opc_loader

Wensenlijst

memonizerSUN

412,50


Meer informatie nodig? Neem contact op!

Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving

memonizerSUN

Elimineert de schadelijke elektrosmog van de zonnepaneel installatie, inclusief die van de omvormer!

De memonizerSUN neutraliseert de ongezonde elektromagnetische belasting van zonnepaneel installaties. Deze installaties zijn feitelijk kleine elektriciteitscentrales. Vooral bij de omzetting van gelijkstroom naar wisselstroom ontstaat veel schadelijke straling. Hieronder bevinden zich vaak een of meerdere slaapkamers, vaak die van kinderen. 

Extra informatie

Met zijn uitgebreide bescherming tegen negatieve omgevingsinvloeden en zijn eenvoudige installatie zonder moeilijke en dure ingrepen in de bouwconstructie, is de memonizerSUN het ideale toestel om uw zonne-energie leefomgeving te harmoniseren. De memonizerSUN dient idealiter gebruikt te worden in combinatie met de memonizerCOMBI.

Duur? Goedkoop!

memonizerSUN modellen gaat echt 20 volle jaren mee en is uiteraard probleemloos van huis te verwisselen. De kostprijs per dag is aanschafprijs / 7300 dagen (centen per dag)!

De voordelen van de memonizerSUN

  • Bescherming tegen de gezondheidsbelastende straling van uw zonnepaneel installatie.
  • Harmonisatie van de schadelijke elektrische velden.
  • Vermindering van geestelijke en fysieke stress.
  • Verhoging van vitaliteit en levenskwaliteit.

Werking

Alle frequenties hebben interactie met elkaar. Daardoor is het mogelijk om een selectie elektronen met een verkeerde ‘spin’ (linksom draaiende elektronen) te herkennen en die weer rechtsom te laten draaien, zoals de natuur het bedoeld heeft. Memon herkent en draait elektronen met een verkeerde ‘spin’ op basis van het biologisch ritme. Alle specifieke informatie hiervoor, inclusief de benodigde bandbreedtesturing, zit besloten in het kwartszand en de speciale strip in de apparatuur. Kwartskristallen kunnen heel precies trillingen ontvangen en uitzenden. Dit kwartszand is overigens het allerfijnste en zuiverste kwartszand op aarde en daarom extreem kostbaar om te winnen. Ter illustratie, een Memon ‘Standard’ model bevat voor enkele honderden Euro’s aan kwartszand.

De brede werking van de Memon apparatuur (onder andere eliminatie van schadelijke straling, herstel binnenklimaat, energiebesparing, verlaging van uitstoot CO2 en fijnstof, watervitalisatie et cetera) is een direct gevolg van de specifiek toegepaste spincorrectie.

Elektron spininversie

Nog niet bekend met spininversie? Lees nog even verder. Bij een elektron spininversie draaien de elektronen de verkeerde kant op, linksom in plaats van rechtsom. Vermoeid opstaan, ondanks 8 uur slapen is een veel voorkomend gevolg hiervan. Op termijn verzwakt een spininversie het menselijk organisme dusdanig, dat men niet of nauwelijks meer reageert op behandelingen. Maar ook het binnenklimaat raakt hierdoor volledig uit balans, met sick building syndrome (ziekmakend binnenklimaat) en overmatig energiegebruik tot gevolg. (Bedrijven zetten vooral Memon technologie in om energie te besparen en het binnenklimaat te herstellen).

Oorzaak spininversie

Een spininversie wordt per definitie veroorzaakt door een voldoende krachtig verstorend magneetveld dat daardoor in staat is om elektronen tot stilstand te brengen en van draairichting te veranderen, pure natuurkunde. Een spininversie bij mensen ontstaat na langdurig verblijf in elektromagnetische storingsvelden.

Het vervelende is nu dat er waanzinnig veel -voldoende krachtig verstorende- magneetvelden om ons heen zijn. Denk aan geopatische velden, bedrading, leidingen en apparatuur (in woningen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, fabrieken, auto’s, schepen), zendmasten, hoogspanningsmasten, mobiele apparatuur enzovoorts. Extra vervelend is dat in Nederland de meeste apparatuur en leidingen niet zijn geaard. Overigens kunnen ook zonnestormen spininversie veroorzaken door verstoring van het aardmagneetveld.


Dimensionering

De memonizerSUN is geschikt voor ieder type zonnepaneel en omvormer. Hij kan ook probleemloos tegen een buiten geplaatste omvormer gebruikt worden. De afmetingen zijn 100 x 60 x 10 mm. Er is één memonizerSUN per omvormer nodig. Ongeacht waar deze is geplaatst en ongeacht het aantal zonnepanelen.

Inschrijven nieuwsbrief
Laatst bekeken items