opc_loader

Wensenlijst

Drinkglas Mythos Chakra

8,90

Mythos Chakra:


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

Drinkglas Mythos Chakra

Prachtig Gulden Snede gevormd, vitaliserend drinkglas met krachtige Chakra affirmatie!

Deze vitaliserende drinkglazen Mythos Chakra (250ml) hebben allen een Chakra affirmatie op de bodem van de glazen. De affirmaties zijn ieder een combinatie van symbool, kleur en woorden (in 8 talen). Het drinken van water dat gerevitaliseerd is door kleuren, symbolen, affirmaties en de vormgeving van de gulden snede, kan ons helpen onze Chakra’s in balans te brengen. Chakra’s zijn energiecentra die zich in een energiebaan bevinden die door het midden van het menselijk lichaam loopt. Deze 7 Chakra’s hebben grote invloed op onze psychologische eigenschappen!

Extra informatie

Het ontwerp van het glas Mythos, zoals met al het Nature's Design glaswerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model – bijna overal in de natuur aanwezig – wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het staat zeer stabiel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Ideaal voor dagelijks gebruik.

De zeven beschikbare Mythos Chakra drinkglazen!

  • Mythos drinkglas Chakra 1 Gezondheid
  • Mythos drinkglas Chakra 2 Harmonie
  • Mythos drinkglas Chakra 3 Moed
  • Mythos drinkglas Chakra 4 Liefde
  • Mythos drinkglas Chakra 5 Creativiteit
  • Mythos drinkglas Chakra 6 Intuïtie
  • Mythos drinkglas Chakra 7 Wijsheid

Chakra 1 affirmatie Gezondheid (rood)

Chakra 1 affirmatie Gezondheid (rood)

De 1e Chakra (wortel) is verbonden met het thema gezondheid, lichaamsbewustzijn en het gevoel van thuis zijn. Wanneer deze Chakra open is, voelt men zich geaard, stabiel en zeker. Men is aanwezig in het hier en nu en goed verankert in zijn lichaam.

Chakra 2 affirmatie Harmonie (oranje)

Chakra 2 affirmatie Harmonie (oranje)

De 2e Chakra (sacraal Chakra) is verbonden met harmonie van de gevoelswereld. Wanneer deze open is kunnen de gevoelens vrij stromen en geuit worden zonder al te emotioneel te worden. Men kan intimiteit weer toelaten en deze hartstochtelijk en levendig tot uitdrukking brengen.

Chakra 3 affirmatie Moed (geel)

Chakra 3 affirmatie Moed (geel)

De 3e Chakra (solar plexus Chakra) is verbonden met moed en kracht. Hier gaat het om de vaardigheid in je eigen kracht te komen en deze te behouden. Je hebt genoeg zelfvertrouwen en voelt je assertief in een groep.

Chakra 4 affirmatie Liefde (groen) 

Chakra 4 affirmatie Liefde (groen)

De 4e Chakra (hart Chakra) is verbonden met liefde. Wanneer deze open en in balans is ben je vol compassie, vriendelijk, aardig en in staat om genegenheid  te tonen. Ook ben je in staat om harmonieuze relaties aan te gaan.

Chakra 5 affirmatie Creativiteit (blauw)

Chakra 5 affirmatie Creativiteit (blauw)

De 5e Chakra (keel Chakra) is verbonden met onze creatviteit. Hier gaat het om jezelf uit te drukken met de stem. Is de keel Chakra geopend dan kan men zijn eigen waarheid goed uitdrukken en ben je beter in staat om informatie te ontvangen en te verwerken.

Chakra 6 affirmatie Intuïtie (indigo)

Chakra 6 affirmatie Intuïtie (indigo)

De 6e Chakra (voorhoofd Chakra), in het midden van het voorhoofd (derde oog) is verbonden met intuïtie. Het gaat om inzicht, visualisatie en voorstellingsvermogen. Wanneer het derde oog is geopend, is men in staat van zijn ervaringen te leren en ze in perspectief te zien.

Chakra 7 affirmatie Wijsheid (paars)

Chakra 7 affirmatie Wijsheid (paars)

De 7e Chakra (kruin Chakra) staat voor wijsheid en het hoogste bewustzijn. De opening van de kruinchakra verbindt ons met de eenheid van het bestaan, men is in staat om onbevooroordeeld te zijn, is zich bewust van zichzelf en van de wereld om zich heen.

LET OP: Dit glas is een uitstekende warmtegeleider. Niet onbeschermd aanraken na vulling met een hete vloeistof!


Waterkwaliteit en vitalisatie

De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren!  Slechts drie minuten in het Nature's design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen, te vitaliseren. Het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland heeft dit onderzocht.

De Gulden Snede

Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. De Gulden Snede komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. De ratio van deze formule is steeds 1,618. De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is ook op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals deze zijn e vinden in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (allen behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, de Gulden Snede.

Al het glaswerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Productie

Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van deze bijzondere producten vereist. Het symbool wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat Nature's Design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoogenergetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood, cadmium en andere zware metalen.

Reiniging

Het vitaliserende glaswerk met affirmatie kan het best handmatig gereinigd worden, gebruikmakend van een milde reiniger of citroenwater. Het glas kan in de vaatwasser gereinigd worden, maar na zo'n 500 wasbeurten kan de afbeelding op de bodem gaan vervagen.

Gebruik

  • Alle Mythos glazen zijn geschikt voor koud en heet water.
  • Vul het glas met een vloeistof en laat het dan vóór gebruik, gedurende 3 minuten staan.
  • Het gevitaliseerde water in een Mythos glas is geschikt om te drinken, als kookwater, als plantenwater, drinkwater voor dieren et cetera.

Symbolen en affirmaties

Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken. Water blijkt heel goed in staat te zijn om deze informatie te herkennen en zich ernaar te gaan gedragen. De affirmaties in deze glazen werken op een dergelijke manier.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items