opc_loader

Wensenlijst

HeelBewust Nieuwsbrief XCV

15 juni 2014

De voetbalwedstrijd tegen Spanje was weer een mooie demonstratie van gedachtenkracht en flow. De mens blijkt steeds weer tot zeer grote inspanningen en bijzondere prestaties in staat. Op een goed moment valt alles op zijn plek en ontstaat er iets dat we flow zijn gaan noemen.

Tussen onze oortjes gebeurt veel meer dan wij soms durven te vermoeden. Het resultaat ervan kan verschillende kanten op rollen, afhankelijk van wat wij denken, voelen, ervaren, hebben meegemaakt, wie we om dat moment zijn, de omgevingsenergie et cetera. En hoe beter we gaan begrijpen hoe dat werkt, hoe duidelijker we zien dat het steeds weer vooral de geest is die het lichaam aanstuurt! En die kennis, dat begrip, inzicht, dat weten, is mede bepalend voor ons vertrouwen in ons lichaam, en in het leven. Voor diegenen die al wat bekend zijn met de 5 Biologische wetten van Dr. Hamer zullen deze woorden herkenning brengen. Ik verbaas mij nog steeds dagelijks hoe het allemaal toch weer klopt en in elkaar past!

Veel leesplezier, natuurlijk!

â??Namasté

Rob Greuter

 


Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van
mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!

 

EM-X Gold Anti-oxidanten drank (500ml)
- Neutraliseert schadelijke stoffen en stimuleert het immuunsysteem -

â?? EM-X Gold is een volledig natuurlijke (rood/rose kleurige drank uit Okinawa, Japan. Het wordt gemaakt van gistextracten en melasse gefermenteerd in een mengsel van gierstpigment, koraalkalk, nigari (natuurlijk gewonnen zeezout) en water. Het fermenteren gebeurt met mens- en diervriendelijke microorganismen waaronder melkzuurbacteriën en gisten, de zogenaamde Effectieve Micro-organismen).

EM-X Gold bevat volgens de Japanse overheid geen stoffen die allergieën of allergische reacties kunnen veroorzaken. EM-X Gold is vrijwel neutraal van smaak en vrij van neveneffecten.

Fijn!
Een van de bijzonderste eigenschappen van EM-X Gold is zijn fijnheid. Water bestaat vele clusters van H2O moleculen. Hoe kleiner deze clusters zijn, hoe sneller en gemakkelijker het lichaam ze kan opnemen. Door de fijnheid van EM-X Gold kunnen de anti-oxidanten, de bio-actieve stoffen, mineralen en de spoorelementen die het bevat, snel en optimaal door het lichaam opgenomen worden. Flavonoïden, ubiquinone, vitamine E en lycopenen behoren tot de belangrijkste anti-oxidanten in EM-X Gold. Daarenboven bevat EM-X ook bio-actieve stoffen en meer dan 40 verschillende spoorelementen (mineralen) in kleine hoeveelheden.

Nieuwe ingrediënten in EM-X Gold
Calciumcarbonaat is een van de nieuwe ingrediënten ter verbetering van EM-X Gold . Een sleutelwaarde van calciumcarbonaat is dat het mineralen in geïoniseerde vorm bevat. Daardoor wordt het calciumcarbonaat hoog biologisch beschikbaar. Calciumcarbonaat is een van de weinige calciumproducten die zonder omzetting door het lichaam worden opgenomen.

Het tweede nieuwe ingrediënt is Nigari, een zeewaterextract. Het wordt al duizenden jaren toegepast in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM). Nigari bevat vele essentiële spoorelementen zoals borium, chroom, jodium, kobalt, mangaan, koper, ijzer, molybdeen, selenium, silicium, vanadium en zink.

EM-X Gold bevat ook gistextract, een rijke bron van B vitaminen (behalve B12).  Gist bevat ook het belangijke spoorelement chroom. Dit gistextract is ook rijk aan de mineralen mangaan, koper, vanadium, molybdeen en lithium.

Het laatste belangrijke ingrediënt in EM-X Gold melasse. Het is rijk  aan vele mineralen en sporenelementen waaronder (maar niet beperkt to)t calcium, magnesium, koper, mangaan, ijzer, kalium, vitamine B6 en selenium.

_________________________________________________________________________
Alles is energie
EM-X Gold is gesteriliseerd en bevat daardoor geen levende micro-organismen. Vanzelfsprekend wel de waardevolle informatie ervan! Alles is energie, informatie. Alles resoneert immers, heeft een eigen trilling, frequentie. Dus ook alles dat EM gefermenteerd is. De informatie (trillingen) van de Effectieve Micro-organismen is na de fermentatie opgeslagen in het totale EM-X Gold product.

Prof. Teruo Higa
EM-X Gold is het geesteskind van Prof. Teruo Higa (Universiteit van Ryukyus, Okinawa). Het bestaat uit producten van Effectieve Micro-organismen. Het heeft 19 jaar geduurd om een filter te ontwikkelen voor juist deze opbouwende micro-organismen. Hij wilde het zeer nadelige en overmatige gebruik 'geneesmiddelen' helpen terugdringen en een mens-, dier- en milieuvriendelijk alternatief ontwikkelen. 

Lees hier meer over EM-X Gold!
 Krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten!

 

Dragon Herbs Golden Air (100 vegacaps)
- Pure ademhalingskracht!  -

Golden Air is een kruidenformule die is ontworpen om de luchtwegen en zijn structuren en functies te ondersteunen. Deze formule komt overigens ook de huid ten goede. Het helpt om een gladde en stralend gezonde huid te realiseren. Deze formule bevat vele krachtige versterkende kruiden die bouwen aan de algemene gezondheid, maar met name het immuunsysteem en de Qi producerende systemen ondersteunen. Golden Air is een prachtige kruidenformule!

Kwaliteitskruiden!
De Golden Air formule is gemaakt van de hoogste kwaliteit kruiden. De allerbeste, Astragalus, Codonopsis, Rhodiola en Schizandra zorgen samen met de mooiste Amerikaanse Ginseng en Ophiopogon voor een zeer effectieve kruidenformule! Golden Air kan langdurig gebruikt worden.

Traditionele functies
Versterkt Qi en Yin, ondersteuning van alle longfuncties en de vochthuishouding van de longen.


Lees hier meer over Dragon Herbs Golden Air!

__________________________________________________________________________

Dragon Herbs He Shou Wu
(100 vegacaps)

- De magie van stimuleren én kalmeren! -

He Shou Wu (Engelstalig uitgesproken als huh (kort) show woo) is een van de meest polulaire en gewaardeerde versterkende kruiden binnen de Aziatische kruidengeneeskunde. He Shou Wu is de voorbereide knobbelige wortel van de plant Polygonum multiflorum. Deze plant groeit in de bergen van Midden-en Zuid-China. Het deelt de positie als de primaire essentie (Jing) tonic van de Chinese kruidengeneeskunde met de Goji bessen.

Vanwege haar vermogen om enorme hoeveelheden Qi in de wortel te verzamelen, kan dit kruid de menselijke en dierlijke organen versterken en het bloed voeden en versterken.
SuperOxide Dismutase 
He Shou Wu bevat ook krachtige anti-oxidanten en anti-oxidant potentiërende moleculen. He Shou Wu ondersteunt ook nog eens het aangeboren vermogen om superoxide (het zeer reactieve vrije radicalen) op efficiënte wijze uit het lichaam te verwijderen. Vrije radicalen worden doorlopend geproduceerd, als vast onderdeel van levende processen. Onze gezondheid is afhankelijk van het vermogen deze steeds weer op te ruimen. De ondersteuning hiervoor komt voornamelijk uit de voeding en de kruiden die we tot ons nemen. He Shou Wu heeft een krachtige SOD (SuperOxide Dismutase) genererende capaciteit.   

Functionele reserves

He Shou Wu is onovertroffen in zijn vermogen om diepe, primordiale energie (Jing essence) te leveren aan de lichaamscellen via het nierenstelsel, zoals beschreven in de Chinese gezondheidsfilosofie. Het ondersteunt de menselijke ‘functionele reserves.). He Shou Wu wordt in de Chinese kruidengeneeskunde veel gebruikt als een versterkend kruid voor de lever en de nieren, om gezond ouder worden te bevorderen. Door Jing (vitale essentie) te versterken, voedt het ons bloed, waardoor weer spieren, pezen en botten versterkt.

Traditionele functies
Versterking van de nierfuncties. Jing regelt de functies van de bijnierschors. 

Lees hier meer over Dragon Herbs He Shou Wu!


__________________________________________________________________________

Dragon Herbs Liver Tonic 
(100 vegacaps)


Liver Tonic is een ‘superpil’ formule. Het bevat 6 van de grootste versterkende kruiden uit de Chinese kruidengeneeskunde. Alle zes kruiden worden beschouwd als volledig veilig. Deze kruiden ondersteunen het natuurlijke vermogen van het lichaam om de leverfuncties te reguleren, terwijl tevens de conditie van het leverweefsel wordt ondersteunt. Deze zes mooie kruiden hebben ook generieke adatogene invloeden op het lichaam. Daarom kan deze Liver Tonic formule zowel als een lever tonic als een algemeen tonic gebruikt worden, gedurende langere tijd.

Traditionele functies
Versterking van de leverfuncties en generiek adaptogeen.  


Lees hier meer over Dragon Herbs Liver Tonic!
__________________________________________________________________________

Dragon Herbs Cordyceps 
Mycelium (100 vegacaps)

De Cordyceps paddenstoel is een van de supersterren van het Chinese systeem der versterkende kruiden (tonic herbs). Het is een vreemde paddenstoel die in de Himalaya gebergten op zeer grote hoogte groeit. Het is een extreem effectieve en krachtige verboden te benoemen ondersteuner die zich gemakkelijk kan meten met Wilde Ginseng, Reishi en Sika Deer Antler. Cordyceps is kostbaar vanwege zijn zeldzaamheid, hoge potentie en grote mate van dierbaarheid, hij is zeer geliefd.

Remember Ron Teeguarden’s First Rule of Tonic Herbalism, Compliance. If you don’t take the herbs, they won’t work!

Cordyceps Mycelium wordt beschouwd als een primaire Yang essentie, een krachtige Jing versterker. Het heeft vooral bekendheid als een levenskracht versterkend kruid, bouwt seksuele, fysieke en mentale energie op en ondersteund het immuunsysteem.

Cordyceps mycelium wordt gebruikt ter versterking van lichaam en geest op een fundamenteel niveau. Het is in staat om de primaire levenskrachten te vergroten. Omdat het zowel Yin als Yang bevat, kan het veilig door iedereen gebruikt worden, ook gedurende langere tijd. Het vult Yin Jing, waardoor het de diepliggende energie hersteld. Energie die is opgebruikt als gevolg van aanpassingen vanuit overmatige inspanningen en verboden te benoemen zaken. Het is ook zeer geschikt gebleken voor sporters en atleten!

Cordyceps mycelium wordt ook veel gebruikt voor versterking van de primaire nierfuncties (waaronder de seksuele functies, intellect, structurele integriteit en het zelfherstellend vermogen). Het is dan ook een krachtige Yang versterker. Als seksueel versterkend kruid wordt Cordyceps als een van de beste beschouwd.

De allerbeste kwaliteit!
Niet alle gekweekte Cordyceps zijn hetzelfde. Een aantal fabrikanten produceren Cordyceps mycelium, maar het verkregen eindproduct kan sterk variëren. Dragon Herbs heeft alle mogelijkheden diepgaand bestudeerd, en op basis daarvan de hoogst beschikbare kwaliteit Cordyceps mycelium in huis gehaald.

Traditionele functies
Voedt Jing (zowel Yin en Yang), versterkt de nieren, longen en Qi.


Lees hier meer over Dragon Herbs Cordyceps Mycelium!
 

Holzer's Permacultuur
- Een praktijkgids voor moestuinen, boomgaarden en het boerenbedrijf -
 

Toen Sepp Holzer begon te boeren kwam hij net van de landbouwschool. Al gauw moest hij concluderen dat hij alles wat hij had geleerd, weer moest vergeten. Hij begon zijn bedrijf in harmonie met de natuur te beheren. In zijn ervaring leidt alleen die benadering tot een gezonde planten- en dierenwereld. Waar zijn buren het hoofd niet boven water hielden, creëerde Holzer een waar paradijs. Nu wil iedereen weten 'hoe hij het doet'. De meest voorkomende vragen beantwoordt hij in dit boek.

Sepp Holzer brengt hier de waardevolle kennis samen van een leven lang observeren en experimenteren. Wie het leest zal popelen om zelf aan de slag te gaan. Permacultuur werkt niet tegen de natuur in, maar met haar samen. Sepp Holzer's gevecht met het gevestigde landbouwsysteem bezorgde hem in Oostenrijk de naam 'boerenrebel'. Hij geeft wereldwijd lezingen en advies. Over hem is de film 'Der Agrar-Rebell' gemaakt.

'Ik putte ook altijd kracht uit de natuur: wanneer ik weer eens in de clinch lag met de autoriteiten, zwierf ik urenlang over mijn land, terwijl ik zaad verzamelde en op andere plekken verspreidde. Ook haalde ik nieuwe energie uit het observeren van mijn dieren en planten.'

Lees hier meer over dit fantastische boek!

 

EM Bokashi starter set (2 Bokashi emmers + 2 kg Bokashi starter)
- Fermenteren zonder rotting en nare geuren! -

De EM Bokashi starters set bevat twee Bokashi keukenemmers en 2 kg Bokashi starter. De twee Bokashi keukenemmers gebruik je om na elkaar het keukenafval te fermenteren. Zodra een emmer is gevuld, moet hi 1-2 weken weggezet te worden om de micro-organismen de tijd te geven het keukenafval verder te fermenteren. Gedurende deze tijd kan je de tweede Bokashi keukenemmer gebruiken. De eerste keukenemmer kan na de genoemde 1-2 weken in de tuin geleegd worden. Dan schoonmaken en weer in de keuken plaatsen.

Lees hier over De Kracht van EM!

Belangrijk voor succesvol gebruik
Het keukenafval klein snijden, steeds goed aandrukken en regelmatig en volledig aftappen.

Wat is Bokashi?
Bokashi is het Japanse begrip voor 'goed gefermenteerd organisch materiaal'. Het is een natuurlijke manier om al je organische resten om te zetten tot een zeer rijke bodemverbeteraar.

- Bij een goede fermentatie krijgen rotting en stank geen kans! - 

Bokashi is het resultaat van fermentatie! Fermentatie is een eeuwenoude techniek die ervoor zorgt dat goede micro-organismen zich vermeerderen, zoals bijvoorbeeld bij het maken van bier, wijn en zuurkool het geval is. Door de toevoeging van de Bokashi starter (bevat Effectieve-micro-organismen) en het zoveel mogelijk anaeroob verwerken van de voedselresten, wordt op een efficiente wijze een prachtige en niet onwelriekende bodemverbeteraar geproduceert!

De voordelen van werken met Boskashi
- Iedereen kan het!
- Geen geurhinder, Bokashi stinkt niet!
- Nauwelijks CO2 uitstoot!
- Natuurlijke receycling van het eigen afval.
- Ecologische omzetting volgens een volledig natuurlijk proces.
- Levert uitstekende bodemverbeteraar op, rijk aan voedingsstoffen en goede micro-organismen!


Lees hier meer over deze Bokashi set!
__________________________________________________________________________

Wipe & Clean Neutraal BIB (2 liter)
- Maakt natuurlijk schoon, gemakkelijker schoon, beter schoon, en houd langer schoon! -


Wipe & Clean is een 100% natuurlijk reinigingsmiddel van Effectieve Micro-organismen (EM). In en rond ons huis leven miljarden bacteriën. Voor een aangenaam leefmilieu en een gezond huis is het belangrijk dat de goede bacteriën in de meerderheid zijn. Dit kan met Wipe & Clean! De Effectieve Micro-organismen zorgen voor die evenwichtige balans in huis. Het zijn goede bacteriën, onmisbaar voor een gezonde leefomgeving.

Wipe & Clean ontstaat door het fermenteren van een voedingsbron met Effectieve Micro-organismen. Fermentatie is een eeuwenoude techniek die ervoor zorgt dat goede micro-organismen zich vermeerderen, zoals bijvoorbeeld bij het maken van bier, wijn en zuurkool het geval is. De organische zuren die hierbij worden geproduceerd (pH 2,9) nemen het vuil weg en worden vervolgens door de micro-organismen in Wipe & Clean verteerd. Hierdoor ontstaat een zuiver en fris klimaat.

Milieuvriendelijk!
Wipe & Clean bevat geen zeep en hoeft daarom niet meer in het milieu te worden afgebroken. Wipe & Clean zet haar zuiverende werking voort in het afvalwater!

Wipe & Clean, een natuurtalent in reinigen!

Vele toepassingen!
Wipe & Clean is een algemeen doch zeer effectief schoonmaakmiddel en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het aantal toepassingen is groot, enkele voorbeelden:
- aanrechtblad
- auto
- badkamer
- fiets
- gedeeltelijke vervanger van waspoeder/wasmiddel
- geuren (bestrijdt onaangename geuren in afvoerputjes en toilet)
- glansmiddel in vaatwas
- kozijnen
- ramen
- spiegels
- sieraden
- toilet
- (tuin)meubelen
- vaatwas (in combinatie met een ecologische detergent)
- wandtegels
- vloeren (glad)

Je zult zien dat het schoonmaken gemakkelijker wordt, het resultaat beter en het zal langer schoon blijven! WIpe & Clean heeft namelijk ook een vuilafstotende werking. Dat merk je vooral goed na het schoonmaken van beeldschermen, ramen en spiegels! 


Lees hier meer over de Wipe & Clean producten!
__________________________________________________________________________

EM Bokashi Vijverballen
(4 stuks)

- herstel watermilieu, helder water, verhoogde biodiversiteit -

EM Bokashi vijverballen, of kleiballen zijn bedoeld om (vijver)water schoon te maken en te houden. De EM Bokashi vijverballen verbeteren het watermilieu. Algen komen niet terug of verdwijnen en het water wordt weer helder. Ook waterplanten zullen weer floreren. Vissen, kikkers en ander waterleven gedijden uitstekend in vijvers die behandeld zijn met de EM Bokashi vijverballen, de biodiversiteit van de vijver zal flink toenemen!


Werking
De Bokashi vijverballen werp je eenvoudigweg in de vijver, ze zinken dan naar de bodem. Op de bodem zullen ze langzaam uiteen vallen en het slib gaan verteren. De in de klei aanwezige Effectieve Micro-organismen (EM) gaan zich verspreiden in de bodem en in het water en brengen in enkele weken tot maanden tijd een prachtig natuurlijk evenwicht terug in het (vijver)water. Deze Bokashi vijverballen zijn EM-gefermenteerd en herstellen de balans van een goede microbiële diversiteit in het vijverwater.


Lees hier meer over deze wonderlijke vijverballen!
 


Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

Phone:         +31 (0) 316 842 769
iPhone:        +31 (0) 642 994 326
Email:           info@www.heelbewust.com
Facebook:    http://www.facebook.com/HeelBewust
Twitter:         http://twitter.com/HeelBewust
Website:       http://www.heelbewust.com

HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld