opc_loader

Wensenlijst

Bio Aloe vera-olie

12,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Biologische Aloe vera-olie (Aloe Barbadensis)

100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerde Aloe vera-olie!

Physalis bio Aloe vera-olie is een zeer mild lichtgeel oliemaceraat van het binnenste van Aloe vera bladeren. Aloe vera-olie heeft uitstekende hydraterende, kalmerende en herstellende eigenschappen dankzij de krachtige polysachariden uit Aloe vera. Bovendien stimuleren deze prachtstofjes huidvernieuwing en maken van Aloe vera-olie een bijzonder geschikte huidolie voor veelzijdig en dagelijks gebruik!

Aloe vera-olie is hydraterend en herstellend voor de huid, inclusief de geïrriteerde en beschadigde huid.

Extra informatie

Miron violet glass

De verpakking (fles) is energetiserend violet glass. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen, het werkt als volgt: Het violet-glass berust op het principe dat de moleculestructuur van een substantie permanent gestimuleerd en opgeladen wordt. Dit gebeurt door de doorlatigheid in het UV bereik (stimulerend) en in het infrarood bereik (opladend). UV-licht heeft een ongunstige invloed op ongewenste organismen. Violet-glass maakt het mogelijk het onzichtbare ultraviolette licht en het zichtbare violette licht (ca.380-420 h m 25%) gezamenlijk met het infrarood licht (ca. 730-1050 h m 45%) in het glas toe te laten. Gelijktijdig wordt het zichtbare licht van de zon (rood, blauw, geel groen) geblokkeerd.

Physalis plantaardige oliën

Physalis biologische plantaardige oliën worden verkregen door eerste koude persing van zaden en noten. Zo behouden ze al hun waardevolle essentiële vetzuren, vitamines en antioxidanten. Physalis plantaardige oliën zijn 100% puur, natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Enkel natuurlijke vitamine E en rozemarijnextract worden toegevoegd om oxidatie van de olie tegen te gaan. Exclusieve 100% recyclebare Miron flesjes gemaakt uit violet glas zorgen voor een optimale bewaring van de olie. De oliën zijn gecertificeerd door BE-BIO-02.

Plantaardige oliën worden al eeuwenlang gebruikt om de gezondheid te bevorderen en om huid en haar te verzorgen. Essentiële vetzuren (Omega 3, 5, 6, 7, 9) houden de huid soepel en jong. Ze hydrateren en voeden de huid en zijn bijzonder geschikt voor droge, gevoelige en onder andere door de zon beschadigde huid.

Plantaardige oliën samen met essentiële oliën

Plantaardige oliën zijn bij uitstek geschikt om als drager voor essentiële oliën te dienen. Essentiële oliën (etherische of aromatische oliën) zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten, zaden en noten. Het zijn natuurlijke, uiterst krachtige stoffen die talloze cosmetische en gezondheidstoepassingen kennen.

Natuurgeneeskundige toepassingen

Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen.


Inhoud

100ml

Verpakking

Miron violet glass

Ingrediënten

Helianthus Annuus zaadolie*, Aloe Barbadensis bladextract*, Rosmarinus Officinalis bladextraxt*, Tocopherol.
*biologische teelt

Gebruik

Deze Aloe vera-olie is geschikt voor gebruik als massageolie, lichaamsolie of gelaatsolie, desgewenst vermengd met Physalis essentiële oliën. Plantaardige olie liever niet verwarmen!

Geschiktheid

Physalis bio Aloe vera-olie is geschikt voor uitwendig gebruik.

Aanbevolen verdunningen

In functie van het doel en van de gebruikte essentiële oliën worden onderstaande verdunningen aanbevolen:

  • Lichaamsmassage: 2,5 à 5% essentiële olie of 5 à 10 druppels per 10ml plantaardige olie
  • Gezichtsolie: 1% essentiële olie of 2 druppels per 10ml plantaardige olie
  • Aromatisch bad: 3 à 5% essentiële olie of 6 à 10 druppels per 10ml plantaardige olie
  • Lokaal gebruik: voor bepaalde toepassingen worden veel hogere concentraties toegepast (> 20%), bijvoorbeeld bij problemen met spieren en gewrichten.

Bewaren

Afgesloten, donker, droog, koel (liefst kelderkoel) en buiten bereik van direct zonlicht, dieren en kinderen. Na opening 6 maanden houdbaar.


Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items