opc_loader

Wensenlijst

Kanteen Insulated

31,95

Volume en kleur


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Kanteen Insulated Thermosfles

Kanteen thermosflessen! Volledig vrij van BPA en weekmakers, bijzonder duurzaam!

Deze sexy Kanteen Insulated (thermosflessen) zijn licht in gewicht, duurzaam en meukvrij. Al deze mooierds worden standaard geleverd met een Loop Cap. De Kanteen Insulated isoleert warme en koude dranken en voedingswaren tot 6 uur en isoleert ijsdranken tot 24 uur! Deze fijne en duurzame fles kan gebruikt worden als thermosfles, drinkbeker en geïsoleerde container voor voedselwaren, wees creatief!

6 hours HOT 24 hours ICED!

Extra informatie

Klean Kanteen thermosflessen zijn volledig vrij van BPA en weekmakers en bijzonder duurzaam door de lange levensduur! Bovendien helpen deze flessen mee om de enorme plastic afvalberg te verkleinen!!

The Message is the Bottle!

Eigenschappen Kanteen Insulated!

 • Grote opening (54mm)
 • Isoleert warme en koude dranken en voedingswaren tot 6 uur.
 • Isoleert ijsdranken tot 24 uur.
 • Gemaakt van 18/8, food-grade roestvrijstaal (RVS), geen coatings!
 • Geheel vrij van BPA, Ftalaten, lood en andere gifstoffen.
 • Geen toevoeging en nahangen van nare geuren en bijsmaken.
 • Interne RVS schroefdraad.
 • Smalle flesbodem (12, 16, 18 & 27oz) past in meeste cup holders.
 • Door afgeronde vormen en het gladde oppervlak blijven virussen, bacteriën en vuil niet plakken na afwassen. Heel gemakkelijk met de hand te reinigen.
 • Vaatwasser bestendig (behalve Stainless Bamboe dop).
 • 100% receyclebaar.

Eenvoudig en hygiënisch reinigen!

Door de grote opening en lange nek zijn de drinkflessen snel en goed te reinigen, ook met een afwasborstel. Door afgeronde vormen en het gladde oppervlak blijven virussen, bacteriën en vuil niet plakken na reiniging. Gemakkelijk en veilig handmatig afwassen dus, de ongekleurde flessen kunnen zelfs in de vaatwasser, net als de meeste doppen.

Handgemaakt, ontworpen voor levenslang gebruik!

Iedere Klean Kanteen fles en beker is handgemaakt en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het materiaal is van de allerhoogste RVS kwaliteit en zal vrij blijven van roest en vlekken. De wanden zijn dikker dan die van andere –copycat– merken. De dikte is een diepgaand onderzochte balans tussen gewicht en duurzaamheid, de flessen enbekers zullen niet snel deuken oplopen. Als je er zorgvuldig mee omgaat zal het letterlijk een leven lang meegaan.

Beschikbare Caps

 • Stainless Loop Cap for Kanteen Wide & Insulated
 • Stainless Flip D-Ring cap for Kanteen Wide & Insulated
 • Café cap for Kanteen for Kanteen Wide & Insulated

Zie Klean Kanteen Accessoires  


Kassa consumententest (14 november 2015)

Reactie Klean Kanteen
Klean Kanteen heeft de Insulated Wide Mouth thermosfles in het assortiment opgenomen vanwege de grote vraag van consumenten naar een thermosfles met een brede opening. Een fles die makkelijk en goed te reinigen is en waarbij de de inhoud (koffie, thee, soep, ijswater, et cetera) niet in aanraking komt met plastic. Dus uitsluitend gifvrij roestvrij staal aan de binnenzijde. Goed schoonmaken van de fles en geen plastic smaak aan koffie/thee of water is voor veel mensen net zo belangrijk, zo niet belangrijker dan de isolatiewaarde van de fles. Het oordeel van Kassa 'niet goed' vinden wij dan ook onterecht aangezien dit oordeel uitsluitend gebaseerd is op de duur van de isolatie.

Wij zijn er ons van bewust dat de brede opening en de RVS binnenzijde van de afsluitdop, niet ten goede komt aan de isolatiewaarde. Echter voor de doelgroep die Klean Kanteen bedient met deze thermosfles (bijvoorbeeld forenzen) is een isolatiewaarde van 6 uur veelal ruim voldoende, aangezien zij de inhoud binnen die tijd nuttigen. En voor deze doelgroep is het eenvoudig (dagelijks) reinigen van de fles, de kwaliteit en duurzaamheid een belangrijke reden om voor de Insulated Wide Mouth thermosfles van Klean Kanteen te kiezen.

In de Kassa consumententest is alleen gekeken naar de isolatiewaarde van de flessen. En niet naar de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen of het gemak van het schoonmaken en het achterblijven van geuren en smaken in de fles. Een thermosfles is maatwerk en kwaliteit omvat meer dan alleen de isolatiewaarde.

Wanneer isolatiewaarde belangrijker is dan de andere argumenten kan de consument kiezen voor de Klean Kanteen Insulated Classic fles. Aangezien deze fles een aanzienlijk betere isolatie waarde heeft (12 uur) dan de Insulated Wide Mouth (6 uur) die nu getest is. De Insulated Classic heeft echter een kleinere opening en geen RVS binnenzijde van de dop. Voor deze test was het beter en logischer geweest als Kassa de Klean Kanteen Insulated Classic had getest. 


Specificaties

Gewicht 248 gram (16oz)
Inhoud 473ml (16oz) / 591ml (20oz)
Hoogte x Diameter 184mm x 75mm / 222mm x 75mm
Diameter flesmond 54mm
Standaard meegeleverde dop Loop cap for Wide & Insulated
Materiaal 18/8, food-grade roestvrij staal (RVS)

Over Klean Kanteen

Klean Kanteen is gestart vanuit een missie. Het bieden van een 100% veilig alternatief voor de giftige kunststof en coated aluminium drinkflessen en bekers. Kanteen wilde een duurzaam product ontwikkelen, een herbruikbare drinkfles met een lange levensduur die geheel vrij is van BPA, Ftalaten en andere gifstoffen. Klean Kanteen betrad de markt als eerste met een gifvrije roestvrijstalen drinkfles die bovendien bijzonder duurzaam, mooi en handig is. Het assortiment bestaat inmiddels uit een kleurrijke serie drinkflessen, bekers en thermosflessen voor persoonlijk gebruik door iedereen. Van baby tot scholier, van arbeider tot topsporter. Klean Kanteen voor thuis, op school, op het werk, tijdens sport of yoga en vooral onderweg natuurlijk!

Veilig en duurzaam: 18/8 food-grade roestvrijstaal

Kanteen kiest voor 18/8 food-grade roestvrijstaal in plaats van kuntstoffen en aluminium omdat RVS veilig en geheel vrij van toxines is. RVS wordt gemaakt van verschillende elementen en mineralen, sommigen hiervan zoals ijzer zijn zelfs aanbevolen door de FDA. Magnesium en chroom zijn stoffen die we niet voor niets vaak zien in voedingssupplementen.

Omdat RVS intrinsiek veilig is zijn toxische coatings overbodig. Bijkomend voordeel hiervan is dat er geen geuren en smaken aan de vloeistof worden doorgegeven en de flessen en bekers heel goed en gemakkelijk zijn te reinigen. RVS wordt overigens op grote schaal gebruikt in de werelden van brouwerijen, wijnmakerijen en in de voedingsindustrie. RVS is ook daar de logische keuze, het houdt geen geuren en smaken vast en voegt deze niet toe aan de inhoud.

De Kanteen flessen en bekers zijn dan ook probleemloos geschikt voor alle denkbare voedingsstoffen en vloeistoffen. Water, thee, koffie, melk, vruchtensappen, alles kan erin en zal fris, vers en schoon smaken, ongeacht het hergebruik. Overigens zijn ook alle doppen BPA vrij en voor de Classic serie zijn er zelfs 100% RVS doppen leverbaar.

De grote opening en lange nek maken de flessen gemakkelijk en plezierig om vanuit te drinken. Het vullen met bijvoorbeeld ijsblokjes en bevroren vruchten is ook geen enkel probleem. Door de smal ontworpen flesbodem (12, 18 & 27oz) passen deze in verreweg de meeste cup holders.

Geen ‘Greenwashing’

Klean Kanteen drinkflessen en bekers zijn ontworpen voor langdurige hervulling. Je hoeft nooit meer een fles van kunststof te kopen, een enorme besparing van fossiele grondstoffen en afval. De flessen en bekers zijn zelf ook volledig recyclebaar.

Klean in China

In lijn met verantwoordelijkheid worden de producten onder goede en streng gecontroleerde omstandigheden geproduceerd in de Chinese fabrieken. Bescherming van arbeiders, grondstoffen, water en lucht staan hierin voorop. De fabrieken worden regelmatig gecontroleerd, soms onaangekondigd. Klean Kanteen wil er absoluut zeker van zijn dat de arbeiders goed worden behandeld, veilig en gezond werken en fatsoenlijk en tijdig worden betaald. De eisen aan goede en eerlijke arbeidsomstandigheden zijn hoog, de regels voor kinderarbeid worden strikt nageleefd.

1% for Planet

Klean Kanteen werkt samen met gelijkgestemde organisaties waaronder Breast Cancer Fund, NatureBridge and Healthy Child Healthy World. Het bevorderen van de noodzakelijke milieu en sociale veranderingen brengt deze organisaties samen. Klean Kanteen is ook lid van 1% for Planet. 1% van de jaaromzet wordt jaarlijks geschonken aan een organisatie die zich inzet voor milieuverbetering.

Aanbevolen artikelen bij

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items