opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCI

11 mei 2014

Man, man, man, vrouw, vrouw, vrouw! Ja, ik heb gekeken. Er stond immers veel op het spel, een hele liter wijn. Tweede plaats, dus die fles mag ik soldaat gaan maken in het mooie Limburg! De uitslag is helemaal goed zo. Ik vond het wel jammer dat Waylon het beste van zijn stem niet heeft laten horen. Ik had de vers binnengekomen cd van The Common Linnets op staan terwijl ik aan het werk was. Bij de track 'Where Do I Go With Me' keek ik verbaasd op, dat timbre deed mij enigzins aan Roy Orbison denken, oef!

Het is mooi om te zien hoe breed de originele Earthing producten worden omarmd, hoe oprecht blij de mensen zijn met de werkelijk verbluffende resultaten! En wat jammer dat het programma Kassa het weer wist te negeren. Snurken is nu net een klacht die bij iedereen verdwijnt bij geaard slapen, zonder uitzondering. De programmamakers hebben kennelijk zitten slapen.

Gisteren hoorde ik van de importeur een toepassing die ik nog niet kende, het verbaasde mij niets! Masseurs en therapeuten die tijdens hun behandelingen en sessies zijn geaard via de Aardingsmat, zullen merken dat zij veel meer aan kunnen op een dag. Ze zullen veel minder snel leeggezogen worden. De verstorende energieën van de zorgnemers zullen met liefde door Moeder Aarde ontvangen worden. Hoe mooi is dat! De aardingsmat is ook zeer geschikt om (in de lengterichting) op de maasagebank te gebruiken. De zorgnemer wordt dan tijdens de behandeling meteen geaard. Bovendien ontstaat er zo een mooi extra onderscheidend vermogen voor de massagepraktijk!

Hoe kleiner het servies en het bestek, hoe minder we neigen op te scheppen. Dat kan al snel zo'n 30% schelen. Dus, heb je moeite met natuurlijk(er) eten? Verklein dan je servies en je bestek!

Laatste tip: deze Brandnetelhamburger sluit leuk aan bij de eerder alhier geplaatste Zeewierburger. Er is ook wat gemakkelijker aan te komen, en helemaal gratis, ideaal!

Veel leesplezier, natuurlijk!
 

Namasté
Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

Duidende

Europa is een vervelend deindend schip. Als je niet meedoet wordt je ziek.
 

Want alles is gebeurd ná Michael Jackson. Of ervóór

Onkruid is al datgene dat de mens niet kan eten of gebruiken. Er is derhalve vrijwel geen onkruid.

Baardworst.

 


Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!
 

Nature's Design vitaliserend glaswerk! 
 

Er is prachtig gevormd vitaliserend glaswerk binnen. Glazen, flessen en karaffen. En het leeuwendeel heeft een affirmatie meegekregen, in de vorm van de Bloem des Levens, of een symbool in combinatie met krachtige woorden. Alle ontwerpen volgen de Gulden Snede. Op de verschillende productpagina's is alle informatie te vinden. Vanzelfsprekend heb ik het geherstructureerde water direct in het reservoir van de koffiemachine gedaan, heerlijk! Mijn geliefde appel-perensap smaakte direct milder en rijker.
Bekijk hier al het vitaliserend glaswerk

Ik schrijf overigens aan een overzichtsartikel over de verschillende vormen van vitalisatie, het zal een heleboel duidelijkheid scheppen in deze woest stromende materie.

 

Kruidenelixers met fulvine/humuszuren!
 


Maar liefst VIJF splinternieuwe kruidenelixers binnen! Allemaal sterk verbeterde formules van Jan Smit, en aangevuld met humus/fulvinezuren. Erg fijn voor liefhebbers van mannen, vrouwen, paarden, pony's, duiven en andere vogels! Het gaat om onderstaande producten:

- Natuurlijke hersteldrank na de wedvlucht (500ml)
- Kruidenelixer en PrimeFulvic voor gevederde dieren (1 Ltr)
- Kruidenelixer en PrimeFulvic voor paard en pony (1 Ltr)
- Kruidenelixer voor mannen (500ml)
- Kruidenelixer voor Vrouwen (500ml)

En ja, ze ruiken allemaal heerlijk naar de inmiddels zo vertrouwde anijsolie, proost!

 

Energiedingetjes...!

Quantum Pendant!Lees hier meer over deze Quantum hanger
__________________________________________________________________________
Mini-eitjes!Lees hier meer over deze prachtige eitjes
__________________________________________________________________________
Chi-spiraal!Lees hier meer over deze bijzondere Chi-spiraal

 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld