opc_loader

Wensenlijst

Drinkglas Mythos Affirmatie

7,90

Mythos Affirmatie:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Drinkglas Mythos Affirmatie

Prachtig Gulden Snede gevormd, vitaliserend drinkglas met krachtige affirmatie!

Het ontwerp van het glas Mythos (250ml), zoals met al het Nature's Design glaswerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model , bijna overal in de natuur aanwezig, wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het staat zeer stabiel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Ideaal voor dagelijks gebruik.

De vitaliserende drinkglazen Mythos hebben allen een affirmatie op de bodem van het glas. De affirmaties zijn steeds een combinatie van symbool, kleur en woorden. Allemaal met de intentie om iemands kwaliteiten en potentie te herkennen! 

Extra informatie

De zes beschikbare drinkglazen Mythos Affirmatie!

  1. Free: 'I am completely free'
  2. Harmony: 'I am completely in harmony'
  3. Healthy: 'I am completely healthy'
  4. Love: 'I am completely in love' (uitverkocht)
  5. Relaxed: 'I am completely relaxed'
  6. Protected: 'I am completely protected'


LET OP: Dit glas is een uitstekende warmtegeleider. Niet onbeschermd aanraken na vulling met een hete vloeistof!

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren!  Slechts drie minuten in het Nature's design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen, te vitaliseren. Het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland heeft dit onderzocht.

De Gulden Snede

Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. De Gulden Snede komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. De ratio van deze formule is steeds 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is ook op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals deze zijn e vinden in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (allen behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, de Gulden Snede.

Al het glaswerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Productie

Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van deze bijzondere producten vereist. Het symbool wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat Nature's Design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoogenergetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood, cadmium en andere zware metalen.

Reiniging

Het wordt aanbevolen dit glaswerk niet in de vaatwasser te reinigen. Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater.

Gebruik

Alle Mythos glazen zijn geschikt voor koud en heet water. Vul het glas met een vloeistof en laat het dan vóór gebruik, gedurende 3 minuten staan. Het gevitaliseerde water in een Mythos glas is geschikt om te drinken, als kookwater, as plantenwater, dierenwater, aquariumwater et cetera.

Symbolen en affirmaties

Symbolen zijn in alle culturen in gebruik, sinds mensenheugenis. Om de kracht van symbolen beter te begrijpen is het belangrijk te weten dat ieder symbool een eigen inherente resonantie of vibratie in zich draagt. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken. Water blijkt heel goed in staat te zijn om deze informatie te herkennen en zich ernaar te gaan gedragen.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items