opc_loader

Wensenlijst

Drinkglas Mythos Bloem des Levens

9,90

Mythos BDL:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving

Drinkglas Mythos Bloem des Levens

Prachtig Gulden Snede gevormd, vitaliserend drinkglas met Bloem des Levens affirmatie!

Deze vitaliserende Mythos drinkglazen (250ml) hebben allen een Bloem des Levens affirmatie op de bodem van de glazen. De ‘Bloem des Levens’ geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de Heilige Geometrie. Het is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel beschavingen is deze ‘Bloem des Levens’ bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor het vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen.

Extra informatie

Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met al het Nature's Design glaswerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model, bijna overal in de natuur aanwezig, wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het staat zeer stabiel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Ideaal voor dagelijks gebruik.  

De vier beschikbare Mythos Bloem des Levens drinkglazen!

  1. Mythos drinkglas Bloem des Levens Goud (250ml, 270 gram)
  2. Mythos drinkglas Bloem des Levens Platina (250ml, 180 gram)
  3. Mythos drinkglas Bloem des Levens Happy (250ml, 177 gram)
  4. Mythos drinkglas Bloem des Levens Wit (250ml, 235 gram)

Bloem des Levens Goud affirmatie

Het gouden Bloem des Levens symbool  in 24 karaats goud biedt energetische ondersteuning en biologische verbetering. In kleurentherapie, wordt goud geassocieerd met de versterking en stabilisatie van het immuunsysteem en het stimuleren van een hoger bewustzijn voor de evolutie van het ’Me’. Dit gouden symbool (24 karaat goud) bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het goud is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Bloem des Levens Platina affirmatie

Het symbool in platina activeert het gevoel van eigenliefde en zelferkenning. Dit symbool (gemaakt in platina) bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het platina is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Bloem des Levens Happy affirmatie

Dit krachtige symbool bevordert een gelukkig, levensbevestigend bewustzijn. De veelkleurige versie van de Bloem des Levens is speciaal ontworpen voor kinderen en het 'innerlijke kind' bij volwassenen. Het stimuleert de energie en de ervaring van vreugde, voor een positieve en vrolijke levenshouding! Dit symbool Happy (veelkleurig) bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.

Bloem des Levens Wit affirmatie

Het symbool in de kleur wit bevordert openheid en volledigheid in de waarneming. In kleurentherapie, wordt de kleur wit in verband gebracht met de gezondheid van het fysieke en emotionele lichamen, en genezing in het algemeen. Dit symbool in wit bevindt zich steeds op de bodem van de drinkglazen. Het symbool is met 600º Celsius in het glas gebrand.

LET OP: Dit glas is een uitstekende warmtegeleider. Niet onbeschermd aanraken na vulling met een hete vloeistof!

Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren!  Slechts drie minuten in het Nature's design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen, te vitaliseren. Het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland heeft dit onderzocht.

De Gulden Snede

Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. De Gulden Snede komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. De ratio van deze formule is steeds 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is ook op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals deze zijn e vinden in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (allen behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, de Gulden Snede.

Al het glaswerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Productie

Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van deze bijzondere producten vereist. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat Nature's Design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoogenergetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Reiniging

Het wordt aanbevolen dit glaswerk niet in de vaatwasser te reinigen. Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater.

Gebruik

  • Alle Mythos glazen zijn geschikt voor koud en heet water.
  • Vul het glas met een vloeistof en laat het dan vóór gebruik, gedurende 3 minuten staan.
  • Het gevitaliseerde water in een Mythos glas is geschikt om te drinken, als kookwater, as plantenwater, dierenwater, aquariumwater et cetera.

Symbolen en affirmaties

Symbolen zijn in alle culturen in gebruik, sinds mensenheugenis. Om de kracht van symbolen beter te begrijpen is het belangrijk te weten dat ieder symbool een eigen inherente resonantie of vibratie in zich draagt. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken. Water blijkt heel goed in staat te zijn om deze informatie te herkennen en zich ernaar te gaan gedragen.

Inschrijven nieuwsbrief