opc_loader

Wensenlijst

Kanteen Classic 532ml

19,95

Kleur Classic 532ml:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Kanteen Classic 532ml

Prachtige lichtgewicht roestvrijstalen, gezonde en duurzame 532ml drinkfles! 

Deze Klean Kanteen Classic fles is een lichtgewicht roestvrijstalen en gezonde drinkfles, waterfles. Ideaal voor opgroeiende en schoolgaande kinderen. Deze prachtige drinkfles wordt standaard geleverd met een Sport Cap. Drinken kan dus zowel uit de fles als direct via de sportdop. Klean Kanteen flessen zijn volledig vrij van BPA en weekmakers en bijzonder duurzaam door de lange levensduur! Bovendien helpen deze flessen mee om de enorme plastic afvalberg te verkleinen!!

The Message is the Bottle!

Extra informatie

Kanteen Classic eigenschappen!

 • Grote opening (44mm)
 • Gemaakt van 18/8, food-grade roestvrijstaal (RVS), geen coatings!
 • Geheel vrij van BPA, Ftalaten, lood en andere gifstoffen.
 • Geen toevoeging en nahangen van nare geuren en bijsmaken.
 • Interne RVS schroefdraad.
 • Smalle flesbodem (12, 18 & 27oz) past in meeste cup holders.
 • Door afgeronde vormen en het gladde oppervlak blijven virussen, bacteriën en vuil niet plakken na afwassen. Heel gemakkelijk met de hand te reinigen.
 • Vaatwasser bestendig (behalve de gekleurde flessen).
 • 100% receyclebaar.

Eenvoudig en hygiënisch reinigen!

Door de grote opening en lange nek zijn de drinkflessen snel en goed te reinigen, ook met een afwasborstel. Door afgeronde vormen en het gladde oppervlak blijven virussen, bacteriën en vuil niet plakken na reiniging. Gemakkelijk en veilig handmatig afwassen dus, de ongekleurde flessen kunnen zelfs in de vaatwasser, net als de meeste doppen.

Handgemaakt, ontworpen voor levenslang gebruik!

Iedere Klean Kanteen fles en beker is handgemaakt en ontworpen om een leven lang mee te gaan. Het materiaal is van de allerhoogste RVS kwaliteit en zal vrij blijven van roest en vlekken. De wanden zijn dikker dan die van andere –copycat– merken. De dikte is een diepgaand onderzochte balans tussen gewicht en duurzaamheid, de flessen enbekers zullen niet snel deuken oplopen. Als je er zorgvuldig mee omgaat zal het letterlijk een leven lang meegaan.

Sport Cap is niet volledig lekvrij

De Kanteen drinkflessen zijn heel stevig en daardoor niet indrukbaar. Daarom heeft de sportdop een ventiel, anders zou de fles immers vacuum trekken. Bij schudden of het omgekeerd houden van de drinkflessen met sportdop zal er soms een druppeltje van de drinkwaar uit het ventiel lekken. Wil je dat absoluut niet, kies dan voor een van onderstaande doppen (Caps) als extra optie.

Beschikbare Caps

 • Kid Kanteen Sippy Cap
 • Sport Cap 3.0 for Classic (green)
 • Sport Cap 3.0 for Classic (black)
 • Loop Cap for Classic
 • All Stainless Loop Cap
 • Stainless Unibody Bamboo Cap
 • Stainless Swing Lok Cap

Zie Klean Kanteen Accessoires  


Specificaties

Gewicht 145 gram
Inhoud 532ml (18oz)
Hoogte x Diameter 178mm x 70mm
Diameter flesmond 44mm
Standaard meegeleverde dop Sport Cap 3.0 Black *
Materiaal 18/8, food-grade roestvrij staal (RVS)

* Active Pink, Be Green en Prevention Purple worden geleverd met Sport Cap 2.0 Black.

Over Klean Kanteen

Klean Kanteen is gestart vanuit een missie. Het bieden van een 100% veilig alternatief voor de giftige kunststof en coated aluminium drinkflessen en bekers. Kanteen wilde een duurzaam product ontwikkelen, een herbruikbare drinkfles met een lange levensduur die geheel vrij is van BPA, Ftalaten en andere gifstoffen. Klean Kanteen betrad de markt als eerste met een gifvrije roestvrijstalen drinkfles die bovendien bijzonder duurzaam, mooi en handig is. Het assortiment bestaat inmiddels uit een kleurrijke serie drinkflessen, bekers en thermosflessen voor persoonlijk gebruik door iedereen. Van baby tot scholier, van arbeider tot topsporter. Klean Kanteen voor thuis, op school, op het werk, tijdens sport of yoga en vooral onderweg natuurlijk!

Veilig en duurzaam: 18/8 food-grade roestvrijstaal

Kanteen kiest voor 18/8 food-grade roestvrijstaal in plaats van kuntstoffen en aluminium omdat RVS veilig en geheel vrij van toxines is. RVS wordt gemaakt van verschillende elementen en mineralen, sommigen hiervan zoals ijzer zijn zelfs aanbevolen door de FDA. Magnesium en chroom zijn stoffen die we niet voor niets vaak zien in voedingssupplementen.

Omdat RVS intrinsiek veilig is zijn toxische coatings overbodig. Bijkomend voordeel hiervan is dat er geen geuren en smaken aan de vloeistof worden doorgegeven en de flessen en bekers heel goed en gemakkelijk zijn te reinigen. RVS wordt overigens op grote schaal gebruikt in de werelden van brouwerijen, wijnmakerijen en in de voedingsindustrie. RVS is ook daar de logische keuze, het houdt geen geuren en smaken vast en voegt deze niet toe aan de inhoud.

De Kanteen flessen en bekers zijn dan ook probleemloos geschikt voor alle denkbare voedingsstoffen en vloeistoffen. Water, thee, koffie, melk, vruchtensappen, alles kan erin en zal fris, vers en schoon smaken, ongeacht het hergebruik. Overigens zijn ook alle doppen BPA vrij en voor de Classic serie zijn er zelfs 100% RVS doppen leverbaar.

De grote opening en lange nek maken de flessen gemakkelijk en plezierig om vanuit te drinken. Het vullen met bijvoorbeeld ijsblokjes en bevroren vruchten is ook geen enkel probleem. Door de smal ontworpen flesbodem (12, 18 & 27oz) passen deze in verreweg de meeste cup holders.

Geen ‘Greenwashing’

Klean Kanteen drinkflessen en bekers zijn ontworpen voor langdurige hervulling. Je hoeft nooit meer een fles van kunststof te kopen, een enorme besparing van fossiele grondstoffen en afval. De flessen en bekers zijn zelf ook volledig recyclebaar.

Klean in China

In lijn met verantwoordelijkheid worden de producten onder goede en streng gecontroleerde omstandigheden geproduceerd in de Chinese fabrieken. Bescherming van arbeiders, grondstoffen, water en lucht staan hierin voorop. De fabrieken worden regelmatig gecontroleerd, soms onaangekondigd. Klean Kanteen wil er absoluut zeker van zijn dat de arbeiders goed worden behandeld, veilig en gezond werken en fatsoenlijk en tijdig worden betaald. De eisen aan goede en eerlijke arbeidsomstandigheden zijn hoog, de regels voor kinderarbeid worden strikt nageleefd.

1% for Planet

Klean Kanteen werkt samen met gelijkgestemde organisaties waaronder Breast Cancer Fund, NatureBridge and Healthy Child Healthy World. Het bevorderen van de noodzakelijke milieu en sociale veranderingen brengt deze organisaties samen. Klean Kanteen is ook lid van 1% for Planet. 1% van de jaaromzet wordt jaarlijks geschonken aan een organisatie die zich inzet voor milieuverbetering.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items