebruik bij salade, vis, pizza en vis.

Subtropische zeekraalsoort
Salicornia bigelovii blijkt uitstekend geschikt om te drogen. De plant is robuuster dan de Europese zeekraalsoorten en blijft goed op kleur. Donker en koel bewaard is ze heel lang houdbaar. Zuivere tafelzoutvervanger
Omdat het relatief weinig keukenzout bevat, is Zeekraalzilt een uitstekende zoutvervanger. Het bevat geen enkele toevoeging is is daarm geheel natuurzuiver.

Voedingswaarde
Zeekraal neemt naast zout, vele voedingsstoffen op uit de oceaan en de Kwelderbodem. Zeekraal bevat dan ook vele mineralen en sporenelementen uit zee. De zoute smaak wordt dus niet alleen veroorzaakt door NaCl (keukenzout) maar door zouten zoals kalium- en magnesiumzout en andere minerale verbindingen. Zeekraal is rijk aaNaCl, kalium, magnesium, calcium, ijzer, koper en mangaan. Het is ook een rijke bron van vele andere mineralen, eiwit en voedingsvezel.

Voedingswaarde per 100 gram

Voedingswaarde Gewicht/waarde
Enegrie kCal 132 kCal
Energie kJ 552 kJ
Koolhydraten 2,7 gram
Ruw eiwit 17,6 gram
Vet 1,8 gram
Voedingsvezel 20,8 gram
waarvan suikers 0,8 gram
Zout 32,4 gram
waarvan natrium 12,7 gram

Prijs: 3,75
Lees hier meer over Zeekraalzilt!

 

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld