opc_loader

Wensenlijst

Yoni-ei-Obsidiaan

34,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  29  items
Beschrijving

Yoni-ei Obsidiaan

Prachtig Obsidiaan ei voor tantrische en natuurgeneeskundige toepassingen!

Met dit relatief kleine Obsidiaan-ei kunnen vrouwen op eenvoudige wijze werken aan de versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren. Dit ei van Obsidiaan bezit vanzelfsprekend de krachtige energetisch eigenschappen van Obsidiaan. Dit ei is kleiner dan een gemiddeld kippenei en is in de lengte doorboord (Ø 2mm) zodat er een koordje doorheen gehaald kan worden. Wij adviseren u om hiervoor flosdraad (geen mint!) te gebruiken en deze telkens na gebruik te vervangen in verband met de hygiëne.

Dit Yoni-ei wordt geleverd in een handig opbergdoosje!

Extra informatie

Dit bijzondere Obsidiaan-ei is ook bekend als Yoni-ei, Yoni-egg, Energie-ei of Tantrisc- ei. Obsidiaan is ontstaan uit snel afgekoeld lava, het wordt gevonden in vulkanische gebieden. Het is een opaak zwarte, glasachtige steen soms ook met kleine grijze, rode of witte vlekken.

Meer over Obsidiaan

Obsidiaan is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert  ontwikkeling door inzicht en het opruimen van verstorende herinneringen uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern van vooral verdrongen ervaringen en emoties naar boven. De steen werkt daardoor als een spiegel, bij het helpen ontdekken van wie men is, inclusief de donkere kanten. De kracht bij helpen trauma te verwerken is echt heel sterk. Het is een energie bedoeld voor vrouwen die dan ook echt toe zijn aan die fase.

Obsidiaan vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken, door de heftige emoties en inzichten die naar boven kunnen komen, wordt hooggevoelige mensen aangeraden om deze steen enkel onder begeleiding van een ervaren therapeut te gebruiken. Obsidiaan vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (bijvoorbeeld verstorende straling van wateraders). Lichamelijk werkt de steen krampopheffend, ontgiftend, pijnstillend, stimuleert het de spijsvertering, werking van de zintuigen en verbetert het de doorbloeding. Obsidiaan kan daardoor verwarmend werken bij chronisch koude handen en/of voeten. Doordat Obsidiaan zo krachtig negatieve energieën opneemt, is het aan te raden om de steen na gebruik onder stromend water te reinigen.

Afmetingen en gewicht

 • Lengte: 46-47mm
 • Breedte: 33-34mm
 • Gewicht: 66,4-66,7 gram

De positieve invloed van regelmatige oefeningen met dit Yoni-ei!

 • Versterkt het gevoel van kracht.
 • Verbetert de doorbloeding en energetische stroming van de baarmoeder.
 • Helpt bij het vasthouden van energie.
 • Geeft versteviging van de vagina- en bekkenbodemspieren.
 • Geeft enige preventieve werking ten aanzien van orgaanverzakking.
 • Helpt bij de aanpak van blaasincontinentie.
 • Versterkt het orgastisch vermogen.
 • Versterkt het voelen en doorstroming van de vrouwelijke energieën.

Gebruiksinstructie

​Lees hier de actuele gebruiksinstructie.

Bijzonderheden

Dit Yoni-ei is niet geschikt voor oraal gebruik. Vóór gebruik op lichaamstemperatuur brengen, bijvoorbeeld met behulp van lauw water. Obsidiaan is zeer krachtig, wees er voorzichtig mee!

Reiniging

Indien nodig of gewenst kan het Yoni-ei eenvoudig gereinigd worden met een natuurlijk en biologisch reinigingsproduct. Dus meukvrij en zonder bijtende stoffen. Het mooiste en voordeligste reinigingsproduct hiervoor is Wipe & Clean, op basis van Effectieve Micro-organismen. Dit Yoni-ei ter reiniging beslist niet koken!

Opladen

Het is aan te bevelen om dit Yoni-ei tenminste ieder seizoen op te laden onder de volle maan, al of niet achter glas (ter bescherming van weersinvloeden).

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items