opc_loader

Wensenlijst

Yoni-ei Picasso Jaspis

34,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving

Yoni-ei Picasso Jaspis

Prachtig Picasso Jaspis Yoni-ei voor tantrische en natuurgeneeskundige toepassingen!

Met dit relatief kleine Picasso Jaspis-ei kunnen vrouwen op eenvoudige wijze werken aan de versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren. Dit ei bezit vanzelfsprekend de krachtige energetisch eigenschappen van Picasso Jaspis. Dit ei is kleiner dan een gemiddeld kippenei en is in de lengte doorboord (Ø 2mm) zodat er een koordje doorheen gehaald kan worden. Wij adviseren u om hiervoor flosdraad (geen mint!) te gebruiken en deze telkens na gebruik te vervangen in verband met de hygiëne. Dit Yoni-ei wordt geleverd in een handig opbergdoosje.

Extra informatie

Dit bijzondere Picasso Jaspis-ei is ook bekend als Yoni-ei, Yoni-egg, Energie-ei of Tantrisch-ei. Jaspis Picasso behoort tot de kwartssoorten en is divers gekleurd en getekend. De steen is niet doorschijnend en heeft een glasachtige, soms vetachtige glans.

Meer over Picasso Jaspis

Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens volledig voor te gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen. Jaspis Picasso helpt extra bij het vinden van essentie en dicht bij jezelf te blijven.

Afmetingen

 • Lengte: ± 49mm
 • Breedte: ± 35mm
 • Het gewicht varieert van 85-97 gram

De positieve invloeden van regelmatige oefeningen met dit ei!

 • Versterkt het gevoel van kracht.
 • Verbetert de doorbloeding en energetische stroming van de baarmoeder.
 • Helpt bij het vasthouden van energie.
 • Geeft versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren.
 • Geeft enige preventieve werking ten aanzien van orgaanverzakking.
 • Helpt bij de aanpak van blaasincontinentie.
 • Versterkt het orgastisch vermogen.
 • Versterkt het voelen en doorstroming van de vrouwelijke energieën.

Gebruiksinstructie

​Lees hier de actuele gebruiksinstructie.

Bijzonderheden

Dit Yoni-ei is niet geschikt voor oraal gebruik. Vóór gebruik op lichaamstemperatuur brengen, bijvoorbeeld met behulp van lauw water. 

Reiniging

Indien nodig of gewenst kan het Yoni-ei eenvoudig gereinigd worden met een natuurlijk en biologisch reinigingsproduct. Dus meukvrij en zonder bijtende stoffen. Het mooiste en voordeligste reinigingsproduct hiervoor is Wipe & Clean, op basis van Effectieve Micro-organismen. Dit Yoni-ei ter reiniging beslist niet koken!

Opladen

Het is aan te bevelen om dit Yoni-ei tenminste ieder seizoen op te laden onder de volle maan, al of niet achter glas (ter bescherming van weersinvloeden).

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items