opc_loader

Wensenlijst

BerryBreeze

52,50 41,95


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  13  items
Beschrijving

BerryBreeze

Bewaar voedsel langer vers in de koelkast, elimineer nare geuren, reduceer voedselverspilling!

BerryBreeze is een compact hulpmiddel waarmee de lucht in de koelkast wordt gefilterd en gereinigd. Het vult de koelkast met geactiveerde zuurstof (ozon verrijkt zuurstof) en neutraliseert daardoor bacteriën, schimmels en andere schadelijke microben. Het resultaat hiervan is dat voedingsproducten aanzienlijk langer vers en smakelijk blijven, tot wel driemaal langer! En de koelkast zal weer heerlijk, aangenaam fris ruiken!

Extra informatie

Grote besparing!​

Vanzelfsprekend zal hierdoor de hoeveelheid weggegooid bedorven voedsel drastisch verminderen. Dat kan oplopen tot een besparing van zo'n € 1600,- per huishouden, per jaar, ook Moeder Aarde juicht met u mee!

Zo jammer!

Beschimmelde aardbei  

De kracht van BerryBreeze!

 • Behoed fruit, groenten, vlees en andere voedingsmiddelen in de koelkast van verspilling en bederf (2-3 maal langer vers) terwijl versheid en voedingswaarde behouden blijft.
 • Reinigt de koelkast door op veilige en natuurlijke wijze ongewenste micro-organismen, ziektekiemen, schimmels, gisten, paddenstoelen, bacteriën en virussen onschadelijk te maken.
 • Geneest het “Sick Refrigerator Syndrome”.
 • Elimineert volledig alle ongewenste geuren en smaken uit de koelkast en uit de voeding.
 • Bespaart zo'n € 1600,- per huishouden, per jaar door het reduceren van voedselbederf en daarmee verspilling.
 • Verkleint de ecologische footprint door lagere behoefte aan kunststof verpakkingen, wikkels en minder reizen naar winkels en markten.
 • Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvrij.
 • Geen gedoe met absorptie packs of filters.

Zo bewaar je bladgroenten in de koelkast

Een van de belangrijkste oorzaken van het verwelken en verouderen van bladgroenten is het verlies van vocht. De lucht in de koelkast neigt ernaar heel droog te zijn. Daarom kan je producten die veel vocht bevatten (o.a. boerenkool, sla, spinazie) het best bewaren in de groentelade, daar is de luchtvochtigheid in de koelkast het hoogst. Als er geen groentelade bechikbaar is, bewaar deze producten dan in een kunststof tas of doos. Zorg er wel voor dat er gaten in zitten. Hierdoor minimaliseert het vochtverlies en kan de geactiveerde zuurstof er goed bijkomen. Je kan overigens ter verhoging van de luchtvochtigheid, de producten ook afdekken met een vochtige (papieren) doek, een vochtige spons toevoegen, of de producten besproeien met een plantenspuit (gevuld met water). Na activering van de BerryBreeze transformeert de lucht in de koelkast naar een vrijwel ideaal milieu. Bewaar verse producten liefst in de daarvoor bestemde lades, in naakte, natuurlijke staat. Desgewenst kan je deze wasbare Filter Juicing Bag gebruiken.

De BerryBreeze is veilig

De BerryBreeze produceert geen meetbare hoeveelheden geactiveerd zuurstof (ozon) in de koelkast. De ozonbehoefte van voedselproducten neutraliseert namelijk onmiddelijk iedere hoeveelheid geproduceerde ozon. De gepatenteerde BerryBreeze technologie werkt geheel vrij van toxines zoals kankerverwekkende stoffen en agressieve reinigingsproducten.

Bewezen effectief

De BerryBreeze is het eerste hulpmiddel in zijn soort dat bewezen effectief is gebleken in onafhankelijke laboratoriumtesten. Ook de toegepaste gepatenteerde technologie is onafhankelijk onderzocht en getest. Een onafhankelijke studie, uitgevoerd door R&D Enterprises heeft aangetoond dat de BerryBreeze zeer effectief is in het elimineren van sterke voerdselgeuren en het verlengen van de houdbaarheid van bederfelijke voedselproducten in de koelkast. Lees meer in dit whitepaper! Bekijk ook de vele reviews die op het internet zijn te vinden. 

Missie BerryBreeze

We feel a great sense of stewardship for the environment and a responsibility to help protect it. Our mission is to help heal our oceans, air and earth while dramatically increasing the longevity and nutrition of food. In short, our goal is to advance the health, well-being and lifespan of humanity.


Benodigdheden

4 batterijen type D LR20 (niet inbegrepen). De verwachte levensduur van de batterijen is 5-6 maanden, afhankelijk van de kwaliteit en de capaciteit. Het gebruik van geschikte oplaadbare, duurzame batterijen wordt aanbevolen. HeelBewust adviseert hiervoor de Eneloop AA oplaadbare batterijen in combinatie met de Batterij converter AA-D

Afmetingen

 • Breedte:12,7cm
 • Diepte: 6,35cm
 • Hoogte: 13,2cm

Garantieperiode

12 maanden


Gebruiksaanwijzing

Zolang de BerryBreeze geactiveerd zuurstof produceert, zal de LED aan de voorzijde continue groen oplichten. In stand-by mode zal de LED knipperen, om de 3,5 seconden. Zodra de batterijen leeg raken en vervangen dienen te worden, zal de LED rood oplichten.

De BerryBreeze gebruikt een microprocessor voor haar besturing. Nadat de BerryBreeze is ingeschakeld zal het geactiveerd zuurstof produceren gedurende de eerste 60 minuten. Daarna schakelt hij automatisch in stand-by mode gedurende 170 minuten. Nadat deze periode is afgerond zal de BerryBreeze zichzelf automatisch weer inschakelen om gedurende 10 minuten geactiveerd zuurstof te produceren. Deze totale cyclus van 230 minuten wordt continue herhaald.

Ingebruikname

 • Open de doos en haal de BerryBreeze uit de verpakking.
 • Druk gelijktijdig op de beide tabs aan de zijkant van de BerryBreeze om zo de bovenste helft te scheiden van de onderste helft, het batterij compartiment. Plaats de 4 batterijen (Type D LR20) in de aangegeven positie. Klik de beide helften van de BerryBreeze weer in elkaar. De LED aan de voorzijde zal nu gedurende ongeveer 60 minuten groen oplichten, de BerryBreeze is ingeschakeld.
 • Plaats de BerryBreeze op de bovenste glasplaat in de koelkast. Haal de BerryBreeze alleen uit de koelkast om de baterijen te vervangen. 
Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items